Sunday, February 17, 2019

Δημοσιογράφος του BBC: Η υποτιθέμενη χημική επίθεση των δυνάμεων του Άσαντ ήταν σκηνοθετημένη από δυτικές μυστικές υπηρεσίες



Με αναρτήσεις μας στις 10 Απριλίου 2018 (ΝΑΤΟ και Ισραήλ με «fake news» και «false flag operations» προκαλούν Ρωσία, Ιράν και Συρία) και στις 14 Απριλίου 2018 (ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία βομβάρδισαν την Συρία) είχαμε ισχυριστεί ότι η δήθεν χρήση χημικών όπλων των δυνάμεων του Άσαντ εναντίον των κατοίκων της πόλης Ντούμα ήταν κατασκευασμένη από την ομάδα των «White Helmets», μια ομάδα δήθεν διασωστών που δραστηριοποιείτο στην Συρία και η οποία στην πραγματικότητα ήταν παρακλάδι των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών.

Οι δυτικές δυνάμεις, με πρόσχημα αυτή την δήθεν χημική επίθεση εναντίον αμάχων, είχαν βομβαρδίσει με 100 πυραύλους cruise Tomahawk ένα ερευνητικό κέντρο στην Δαμασκό και αποθήκες πολεμικού υλικού στην περιοχή Χομς. Ο κύριος στόχος της επίθεσης ήταν η δολοφονία του Άσαντ, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στις εγκαταστάσεις που δέχτηκαν την επίθεση.
Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας είχε ανακοινώσει ότι η επίθεση των ΗΠΑ, Γαλλίας και Βρετανίας είχε ως απώτερο στόχο να δικαιολογηθεί μια στρατιωτική επέμβαση κατά της νόμιμης κυβέρνησης του Άσαντ με πρόσχημα την κατοχή και χρήση χημικών όπλων, κατά τα πρότυπα της επέμβασης στο Ιράκ του Σαντάμ. Τελικά η στρατιωτική επέμβαση της Δύσης απεφεύχθη, χάριν της ισχυρής παρουσίας των ρωσικών αεροπορικών δυνάμεων στο έδαφος της Συρίας.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων από τις δυνάμεις του Άσαντ στην πόλη Ντούμα, που χρησιμοποιήθηκε από τις νατοϊκές δυνάμεις ως πρόσχημα για τους βομβαρδισμούς στην Δαμασκό και Χομς, ο δημοσιογράφος Riam Dalati του BBC που ερεύνησε το περιστατικό επί έξι μήνες, δημοσιοποίησε τα αποτελέσματα της έρευνας του. Ο Riam Dalati αποφαίνεται ότι η υποτιθέμενη επίθεση με το τοξικό αέριο Σαρίν (500 φορές πιο τοξικό από το κυάνιο) εναντίον του άμαχου πληθυσμού στην Ντούμα ήταν σκηνοθετημένη και ότι δεν υπήρξαν ποτέ θάνατοι από χημικό αέριο σε αυτή την πόλη. Οι φωτογραφίες και σκηνές που εμφανίστηκαν σε δυτικά ΜΜΕ, με πεθαμένα παιδιά και τραυματίες στο νοσοκομείο της πόλης, ήταν κατασκευασμένες από την ομάδα των πρακτόρων της MI6 «White Helmets» και από άλλους «ακτιβιστές» αντιπάλους του Άσαντ. Η έρευνα του δημοσιογράφου του BBC επιβεβαιώνει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τις σχετικές αναρτήσεις μας πριν ένα περίπου χρόνο.
Ουδόλως μας προκαλεί εντύπωση ότι τα τουρκοκάναλα της χώρας, που στο υποτιθέμενο περιστατικό της χημικής επίθεσης πριν ένα χρόνο διαρρήγνυαν τα κιπά τους και έχυναν ποταμούς δακρύων για τα πεθαμένα παιδιά στην Ντούμα ενώ απαιτούσαν να οδηγηθεί στην πυρά ο Άσαντ, μέχρι στιγμής σιωπούν για τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου του BBC. Προφανώς αυτές τις εντολές έχουν λάβει από τον σιωνιστή ηγεμόνα τους.
Γ. Λιναρδής

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails