Tuesday, July 29, 2014

ΣΥΡΙΖΑ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ – ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!



Γράφει ο Αντίοχος.

Ανακοίνωση υπέρ των «σύγχρονων κολασμένων της γης» (μουσουλμάνων λαθρομεταναστών) και των «κινητοποιήσεών» τους στη Σκάλα Λακωνίας, εξέδωσε η τοπική οργάνωση του παρδαλού συνονθυλεύματος και μεταξύ των άλλων αποκαλύπτει και κάποιες «κρυφές» πτυχές του πραγματικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ιδού τα επίμαχα σημεία:

«Υπερασπιζόμαστε το θεμελιώδες δικαίωμα των μεταναστών και των προσφύγων στη ζωή και την αξιοπρεπή διαβίωση. Γι’ αυτό βρισκόμαστε στον αντίποδα της πολιτικής που ορθώνει φραγμούς και μετατρέπει την Ελλάδα σε φρούριο και την Ευρώπη σε φρούριο.

Υποστηρίζουμε ένα σύστημα διαρκούς νομιμοποίησης υπό προϋποθέσεις, μια ανοιχτή και διαρκή διαδικασία νομιμοποίησης.

Υποστηρίζουμε τα κοινωνικά δικαιώματα των μεταναστών, όπως το δικαίωμα στην εργασία, την εκπαίδευση, την υγεία, την κατοικία.

Υποστηρίζουμε την παροχή πολιτικών δικαιωμάτων στους μετανάστες, όπως ιθαγένεια, δυνατότητα ενεργού συμμετοχής στην πολιτική ζωή κλπ.».

(ΥΓ) 1: Να θυμίσουμε, ότι μόλις προ εβδομάδος και με αφορμή τον πνιγμό κάποιων λαθρομεταναστών στο Αιγαίο, το παρδαλό συνονθύλευμα ζήτησε να υπάρξουν «ασφαλή περάσματα» για να μπουκάρουν ακίνδυνα στην Ελλάδα!

(ΥΓ) 2: Βλέπουν οι παρδαλοί συριζαίοι ότι ο ελληνικός λαός τους γυρίζει την πλάτη, και γυρεύουν να τον… αντικαταστήσουν με ασιάτες και αφρικανούς. Άραγε, έχουν πιάσει πάτο ή υπάρχει και πιο κάτω;

(ΥΓ) 3: Και σας ερωτώ: με τέτοιες «προωθημένες» θέσεις, αδίκως είναι ο ΣΥΡΙΖΑ η… χαρά του Σόρος, του State Department και των διεθνών τυράννων; http://ethnikismos.net

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails