Thursday, September 30, 2010

Οι Εβραίοι έβλεπαν πάντα την Κύπρο ως «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ». Αυτοί είναι οι αίτιοι για την οδύσσεια της Κύπρου!

Περίμεναν κάποιοι να ξεσπάσει η κρίση ανάμεσα στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, προκειμένου να διαφανεί ξεκάθαρα πιά το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για την Κύπρο. Η κυπριακή διπλωματία –αν μπορούμε να επικαλεσθούμε την ύπαρξή της- ουδέποτε εστίασε την προσοχή της σε αυτό το «ενδιαφέρον» των Εβραίων για το νησί μας και πριν από την ίδρυση του εβραϊκού κράτους, αλλά και μετά.
Η πολιτική μας ηγεσία ποτέ της δεν ανέλυσε το Σχέδιο Χερτζ (1902), που απέβλεπε στην εγκατάσταση Εβραίων της Διασποράς στην Κύπρο και την προσάρτησή της στην «Αυτοκρατορία του Μεγάλου Ισραήλ».
Ποτέ της δεν προβληματίστηκε, γιατί στα γεγονότα του 1963-64 ανάμεσα στις ηγετικές θέσεις των Τούρκων τρομοκρατών ήσαν 24 Εβραίοι. Ούτε γιατί λίγους μήνες μετά, στις αρχές του 1965, το Ισραήλ κήρυξε τον οικονομικό πόλεμο κατά της Μεγαλονήσου.
Έγινε το πραξικόπημα και η τουρκική εισβολή το 1974 και η πολιτική μας ηγεσία δεν συνέλαβε την ουσία των πραγμάτων. Γιατί ο Εβραίος Χένρυ Κίσσινγκερ οργάνωσε το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή;Το αμερικανικό περιοδικό «Νιούζ – Γουήκ» στις αρχές Μαρτίου του 1975 είχε αποκαλύψει τα σχέδια του Κίσσινγκερ, ο οποίος πρότεινε:
α) Οι Ελληνοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Ελλάδα,
β) οι Τουρκοκύπριοι να φύγουν από την Κύπρο και να εγκατασταθούν στην Τουρκία και
γ) η Κύπρος να κατοικηθεί αποκλειστικά μόνον από Εβραίους.

Μας παρουσιάστηκε το 2004 το Σχέδιο Ανάν, που διέλυε την Κυπριακή Δημοκρατία και η πολιτική μας ηγεσία δεν προβληματίστηκε που έφερε την «σφραγίδα» του Εβραίου Λόρδου Δαβίδ Χάνεϋ και των άλλων Αμερικανοεβραίων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
Μετά την απόρριψη του Σχεδίου Ανάν ακολούθησε ο οικοδομικός οργασμός στα κατεχόμενα με την αγορά κατοικιών και την εγκατάσταση Εβραίων, κυρίως, από την Ευρώπη και η ίδρυση εβραϊκής κοινότητας, αλλά όλα αυτά, η πολιτική μας ηγεσία τα έριξε …

Sunday, September 26, 2010

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!

Μετά τις εκλογές στο κόμμα των εργατικών, που αντίπαλοι ήταν δυο αδέρφια εβραϊκής καταγωγής, ανήλθε στην εξουσία του κόμματος ο Εντ Μίλιμπαντ ένας εκ των δυο αδερφών που διεκδίκησαν την ηγεσία των Εργατικών μετά την παραίτηση του Γκόρντον Μπράουν.

Τα αδέρφια είναι Εβραίοι εκ Πολωνίας.

Παρ' όλα αυτά η εκλογή του Εβραίου Εντ Μίλιμπαντ στην ηγεσία των Εργατικών δεν ήταν παρα το επιστέγασμα την εβραϊκής κυριαρχίας στην πολιτική της Βρετανίας.


Πριν μερικούς μήνες, τον Μάϊο, εξελέγη πανηγυρικά πρωθυπουργός της Βρετανίας ο επίσης εβραϊκής καταγωγής και Σιωνιστής Ντέϊβιντ Κάμερον(δείτε παλαιότερη ανάρτησή μας).




Αναπληρωτής πρωθυπουργός του Κάμερον είναι ο Nick Clegg, επίσης εβραϊκής καταγωγής (χαζαρο-ιουδαίος), που μας θυμίζει την περίπτωση του δικού μας προσφάτως αναπληρωτή πρωθυπουργού του κ. Sa-Ragousi!



Την ίδια στιγμή στην Γαλλία Πρόεδρος είναι ο εβραϊκής καταγωγής Νικολά Σαρκοζί, στις ΗΠΑ ο Εβραίος μέντορας του Ομπάμα, Μίκβα, έχει δηλώσει οτι "ο Ομπάμα θα είναι ο πρώτος Εβραίος Πρόεδρος των ΗΠΑ και έχει εβραϊκή ψυχή", ενώ την ίδια στιγμή Εβραίοι έχουν ανέβει στην εξουσία της Χιλής, στο Παναμά και στην οικονομία της Ονδούρας. 
 Μην ξεχνάμε οτι Εβραίος Πρωθυπουργός οδήγησε την Ισλανδία σε πτώχευση.

Οι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι όλοι Εβραίοι, ενω ο κορυφαίος τέκτων εν Ελλάδι Ραφαήλ Ντε Σιγούρα είναι επίσης Εβραίος.

Ο κατάλογος συνεχίζεται και έχουμε δημοσιεύσει πάνω απο 1500 άρθρα....

Διαδώστε τις ειδήσεις για να αποκαλυφθεί η απάτη!

Saturday, September 25, 2010

7500 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

 Περίπου 7,500 Παλαιστίνιοι πολιτικοί κρατούμενοι του Ισραήλ θα ξεκινήσουν απο το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου απεργία πείνας απαιτώντας την παύση απο μέρους του Ισραήλ, των παραβιάσεων και των επιθέσεων εναντίον τους, επιδιώκοντας την βελτίωση των συνθηκών ζωής τους.

Ο Riyadh al-Ashqar, επικεφαλής του Τμήματος Μέσων Ενημέρωσης του Υπουεργείου των πολιτικών κρατουμένων στην Γάζα, κάλεσε το Παλαιστινιακό λαό σε συστράτευση με τους κρατούμενους και την συγκρότηση ενός οργανισμού που θα πετύχει την πραγματοποίηση των νόμιμων δικαιωμάτων των κρατουμένων.

Ο Al-Ashqar απαίτησε απο διεθνείς ομάδες ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κυρίως του Ερυθρού Σταυρού, να παρέμβουν και να στείλουν επιτροπές που θα παρακολουθούν τα παράνομα μέτρα και τις επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον των κρατουμένων.

ΠΗΓΗ

Tuesday, September 21, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΙ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Οπως έχουμε ξαναδημοσιεύσει παλαιότερα, η οικογένεια Ροκφέλερ είναι μια απο τις κορυφαίες οικογένειες Διεθνών Τραπεζιτών που διοικούν την ανθρωπότητα και προωθούν την Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, της οποίας οπαδός είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Ελλάδας, γιός του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου.

Επίσης οι Ροκφέλερ όπως και οι υπόλοιποι Διεθνείς Τραπεζίτες είναι εβραϊκής καταγωγής (Δείτε σχετικά εδω http://antipliroforisi.blogspot.com/2009/10/blog-post_9511.html).

Επειδή ο Γιώργος Παπανδρέου είναι οπαδός της Παγκοσμιοποίησης και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, συμπεραίνουμε με σιγουριά οτι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Παγκοσμιοποιητών οδηγώντας την Ελλάδα στο άρμα της Παγκοσμιοποίησης.

Στείλ'τε την ανάρτηση σε όποιον ψηφοφόρο του ΠΑΣΟΚ γνωρίζετε. Ισως ξυπνήσει επιτέλους!!!


190910-pasok1 Ένα έγγραφο-ντοκουμέντο σχετικά με τη χρηματοδότηση του ΠΑΣΟΚ από τον Ροκφέλερ, το 1974 Tο μεταπολιτευτικό σκηνικό στην Ελλάδα, ούτε διαυγές είναι, ούτε εμπνέει εμπιστοσύνη.

Ο παλαιός πολιτικός κόσμος - με τον ένα ή τον άλλο τρόπο - έσβησε, και ο καινούργιος που εμφανίστηκε, δεν είχε καμμία σχέση με τους παλαιούς άρχοντες και πατριώτες της πολιτικής ζωής. Διάφορα σκοτεινά κέντρα - εκτός και εντός Ελλάδος - είχαν εργασθεί από μακρού χρόνου, ώστε να κυριαρχήσουν στο προσκήνιο πρόσωπα και κόμματα πρόθυμα για συνεργασία με την "νέα τάξη πραγμάτων"....

Monday, September 20, 2010

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Δεν πληρώνουμε άλλο τους τραπεζίτες!

Απο http://apneagr.blogspot.com


Αδύνατον να χωνέψουν οι Ευρωπαίοι το ηχηρό πολιτικό χαστούκι που έφαγαν η Ε.Ε. και το Δ.Ν.Τ. από τη νεοεκλεγείσα δεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας, η οποία αρνήθηκε επιδεικτικά να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις τους, προκειμένου να τους χορηγήσουν ένα δάνειο δηλώνοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να επιβάλει πρόσθετα μέτρα λιτότητας στον ουγγρικό λαό επειδή έτσι θέλουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί. «Πραγματικό χλευασμό επιφύλαξε η ουγγρική κυβέρνηση στο Δ.Ν.Τ. και στην Ε.Ε. που έστειλαν αντιπροσωπείες τους για να εκτιμήσουν το πρόγραμμα βοήθειας στην Ουγγαρία», έγραψε η γαλλική «Λιμπερασιόν».

ΚΑΝΙΒΑΛΙΚΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ - Πως να φας έναν μη-Εβραίο

 Απο http://visaltis.blogspot.com

Η παρακάτω σελίδα είναι  κόμικ από γνωστό Εβραϊκό περιοδικό (το Heeb magazine).

Η "αστεία" ιστοριούλα του κόμικ εξιστορεί πως οι Εβραίοι μπορούν να μαγειρεύουν έναν "Gentile" δηλαδή έναν ειδωλολάτρη ή έναν μη Εβραίο και φυσικά να τον τρώνε σε γεύμα. Το όνομα "Gentile" το χρησιμοποιούσαν οι Εβραίοι από τα αρχαία χρόνια για να δηλώσουν τους Έλληνες ειδωλολάτρες και γενικά κάθε μη Εβραίο.

Το περιοδικό όμως εκδίδεται σήμερα και όχι στα αρχαία χρόνια..

Μέχρι και σήμερα οι Εβραίοι γουστάρουν ως γνήσιοι ανθρωποφάγοι να τρώνε τους Gentile Έλληνες..

Δείτε και μόνοι σας και ας διακινδυνέψω να με πουν αντισημίτη..
Π.Κ.

Κλίκ για μεγένθυνση της εικόνας


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: 
Για δείτε οτι το κόμικ είναι αλήθεια απο το περιοδικό "Heeb" πηγαίνετε στο link http://www.heebmagazine.com/hijinx-8/

Η πραγματικότητα όμως ξεπερνά κάθε κόμικ.

Διαβάστε στα παρακάτω links πως οι Εβραίοι κάνουν ανθρωποθυσίες.




Saturday, September 18, 2010

ΠΩΣ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕΤΕ ΜΗ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ - Βιβλίο που κυκλοφόρησε στο Ισραήλ προκαλεί αναταραχές!

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, τον ραββίνο Γιτζάκ Σαπίρα, "οι μη-Εβραίοι είναι άσπλαχνοι απο την φύση τους και θα έπρεπε να θανατωθούν ούτως ώστε να "περιοριστεί η κακία τους".

"Αν σκοτώσουμε έναν μη-Εβραίο που έχει παραβεί μια απο τις 7 εντολές του Νώε... δεν υπάρχει κάτι κακό στο φόνο αυτό", δηλώνει ο Σαπίρα.

Ενω παίρνοντας κομμάτια απο τον εβραϊκό νόμο συνεχίζει:
"Η δολοφονία βρεφών και παιδιών δικαιολογείται σε περίπτωση που είναι ξεκάθαρο οτι αν μεγαλώσουν θα μας κάνουν κακό".

Δείτε το βίντεο απο το συνέδριο:


Διαβάστε όλο το αγγλικό κείμενο στην συνέχεια:



How To Kill Goyim And Influence People: Leading Israeli Rabbis Defend Manual for For Killing Non-Jews

Wednesday, September 15, 2010

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ 3 ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Νεώτερη ενημέρωση ώρα 22:15: Προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα ως ύποπτοι για το μαχαίρωμα των ανηλίκων δύο αλλοδαποί. Εκατοντάδες Έλληνες κάτοικοι της περιοχής γύρω από το Τμήμα. Δυνάμεις των ΜΑΤ σε παράταξη έξω από το τμήμα.

ΩΡΑ 21.20: Πριν από λίγο λαθρομετανάστες επιτέθηκαν με μαχαίρια και τραυμάτισαν τρία παιδιά στην Πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Αυτή τη στιγμή πραγματοποιείται συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της εγκληματικότητας και του ανύπαρκτου κράτους και οι κάτοικοι έχουν κλείσει την οδό Αχαρνών.
πηγή

ευχαριστούμε τον φίλο που μας ενημέρωσε με σχόλιό του εδώ
 
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2010/09/3_15.html
 
Αναδημοσίευση απο http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/09/3_15.html

Monday, September 13, 2010

Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σ.Α: Οπως όλες οι κεντρικές τράπεζες των "αναπτυγμένων" χωρών, έτσι και η κεντρική τράπεζα της Ελλάδος, έχουν εξαγοραστεί ή ιδρυθεί απο τους Διεθνείς Τραπεζίτες με επικεφαλείς πάντα την οικογένεια των "εκλεκτών" τραπεζιτών Ρόθτσιλντ. Πολλές φορές κρύβονται πίσω απο εταιρείες και αχυρανθρώπους. Ομως όσοι ψάξουν ελάχιστα την ιστορία τους γνωρίζουν οτι αυτοί ελέγχουν τις κεντρικές τράπεζες και τυπώνουν για εμάς το χρήμα μας, έχοντας σαν μοναδικό κόστος το χαρτί και το μελάνι. Και εμείς τους ξεχρεώνουμε εδω και 100 χρόνια με τόκο. Εχουν το μοναδικό δικαίωμα να κόβουν το χρήμα για μας. Και εμείς να δουλεύουμε μια ζωή για να τους υπηρετούμε. 
Αυτό το πέτυχαν εξαγοράζοντας μερικούς φιλόδοξους πολιτικούς με ελαστική συνείδηση και αποβλακώνοντας τον κόσμο. 


Διαβάστε το παρακάτω κείμενο και θα καταλάβετε το μέγεθος της απάτης των δήθεν κρατικών κεντρικών τραπεζών.

Στο άρθρο 2 του καταστατικού της Τράπεζας της Ελλάδος, αναφέρονται αρμοδιότητές της:

α. Χαράσσει και ασκεί νομισματική πολιτική.

β. Ασκεί την πολιτική συναλλαγματικής ισοτιμίας.

γ. Κατέχει και διαχειρίζεται τα επίσημα συναλλαγματικά διαθέσιμα της χώρας στα οποία περιλαμβάνονται τα σε συνάλλαγμα και χρυσό διαθέσιμα της Τράπεζας Ελλάδος και του Ελληνικού Δημοσίου.

δ. Ασκεί την εποπτεία των πιστωτικών ιδρυμάτων και άλλων επιχειρήσεων…

Sunday, September 12, 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ - Η κάρτα του πολίτη

Αν και το ιστολόγιό μας δεν συνηθίζει να ασχολείται με θρησκευτικά θέματα, εν τούτοις δεν γίνεται να μην αναφέρουμε την προφητεία του Ιωάννη, που στις μέρες μας φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα, δια στόματος μάλιστα του Πρωθυπουργού της Ορθόδοξης Ελλάδος, Γιώργου Παπανδρέου.

Δείτε την δήλωση του Παπανδρέου για την Κάρτα του Πολίτη απο την ΔΕΘ:





Η κάρτα του πολίτη θα περιέχει το barcode με τον αριθμό 666. 

Χωρίς αυτή τη κάρτα απο του χρόνου κανείς μας δεν θα μπορεί να κινηθεί οικονομικά. Ολοι μας θα πρέπει να πάρουμε το "χάραγμα".

Οποιος δεν θα το πάρει δεν θα μπορεί να αγοράσει ή να πουλήσει.
Ισως στην αρχή αφήσουν κάποιες μικρο-συναλλαγές να γίνονται χωρίς την κάρτα. Μόνο για να παραπλανήσουν μέσω των άθλιων ΜΜΕ.

Ο στόχος όμως των Επικυρίαρχων και των αχυρανθρώπων τους στην χώρα μας είναι ξεκάθαρος.

Να μην μπορούμε να ξεφύγουμε σε όλους τους τομείς απο τον έλεγχό τους.

Ο καθένας μας μπορεί να επιβεβαιώσει με μια σύντομη αναζήτηση στο διαδίκτυο οτι όλα αυτά δεν είναι "θεωρίες συνομωσίας" και "φαντασιώσεις". 


Το επίμαχο απόσπασμα απο την Αποκάλυψη του Ιωάννου:


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ 13:17 

"...καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ."


Και αυτά τα είπε πριν 2000 χρόνια. 


Και όντως το 666 μπήκε  τα τελευταία χρόνια δυναμικά στην ζωή μας με τον ΑΜΚΑ. Οπου και να πας σου ζητάνε ΑΜΚΑ=Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης=


Το άστρο του Δαβίδ και τα τρία 6άρια σχηματίζονται στο σύμβολο του ΑΜΚΑ.

Το άστρο του Δαβίδ έχει άμεση σχέση με τον αριθμό 666 όπως βλέπουμε παρακάτω:


Το 6άκτινο αστέρι έχει 6 μικρά τρίγωνα και ένα 6άγωνο
2 ισόπλευρα τρίγωνα με 60μοίρες γωνίες.


Το 666 είναι η σφραγίδα των Επικυρίαρχων. 

Στις ΗΠΑ και τον Καναδά ήδη έχουν ξεκινήσει να τοποθετούν το υποδόριο τσιπάκι σε πληθυσμό.

Saturday, September 11, 2010

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΥΝΑΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ - Επαρκής διατροφή και αποβλακωτική διασκέδαση

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Προσέξτε ιδιαίτερα τα εξής:

"το 20% του ενεργού πληθυσμού στον πλανήτη είναι αρκετό για να παράγει όλα τα αγαθά και τις υπηρεσίες που χρειάζεται η ανθρωπότητα."

"H "λύση", λοιπόν, για το 80% του παγκόσμιου πληθυσμού θα ήταν ένα μείγμα αποπροσανατολιστικής διασκέδασης χαμηλού επιπέδου (infotainment [=  πληροφοριοδιασκέδαση], reality shows, κουτσομπολίσπκα μεση-μεριανάδικα, «πολιτικές συζητήσεις» show κ.ο.κ.) και ενός κάποιου επαρκούς επιπέδου διατροφής."

"κοκτέιλ αποβλακωτικής διασκέδασης και επαρκούς διατροφής που θα επέτρεπαν να διατηρηθεί σε καλή διάθεση ο αποστερημένος πληθυσμός του πλανήτη"

"Οι κυβερνήσεις και η εργατική νομοθεσία τους είναι πλέον άνευ νοήματος"

"Κανένα από αυτά τα μέλη της παγκόσμιας πολιτικής και επιχειρηματικής ελίτ (ή ελιτείας, αν προτιμάτε) δεν πιστεύει ότι στο μέλλον θα υπάρξουν αρκετές νέες, αξιοπρεπώς μισθοδοτουμενες θέσεις εργασίας, σε οποιονδήποτε τομέα."

"κάποιοι άλλοι διαμορφώνουν πριν από μας για μας"



Ο όρος Tittytainment, αν και έχει συμπεριληφθεί εσχάτως ως λήμμα σε κάποια αγγλοσαξονικά λεξικά και αναφέρεται σε αρκετά εξειδικευμένα βιβλία και ακόμη περισσότερα άρθρα, είναι σχεδόν παντελώς άγνωστος στο ευρύ κοινό.

 
Ο όρος, ωστόσο, έγινε ευρύτερα γνωστός πριν από δεκατέσσερα χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο των δημοσιογράφων Χανς-Πέτερ Μάρτιν και Χάραλντ Σούμαν, Η Παγκόσμια Παγίδα.

Ο Αυστριακός Χανς-Πέτερ Μάρτιν, είχε παρευρεθεί τον Σεπτέμβριο του 1995 σε μία "κλειστή" διεθνή συνάντηση στο Σαν Φρανσίσκο, το «State of the World Forum» (SWF - Φόρουμ για την Κατάσταση του Κόσμου).....

Thursday, September 9, 2010

Συγκλονιστικό ξέσπασμα Ελληνα πολίτη

 Σ.Α: Αυτός είναι ο προορισμός όλων μας στην κοινωνία που χρόνια τώρα ετοιμάζουν οι Παγκοσμιοποιητές για εμάς...

Διαδώστε την μαρτυρία αυτή και στείλτε τις δικές σας....


Τα λαμόγια που επωφελήθηκαν απο την διασπάθιση δημοσίου χρήματος εδω και 30 χρόνια προσπαθούν να πείσουν τους Ελληνες οτι "όλοι φταίμε".


Οχι κύριοι! Δεν φταίμε όλοι. Οι διοικούντες και οι διαπλεκόμενοί τους στο δημόσιο έχουν την ευθύνη και πρέπει να απομονωθούν επιτέλους.


Αυτοί ήταν στην διοίκηση. Αυτοί έπαιρναν τις αποφάσεις.

Wednesday, September 8, 2010

ΧΗΜΙΚΟΙ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

Σ.Α: Ο πολίτης που έστειλε την καταγγελία στο "ΤΡΩΜΑΚΤΙΚΟ" ισχυρίζεται οτι τα αεροπλάνα που ψέκαζαν πάνω απο το νομό Σερρών δεν είχαν καταχωρημένο κανένα στοιχείο εκτός απο το ύψος τους.

Προτείνουμε σε όλους όσους μπορούν να ελέξγουν εάν τα αεροπλάνα που ψεκάζουν απο πάνω τους, είναι πλήρως καταχωρημένα στην ιστοσελίδα που δείχνει τις πτήσεις όλων των αεροπλάνων που πετούν πάνω απο την Ελλάδα.

Ακολουθεί η σχετική δημοσίευση:

Σήμερα έγιναν μαζικοί ψεκασμοί πάνω από όλo το νομό Σερρών

Έχω διαβάσει για το φαινόμενο Chemtrails εδώ και χρόνια και αποφάσισα να το παρακολουθήσω προσέχοντας τον ουρανό.

Λοιπόν στο νομό Σερρών έχει να παρατηρηθεί από τις αρχές καλοκαιριού εκτός και αν οι ψεκασμοί έγιναv τα βράδια . Σήμερα Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010...

Tuesday, September 7, 2010

Μετανάστες οι οκτώ στους 100 κατοίκους της Ελλάδας - Εγκληματούν 5 φορές περισσότερο

Σ.Α: Αν προσθέσουμε σε αυτούς και τους λαθρομετανάστες τότε φθάνουν άνετα τα 2.000.000 - 2.500.000.
Οσον αφορά την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα; Είναι λίγο μεγαλύτερη απο αυτη των Ελλήνων. Μόνο που σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι 5 φορές λιγότεροι απο τους Ελληνες. Αρα οι αλλοδαποί εγκληματούν στην Ελλάδα 5 φορές περισσότερο απο τους Ελληνες.
 
Και όμως οι θολοκουλτουριάρηδες - δήθεν "αριστεροί", επιμένουν οτι η πολυπολιτισμική κοινωνία που μας οδηγούν είναι πολύ καλύτερη απο τον πατροπαράδοτο τρόπο ζωής.
 
Για αυτό υποφέρουμε άλλωστε οι περισσότεροι των Ελλήνων. Γιατί αφήσαμε ανθρώπους ακατάλληλους να πάρουν την εξουσία και στην συνέχεια τους νομιμοποιήσαμε κάθε φορά με την αδιαφορία μας.


Είδηση απο http://infognomonpolitics.blogspot.com

Οι ξένοι υπήκοοι που διαμένουν στην Ελλάδα ήταν 929.500 την 1η Ιανουαρίου 2009, ήτοι το 8,3% του πληθυσμού της χώρας, σύμφωνα με τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, Eurostat, που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Sunday, September 5, 2010

Παντοδύναμες οι εβραϊκές οργανώσεις

Σ.Α: Συγκρατήστε τις φράσεις:

"...οι εβραϊκές οργανώσεις είναι παντοδύναμες, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες..."

"...τα μέλη του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ εργάζονται σαν Αμερικανοί πολίτες και λένε πάντοτε ότι είναι προς το συμφέρον των ΗΠΑ να υπάρχει το δημοκρατικό Ισραήλ και να μην υπάρχει μίσος εναντίον του..."

"...η πολιτική τους δύναμη, που προέρχεται από το γεγονός ότι οι Εβραίοι έχουν συνηθίσει και μάθει να είναι άμεσα συνδεδεμένοι με τα πολιτικά και, όπως εξηγούν, ένα από κάθε τρία δολάρια που πάει σε πολιτικούς στις ΗΠΑ προέρχεται από το εβραϊκό λόμπι..."

Να σημειώσουμε επίσης οτι η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρυ Κλίντον, έχει εβραϊκές ρίζες και η κόρη  της παντρεύτηκε Εβραίο τραπεζίτη με εβραϊκό τυπικό στο γάμο τους....

Επίσης ο πνευματικός του Προέδρου Ομπάμα, ο Μίκβα, είχε δηλώσει οτι ο Ομπάμα έχει εβραϊκή ψυχή.

Ο σύμβουλος του Ομπάμα(και προεκλογικά του Παπανδρέου) ο David Axelrod είναι Εβραίος.

Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Ραμ Εμμάνουελ, είναι Εβραίος Σιωνιστής.

Στο Ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ απο τους 9 δικαστές οι 4 είναι Εβραίοι.

Οι εβραϊκές διεισδύσεις στις ΗΠΑ που μπορούμε εμείς μόνο να αναφέρουμε είναι εκατοντάδες. Απομένει η ανθρωπότητα να αφυπνιστεί και να δει την αλήθεια, ωστε να απελευθερωθεί απο τους Παγκοσμιοποιητές.



ΤΗΣ ΜΙΚΑΕΛΛΑΣ ΛΟΪΖΟΥ

Ο Φίλιπ Κρίστοφερ εξηγεί το ρόλο του εβραϊκού λόμπι.Ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ εξηγεί πως η συνταύτιση των θέσεων της Κύπρου με τις θέσεις του Ισραήλ μπορεί να αποτελέσει στοιχείο αλλαγής πολιτικής των ΗΠΑ έναντι του Κυπριακού. Αναλύει τον ιδιαίτερο τρόπο λειτουργίας του εβραϊκού λόμπι στις ΗΠΑ και τα οφέλη που μπορεί να αποφέρει στην Κυπριακή Δημοκρατία η συνεργασία με το Ισραήλ.

Ο κ. Κρίστοφερ τονίζει, ακόμη, ότι ...

Friday, September 3, 2010

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ;

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Αξιότατα είναι τελικά τα τέκνα σου Σιών. Ή έχουν αποβλακωθεί εντελώς τα τέκνα της Ελλάδος. Υπατη η αποβλάκωση Θεέ μου!

 Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ
Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ


Ο Ύπατος Μέγας Ταξιάρχης του Υπάτου Συμβουλίου του 33 βαθμού για την Ελλάδα του Αρχαίου και Αποδεδεγμένου Σκωτικού Τύπου Ραφαήλ Ντε Σιγούρα
γεννήθηκε στη Σμύρνη - από οικογένεια καταγόμενη από την Ισπανία - απ' όπου μετανάστευσε οικογενειακά στηνΑθήνα. Σπούδασε στο Δημόσιο Εβραϊκό Σχολείο Αθηνών, το 9° Γυμνάσιο Αθηνών και το Ιταλικό Λύκειο Αθηνών και συμπλήρωσε τις ανώτερες σπουδές του στις οικονομικές επιστήμες εκμανθάνοντας παράλληλα την Ιταλική, την Γαλλική, την Αγγλική και την Ισπανική γλώσσα. Ασχολήθηκε με το εμπόριο, την βιοτεχνία και αντιπροσώπευσε πολλούς μεγάλους οίκους βαρειάς Βιομηχανίας.

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ


Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
 
Σ.Σ: Θαυμάστε τις ποδιές! Δίκαιο έχει ο στρατηγός Αϋφαντής που λέει σε βιβλίο του ότι τους εξεφτελίζουν πλήρως οι Παγκοσμιοποιητές τους Μασώνους βάζοντάς τους να φοράνε ποδίτσες ωσάν να είναι "υπηρετριούλες". Στην πραγματικότητα πολλοί απο αυτούς είναι "υπηρετριούλες" των Παγκοσμιοποιητών 

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΠ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 33ΟΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΤΟ Μ ΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΤΟΥ 33ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ

ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΤΟΥ 33ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΡΑΤ. ΑΔ. ΣΠΥΡ. ΑΝΔΡΙΩΤΗΣ 33ΟΣ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΜΦΙΚΤΥΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΥΠΑΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ ΡΑΦΑΗΛ ΝΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 33ΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

Οι φωτογραφίες απο τις συναντήσεις των τεκτόνων είναι απο το http://tekton33.blogspot.com/ 
Τα στοιχεία για τον Σιγούρα απο εδω http://supremecouncil33.blogspot.com

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ - Πόσα πυρηνικά έχει τελικά;

Το Ισραήλ αρνείται να «ανοίξει» σε επιθεωρητές το πυρηνικό του πρόγραμμα

Γελοιογραφία που αναπαριστα την Ευρωπαϊκή Ενωση, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Εθνη να ψάχνουν λεπτομερώς τα πυρηνικά του Ιράν, ενω την ίδια στιγμή ο Ισραηλινός δημοσιογράφος Βανούνου τους δείχνει τα τεράστια πυρηνικά του Ισραήλ. Οι "ελεγκτές" του απαντούν: "Φτάνει πια Βανούνου. Δεν βλέπεις ότι είμαστε απασχολημένοι;"

Το Ισραήλ απέρριψε κατηγορηματικά την πρόταση της Διεθνούς Υπηρεσίας Ατομικής Ενέργειας (IAEA) να επιτρέψει την πρόσβαση διεθνών επιθεωρητών στο πυρηνικό του πρόγραμμα και να ενταχθεί στο παγκόσμιο σύμφωνο κατά της διάδοσης των πυρηνικών όπλων, αναφέρει η έκθεσή της υπηρεσίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.
Παρόλο που η χώρα δεν επιβεβαιώνει ούτε αρνείται την ύπαρξη πυρηνικού οπλοστασίου, υπάρχουν φόβοι ότι διαθέτει την τεχνολογία που απαιτείται για την κατασκευή πυρηνικών όπλων.

ΨΕΥΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο SIMON WIESENTHAL;


O Εβραίος Simon Wiesenthal, έγινε ευρύτερα γνωστός, για την οργάνωση "Εβραϊκό Κέντρο Τεκμηρίωσης" που ο ίδιος κατασκεύασε μετά το 1947 για να επιβάλει τη αυτοδικία του, εναντίον Γερμανών στρατιωτικών του Β' Παγκοσμίου πολέμου.

Thursday, September 2, 2010

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΤΑΡΥ

 Σ.Α: Ευχαριστούμε τον αναγνώστη που μας έστειλε την πληροφορία...


Είναι πράγματι καταπληκτικό να ανακαλύπτεις οτι αυτοί που σε κυβερνούν έχουν διατελέσει στελέχη ή έχουν παραστεί σε συνέδρια κλειστών λεσχών, τεκτονικών στοών και "φιλανθρωπικών" συλλόγων όπως οι Ρόταρυ, πριν φθάσουν να είναι κορυφαία στελέχη κυβερνητικών κομμάτων.
Ολες αυτές οι Διεθνείς οργανώσεις προωθούν την Παγκοσμιοποίηση και διατηρούν ένα δήθεν φιλανθρωπικό προσωπείο.

Τρανό παράδειγμα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Πεταλωτής που όπως βλέπουμε στην φωτογραφία απο το site του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής ήταν Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κομοτηνής το 2001-2002.


Λέμε "δήθεν" ανθρωπιστές γιατί μόνο σαν ανθρωπιστής δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ο κ. Πεταλωτής και όλη η κυβέρνηση απο τη στιγμή που οδηγούν τους Ελληνες στην απόλυτη εξαθλίωση.

Ισως βέβαια τα μαθήματα που τους έκαναν τα "περιούσια" μυαλά των Ρόταρυ (σ.σ: έχουμε πληροφορίες για πολλά κατα τόπους στελέχη ροταριανών ομίλων που είναι "περιούσιοι" και με την πρώτη ευκαιρία θα τα δημοσιεύσουμε) να μην έπιασαν τόπο και να μην οδήγησαν στο να γίνει ο Πεταλωτής αγνός "ανθρωπιστής"....

Διαβάστε και την άλλη μας ανάρτηση για το θέμα

Wednesday, September 1, 2010

ΡΟΤΑΡΥ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ - Συμπτώσεις

Η παρακάτω εικόνα είναι απο την ιστοσελίδα του Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας, στην οποία διαβάζουμε οτι ο Βοηθός διοικητή του "ΡΟΤΑΡΥ 2481" (Διεθνές Ρόταρυ) είναι ο κ. Σούσης Ζαχαρίας.


Ο οποίος όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα απο το site του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου είναι και Γενικός Γραμματέας της Ισραηλιτικής Κοινότητας Κέρκυρας....


Την κορυφαία αυτή σύμπτωση συμπληρώνει η θέση του Ζαχαρία στο Δ.Σ. του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου.

Ολως τυχαίως τέτοιου είδους οργανώσεις έχουν σε κορυφαία πόστα τους, Εβραίους. Μάλλον αυτό οφείλεται στο ότι οι Εβραίοι είναι πολύ έξυπνοι και ικανοί. Για αυτό και οι Διεθνείς Τραπεζίτες Ρόθτσιλντ, Ροκφέλερ, Λαζάρ κτλ είναι όλοι Εβραίοι στην καταγωγή.

Οι Ρόταρυ παρουσιάζονται σαν μια ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ φιλανθρωπική οργάνωση που απαρτίζεται απο ικανούς επιχειρηματικά κυρίως ανθρώπους.

Διαβάστε παλαιότερες αναρτήσεις μας για τους ΡΟΤΑΡΥ:


Οι Ρόταρυ,οι "φιλανθρωπίες" και το "θανατηφόρο" εμβόλιο της πολιομυελίτιδας!

http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/04/blog-post_07.html

Ρόταρυ-Eνα παρακλάδι της Μασωνίας!

 http://antipliroforisi.blogspot.com/2010/03/e_31.html

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οποιος δεν γλείφει τους Εβραίους και τους μετανάστες είναι ρατσιστής και αντισημίτης!

Σ.Α: Οπως καταλαβαίνετε οι Εβραίοι στην Γερμανία έχουν διαλύσει τους Γερμανούς στην προπαγάνδα. Ελέγχουν τα ΜΜΕ και τις κυβερνήσεις.
Ετσι λοιπόν ο κ. Σαραζίν είπε κάτι εντελώς αυτονόητο και τον είπαν αντισημίτη. Είναι η πάγια τακτική που χρησιμοποιούν οι Εβραίοι προκειμένου να αποφύγουν τον διάλογο και να πετάξουν λάσπη σε όποιον σκεφθεί και μόνο να κάνει κριτική.

Δείτε μια Εβραία να μιλάει για το "τρικ" του αντισημιτισμού:



Οι ηγέτες της γερμανικής κυβέρνησης άσκησαν σήμερα δριμεία κριτική σε στέλεχος της Ομοσπονδιακής Τράπεζας της Γερμανίας (Bundesbank), για τις αντισημιτικές δηλώσεις που έκανε ενόψει της κυκλοφορίας του βιβλίου του αύριο Δευτέρα, το οποίο είναι επικριτικό απέναντι στους τούρκους και άραβες μετανάστες.

Ο υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε και ο υπουργός Αμυνας Καρλ-Τέοντορ τσου Γκούντενμπεργκ δήλωσαν ότι ο Τίλο Σαραζίν βγήκε εκτός ορίων σχολιάζοντας με αυτό τον τρόπο τους εβραίους, σχόλια τα οποία επέκριναν και οι εβραίοι ηγέτες στη Γερμανία.

«Ολοι οι Εβραίοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο (Σ.Α: Θα μας τρελάνουν τελείως οι Εβραίοι... Που είδαν τον αντισημιτισμό στην δήλωση αυτή; Αφου οι ίδιοι κάνουν εξετάσεις DNA σε όποιον δηλώνει Εβραίος και θέλει να γίνει πολίτης του Ισραήλ. Οι ίδιοι στηρίζουν την επιστήμη της γενετικής και την ύπαρξη διαφορετικών φυλών), οι Βάσκοι έχουν κοινό ένα συγκεκριμένο γονίδιο που τους κάνει διαφορετικούς από τους άλλους», δήλωσε ο Σαραζίν στην εφημερίδα Welt am Sonntag με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του βιβλίου του με τίτλο "Deutschland schafft sich ab" (Η Γερμανία καταργεί τον εαυτό της).

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails