Wednesday, November 8, 2017

Και ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!


Και ο δολοφόνος της Δώρας είχε αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου!


Ο άντρας είχε συλληφθεί το 2011 με 37,5 κιλά χασίς και καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση - Τελικά στη φυλακή έμεινε μόνο έξι χρόνια χάρη στις ευεργετικές διατάξεις του νόμου του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης

Και όμως ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή! Ο 58χρονος είχε συλληφθεί και μάλιστα για δεύτερη φορά στη ζωή του το 2011 με 37,5 κιλά χασίς στην κατοχή του. Η σύλληψη είχε γίνει σε περιοχή της Βορειοανατολικής Αττικής και ο άντρας καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση. Ωστόσο τον Μάιο του 2017 αποφυλακίστηκε κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου!


Ο 58χρονος
δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη Σ.Ε. είναι πατέρας ενός παιδιού και ήταν γνωστός στις Αρχές, καθώς είχε φυλακιστεί στο παρελθόν δύο φορές για υποθέσεις ναρκωτικών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 58χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων με αλεξίσφαιρο γιλέκο, βρισκόταν στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών, όταν είδε την άτυχη Δώρα στο μνήμα του φίλου της, και σκέφτηκε να της αρπάξει την τσάντα που κρατούσε.

Θρασύς, όπως τον περιέγραψαν γνωστοί και γείτονές του, ο 58χρονος σεσημασμένος, θεώρησε εύκολη υπόθεση την επίθεση στην 30χρονη κοπέλα και όρμησε επάνω της αρπάζοντάς της την τσάντα.

Η Δώρα όμως, κοπέλα που το 'λέγε η καρδιά της, δεν άφηνε την τσάντα της από το χέρι, ταλαιπωρώντας τον 58χρονο άνδρα. Αμέσως εκείνος, με τον σουγιά που είχε στα χέρια του, τις έφερε πολλαπλές μαχαιριές σκοτώνοντας την και αρπάζοντας τελικά την τσάντα.

Σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν τον 58χρονο δράστη, πρόκειται για έναν άνθρωπο βίαιο που ζούσε μέσα στην παρανομία και το
έγκλημα και ο οποίος έχει κάνει ξανά φυλακή δύο φορές για υποθέσεις που αφορούν ναρκωτικά.





Ο 58χρονος δολοφόνος είναι γνωστός στην γειτονιά του ως ο «Κωλαράκιας», ενώ μένει στο πατρικό του πατέρα του από τότε που αποφυλακίστηκε. Είναι πατέρας ενός παιδιού, το οποίο δεν βλέπει, καθώς εγκατέλειψε την γυναίκα του εδώ και χρόνια, ενώ χόμπι του είναι το ψάρεμα, αφού όσο ζούσε και ο πατέρας του είχε μια βάρκα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες πριν από τρεις μέρες είχε επισκεφτεί το κατάστημα με είδη αλιείας της γειτονιάς του προκειμένου να αγοράσει κάτι αγκίστρια. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από μια εβδομάδα, γείτονες του τον είδαν να πουλάει κάλτσες και φανελάκια του σε περαστικούς στη γειτονιά, λέγοντας: «Τα πουλάω γιατί βγήκα για να βοηθήσω».

Ο κατά ομολογία του δολοφόνος της 32χρονης Δώρας ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί.



Χθες δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει καρέ καρέ τη σύλληψη του 58χρονου. Στο βίντεο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο σεσημασμένος 58χρονος που σκότωσε με 14 μαχαιριές την άτυχη 32χρονη, φαίνεται να περπατά αμέριμνος σε γειτονιά του Γαλατσίου.

Φορά τζιν παντελόνι, γκρι φούτερ με κουκούλα και δερμάτινο μπουφάν, ενώ στα χέρια του κρατά έναν καφέ και  μια σακούλα με ένα τετράδιο.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails