Monday, November 16, 2015

Το Κερατσίνι διχαζει τους Ελληνές, από σήμερα μετονομάσθηκεη οδός Παν. Τσαλδάρη σε οδό “Παύλου Φύσσα” (φωτο)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ...ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΡΕΖΙΛΙΚΑ ΤΩΝ ΓΡΕΚΥΛΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ....

odos-paulou-fussa

Σε «Παύλου Φύσσα» μετονομάστηκε σήμερα… η οδός Παν. Τσαλδάρη στο Κερατσίνι, σε εκδήλωση που έγινε παρουσία των γονιών του μουσικού, Παναγιώτη και Μάγδας Φύσσα, στο σημείο της δολοφονίας.

«Ο Παύλος Φύσσας δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τάγμα εφόδου της φασιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής», τόνισε στην ομιλία του ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας, Χρήστος Βρεττάκος και συνέχισε λέγοντας ότι «η δολοφονία του Παύλου έχει σημαδέψει τη μνήμη όλων. Ποιος περνάει από αυτό το σημείο και δεν φέρνει στο μυαλό του εκείνη τη νύχτα που ο Παύλος Φύσσας έγινε ο δικός μας Παύλος, που πλέον η καρδιά του χτυπά μέσα στις δικές μας καρδιές;».
 
Μετά την τελετή έπαιξαν νεανικά μουσικά συγκροτήματα με μουσικούς φίλους του Παύλου Φύσσα, ενώ στις 19.00 θα προβληθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Εμμ. Μπενάκη 70), το ντοκιμαντέρ «ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.» και θα ακολουθήσει συζήτηση με τον Άρη Χατζηστεφάνου.

1 comment:

Anonymous said...

Σωστά,να μετονομαστεί και δρόμος του Ηρακλείου σε οδός Φουντούλη-Καπελώνη που δολοφονήθηκαν από αριστεροσιωνιστές και μάλιστα απρόκλητα.Οχι δύο μέτρα και δύο σταθμά....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails