Monday, February 11, 2019

Ν.Ηλιόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ: «Δώστε δικαίωμα ψήφου σε όλους τους μετανάστες»!

Δεν θέλουν να μπορούν να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού, αλλά θέλουν να δώσουν σε όλους τους μετανάστες δικαίωμα ψήφου.
 

Ηλιόπουλος : Να ψηφίζουν οι μετανάστες στις δημοτικές εκλογέςΑπροκάλυπτα πλέον στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι προσφυγές οι οποίοι βρίσκονται  φυσικά προσωρινά στη χώρα.

Την στιγμή που δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού, το δίνουν σε αυτούς που μπήκαν παράνομα στην Ελλάδα.
Η κυνική ομολογία ήρθε από τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων, Ν. Ηλιόπουλο.
Τι δήλωσε:
Να έχουν δικαίωμα ψήφου στις δημοτικές εκλογές οι μετανάστες και πρόσφυγες ζήτησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηνών και υφυπουργός Νάσος Ηλιόπουλος.
Το στέλεχος της κυβέρνησης ακολουθώντας πιστά την γραμμή της πολιτισμικής αλλοίωσης έκανε τις δηλώσεις αυτές στο πλαίσιο ανοιχτής συζήτησης με τους συνυποψηφίους του Μπακογιάννη και Γερουλάνο αλλά όπως δείχνουν τα πρώτα δημοσκοπικά ευρήματα θα πρέπει να περιμένει τις επόμενες ή και τις μεθεπόμενες δημοτικές εκλογές για να μπορέσει να συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό. Υπομονή να έχει πάντως πάνω από όλα.
Πάλι καλά που δεν δήλωσε να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοικοι του Καράκας, της Ισλαμαμπάντ, της Καμπούλ, της Βαγδάτης κτλ. μέσω των ελληνικών προξενείων εκεί.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails