Sunday, November 19, 2017

Φρίκη στη Λακωνία: Μολδαβός και Μαροκινός έλιωσαν το κεφάλι 63χρονης για να αγοράσουν αλκοόλ!

Ομολόγησε ο Μαροκινός και υποστήριξε πως ήταν μεθυσμένοι - Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!

Ένας Μολδαβός και ένας Μαροκινός είναι οι δολοφόνοι της 63χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στον Λεήμονα της Σκάλας Λακωνίας, όπως ομολόγησε ο ένας από τους δύο δράστες.


Η αστυνομία είχε προσαγάγει τους δύο αλλοδαπούς λίγες ώρες μετά το έγκλημα και τελικά την Κυριακή, ο Μαροκινός ομολόγησε πως αυτοί ήταν οι δράστες. Όπως υποστήριξε, οι δυο τους ήταν μεθυσμένοι και αποφάσισαν να ληστέψουν την γυναίκα για να βρουν χρήματα και να αγοράσουν κι άλλο αλκοόλ. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, την χτύπησαν στο κεφάλι και άλλα μέρη του σώματός της με αποτέλεσμα να την σκοτώσουν και εξαφανίστηκαν.

Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα της αστυνομίας, οι δυο τους κυνηγούσαν από δωμάτιο σε δωμάτιο την 63χρονη, χτυπώντας την ξανά και ξανά στο κεφάλι με ένα από τα κούτσουρα που είχε για το τζάκι!
Η 63χρονη, μητέρα δυο παιδιών, πάλεψε με τους δράστες καθώς διαπιστώθηκε ότι φέρει αμυντικά τραύματα στα χέρια και υπάρχουν ίχνη πάλης σε όλα τα δωμάτια της μονοκατοικίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Σπάρτης διαπίστωσαν ότι αρχικά οι δράστες έσπασαν κάποια τζαμάκια στην πόρτα της εισόδου, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν την πετούγια για να την ανοίξουν από μέσα και να μπουν. Ίσως, μάλιστα, να τους πήρε είδηση η άτυχη γυναίκα κι έτσι κλώτσησαν με πολλή δύναμη την αλουμινένια πόρτα γκρεμίζοντάς την κυριολεκτικά!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails