Monday, July 14, 2014

ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΗΣ…



88 νεκροί ... Στόχος των δολοφόνων του Ισραήλ κι ένα beach bar όπου έβλεπαν μπάλα. 9 νεκροί νεαροί, 9 κηδείες , 9 τραγικές οικογένειες έτσι για πλάκα και χωρίς λόγο .
88 νεκροί … Στόχος των δολοφόνων του Ισραήλ κι ένα beach bar όπου έβλεπαν μπάλα. 9 νεκροί νεαροί, 9 κηδείες , 9 τραγικές οικογένειες έτσι για πλάκα και χωρίς λόγο .
60 νεκροί στη Γάζα …

Ούτε 60 οι διαδηλωτές έξω από την πρεσβεία των επικυρίαρχων.
Για τον Φύσσα όμως, με εντολή του Λόμπι από την Αμερική, και στόχο το να φύγουν οι ψηφοφόροι από τη Χρυσή Αυγή και να κινηθούν προς τους «δημοκράτες» του «συνταγματικού» τόξου της Λίστας Λαγκάρντ,  ξεσήκωσαν ολόκληρο το λεκανοπέδιο Αττικής.

Οι αριστεροί Κολωνακίου λειτουργούν ως πολιτοφύλακες του Σιωνισμού. γι’ αυτό και στον κόσμο τους είναι όλα τέλεια…
…Εκτός του ότι δεν μπορούν να πείσουν τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής  να εγκαταλείψουν το κόμμα, που βρίσκεται σχεδόν εξ ολοκλήρου στην φυλακή, με γελοίο κατηγορητήρια.
Δεν τους ενοχλεί που όλοι οι καταχραστές του Δημοσίου  κατέχουν θέσεις Υπουργών και νομοθετούν, αντί να βρίσκονται ισοβίτες πίσω από τα κάγκελα, .μιας και οι σημερινοί αριστεροί διαθέτουν εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά..
Όλα ιδρωμένα και ματωμένα στις φάμπρικες της Γερμανίας…

Όταν όμως το σύστημα και οι πράκτορες και η ΑΝΤΑΡCIA αποφασίσουν να συγκεντρώσουν μουσουλμάνους, ενάντια πάντα στην Χρυσή Αυγή, κι όχι ενάντια στους δολοφόνους του Σιωνισμού, οι διαφορές στα μεγέθη και στον φανατισμό είναι …ανατριχιαστικές!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails