Friday, February 8, 2019

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΜΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝ ΚΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ… ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΛΥΤΡΑ!


Τα παρακάτω είναι πραγματική ιστορία, ενός φουκαρά Πακιστανού στην Ηλεία…
Τρεις ομοεθνείς του, λοιπόν, του χρωστούσαν χρήματα κι όταν πήγε να τα πάρει, τον ξυλοκόπησαν και τον υποχρέωσαν με την απειλή μαχαιριού να επικοινωνήσει με τους γονείς του με βιντεοκλήση, απαιτώντας λύτρα για να τον απελευθερώσουν!

Ο άτυχος 30χρονος βρέθηκε αιμόφυρτος σε μια αγροτική οδό στην περιοχή Ψάρι της Βάρδας, όπου τον άφησαν ελεύθερο οι ομοεθνείς του απαγωγείς, ηλικίας 49, 47 και 27 χρόνων, όταν βεβαιώθηκαν ότι οι γονείς του είχαν καταβάλει στον λογαριασμό που τους έδωσαν σε τράπεζα του Πακιστάν το ποσό των 5.000 ευρώ που είχαν απαιτήσει.
Ένας άλλος ομοεθνής του μετέφερε τον τραυματία στο Κέντρο Υγείας Βάρδας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε ξυλοκοπηθεί αγρίως και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όπου παραμένει για νοσηλεία. Εκεί έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς του τμήματος Βουπρασίας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τους δράστες και τους συνέλαβαν, με τις κατηγορίες της εκβίασης, της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.
Να τους χαίρεται και να τους καμαρώνει το «αλληλέγγυο» αληταριό, που τους μάζεψε εδώ!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails