Saturday, November 4, 2017

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ...ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ

Σίγουρα η κυβέρνηση ελέγχει την Πατρίδα μας και την προσφορά Χρήματος;

Σίγουρα το Χρήμα είναι μόνο ένα συμβολικό τεκμήριο το οποίο διευκολύνει την
παραγωγή, την ανταλλαγή και την διάθεση προιόντων και υπηρεσιών;

΄Οχι ακριβώς, επιμένουν όλοι όσοι απορρίπτουν ένα ‘νόμισμα’ με δύο όψεις, δηλαδή
τον Κομμουνισμό και τον Καπιταλισμό!...




Τήν παλιά εποχή δεν υπήρχε δεν υπήρχε χάρτινο Χρήμα. Το αποδεκτό τεκμήριο συναλλαγής ήταν τα πολύτιμα μέταλλα, κομμένα σε νομίσματα από την Εκκλησία και το Στέμμα. Επειδή όμως υπήρχε διαθέσιμη, περιορισμένη ποσότητα, Χρυσού και Αργύρου η οικονομική ζωή ενός τόπου είχε μιά τακτικότητα.



΄Ενας ακόμη μεγαλύτερος περιορισμός υπήρχε σ’ όλη την Χριστιανοσύνη. ΄Ηταν η απαγόρευση τής Τοκογλυφίας, ή επιβολή τόκου. Η Εκκλησία θεωρούσε ότι ήταν θανάσιμη αμαρτία και ο κώδικας ετηρείτο από τις δημόσιες Αρχές. Υπήρχαν βαριές ποινές γι αυτούς που καταπατούσαν τον νόμο.

Ο Κανονισμός γιά την Τοκογλυφία σκοπό είχε ν’ αποτρέψει τον διαχωρισμό τού Χρήματος από την πραγματικότητα. Το Χρήμα δεν είναι ένα εμπόρευμα, αλλά μία μονάδα μέτρησης. Είναι απάτη όταν ισχυρίζεται κάποιος το αντίθετο, και συνιστά κλοπή.

Η Τοκογλυφία δημιουργεί χρήμα, δανείζοντας χρήμα. Δημιουργεί χρήμα από το τίποτα! Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα σε μιά κολοσσιαία κλίμακα.

Πολλά σημαντικά πράγματα συνέβησαν, από την απαγόρευση της Τοκογλυφίας, κατά τον Μεσαίωνα του Χριστιανισμού. Πρώτον, οι Εβραίοι οι οποίοι συνήθιζαν να περιπλανώνται στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, άρχισαν να ειδικεύονται στον δανεισμό χρήματος κι άλλες πρακτικές, οι οποίες ήταν απαγορευμένες σε Χριστιανούς.

Οι εκμεταλλευόμενοι Χριστιανοί, αγρότες και αριστοκρατία, ‘στέγνωσαν’ τελείως από τους Εβραίους Τοκογλύφους, κι αυτός είναι ο λόγος που κατά διαστήματα, υπήρχαν σποραδικές εξεγέρσεις Χριστιανών εναντίον Εβραίων, και φυλακίσεις κι απελάσεις Εβραίων απ’ όλη την Ευρώπη. (ίδε σχετικό κείμενο στα περιεχόμενα) Είναι ένας από τους λόγους για τον οποίο ο βασιλιάς Εδουάρδος Ι απέλασε αυτούς τους επίβουλους και κακόπιστους ανθρώπους από την Αγγλία το 1290. (ίδε σχετικό κείμενο στα περιεχόμενα)

Ο ΄Ολιβερ Κρόμγουελ, εξαγορασθείς, τούς επέτρεψε την είσοδο όταν το ηθικό κύρος της Εκκλησίας υπονομεύθηκε κι ο βασιλιάς αποκεφαλίστηκε το 1649.

Δεύτερον, χρυσά νομίσματα, κοσμήματα και άλλα είδη αξίας εφυλλάσσοντο από ανθρώπους, οι οποίοι διέθεταν χρηματοκιβώτια. Αυτό συνήθως γινόταν από χρυσοχόους και Τοκογλύφους, οι οποίοι σχεδόν πάντοτε, ήταν ένα και το αυτό πρόσωπο.

Αυτοί οι Καρχαρίες Δανεισμού και Αχρείοι συνειδητοποίησαν ότι θα μπορούσαν, χωρίς να υπάρχει μεγάλη περίπτωση ν’ αποκαλυφθούν, να χρεώνουν τους ανθρώπους, γιά να προσέχουν τις καταθέσεις τους και ταυτόχρονα να χρησιμοποιούν αυτές τις καταθέσεις – οι οποίες δεν ανήκαν σ’ αυτούς – για να δανείζουν άλλους ανθρώπους με τόκο. Σύντομα έγιναν πάμπλουτοι και απέκτησαν τεράστια δύναμη.

Τα χρυσά νομίσματα είναι βαριά και δύσκολο να μεταφέρονται, έτσι επικράτησε η συνήθεια αυτοί οι δανειστές χρήματος να εκδίδουν Πιστοποιητικά Πίστωσης σε καταθέτες και οι οποίοι άρχισαν να συναλλάσσονται μεταξύ τους μ’ αυτά τα πιστοποιητικά πίστωσης, κατά τις εμπορικές συναλλαγές τους. ΄Ετσι εμφανίσθηκε το χάρτινο Χρήμα.

Μία νέα μορφή Τοκογλυφίας διαμορφώθηκε, καθώς οι δανειστές χρήματος συνειδητοποίησαν τα αιώνια πλεονεκτήματα τα οποία μπορούσαν να προσπορισθούν από μιά τέτοια κατάσταση. ΄Εγινε άμεσα αντιληπτό απ’ αυτούς τους Λωποδύτες, ότι μπορούσαν να πάνε ένα βήμα παραπέρα, από το να χρησιμοποιούν απλώς, παράνομα και άτιμα, το χρήμα άλλων ανθρώπων, για οικονομικό όφελος, χωρίς έξοδα γι αυτούς. Μπορούσαν να εφεύρουν χάρτινο Χρήμα από απολύτως τίποτα!

Μπορούσαν να εκδώσουν χάρτινα σημειώματα, πιστοποιητικά πίστωσης, χωρίς να χρειάζεται να τα στηρίζουν σε κάποια χειροπιαστή αξία, όπως τα χρυσά νομίσματα, και να τα θέσουν σε κυκλοφορία ως Χρέος το οποίο παράγει Τόκο. Κανείς δεν αντιλήφθηκε την απάτη!! Υπολόγισαν ότι θα μπορούσαν, με ασφάλεια, να κυκλοφορήσουν χάρτινο Χρήμα 10 φορές πάνω από τα χρυσά νομίσματα, τα οποία κρατούσαν σε κατάθεση, επειδή ήταν σίγουροι ότι δεν υπήρχε περίπτωση όλοι οι καταθέτες να ζητήσουν ταυτόχρονα την επιστροφή όλων των καταθέσεων τους.

Η αρχή του μοντέρνου τραπεζικού δανεισμού σχηματοποιήθηκε: εφεύρε χρήμα από το τίποτα, κυκλοφόρησέ το ως ‘κυκλοφορούντα πιστωτικά σημειώματα’ τα οποία θα πρέπει να εξοφληθούν, άμα τη εμφανίσει, με πραγματικό πλούτο ο οποίος δημιουργείται από την εργασία, κάτσε στα παρασκήνια χωρίς να κάνεις κάτι το εποικοδομητικό και γίνε απίστευα πλούσιος και ισχυρός άνθρωπος: αυτοί είναι οι μυστικοί όροι που διέπουν την Ανθρωπότητα.

Στην Αγγλία, αυτό το απατεωνίστικο σύστημα καθιερώθηκε επίσημα το 1694. Ο σφετεριστής του θρόνου, ο Γουίλλιαμ της Οράγγης, ανέτρεψε τον νόμιμο βασιλιά Τζέιμς ΙΙ, με την οικονομική στήριξη και επιβουλή πανίσχυρων Εβραίων Τραπεζιτών από το ΄Αμστερνταμ. Σε αντάλλαγμα έδωσε την Κυριαρχία της Αγγλίας σ’ ενα γκρουπ Εβραίων Τραπεζιτών, μέσω μιάς Χάρτας, η οποία τούς έδινε το δικαίωμα να ονομάζουν τους εαυτούς των ‘Τράπεζα της Αγγλίας’.

Η Χάρτα δεν ανέφερε τίποτα γιά τύπωμα και κυκλοφορία κρατικού χάρτινου Χρήματος, αλλά αμέσως μετά την υπογραφή της νέας Τράπεζας, οι επίσημοι άρχισαν να συζητούν τον τύπο των ‘κυκλοφορούντων πιστωτικών σημειωμάτων’. Το ίδιο απατεωνίστικο σύστημα υιοθετήθηκε από κάθε άλλη χώρα, μέσα από μιά διαδικασία Μασονικής επανάστασης και δολίου χειρισμού.








Μασονία και Κομμουνισμός

Οι σοσιαλιστές θεωρητικοί και ιδεολόγοι ποτέ δεν επιτέθηκαν στον βασικό μηχανισμό του Καπιταλισμού. Παρότι οι αδικίες του καπιταλιστικού συστήματος έγιναν στόχος επίθεσης, μέσα σε άπειρους τόμους, και δίκαια φυσικά, ποτέ, ούτε καν δεν υπαινίχθηκαν για την Τοκογλυφία επάνω στην οποία το όλο σύστημα έχει κτισθεί και από την οποία όλες οι άλλες αδικίες πηγάζουν. ΄Ισως αυτό συμβαίνει διότι τόσοι πολλοί σο ΣΙΑ λησές Ηγέτες είναι εβραικής καταγωγής.

Οι περισσότεροι από τους ‘Ρώσους Επαναστάτες’ του 1917 ήταν στην πραγματικότητα Εβραίοι από το πιό φτωχό ανατολικό τμήμα της Νέας Υόρκης. 275 απ’ αυτούς μεταφέρθηκαν στη Ρωσία με το ατμόπλοιο S.S.Christiana, καθοδηγούμενοι από τον Τρότσκυ και χρηματοδοτούμενοι από τους Εβραίους Τραπεζίτες Kuhn, Loeb, Schiff και Warburg.

Αυτός ο ωραίος κύκλος Εβραίων και Μασόνων χρηματοδότησε και τις δυό πλευρές του Μεγάλου Πολέμου.

Ο Μαρξ και ο ΄Εγκελς, άλλοι δυό Εβραίοι, έγραψαν το Κομμουνιστικό Μανιφέστο γιά λογαριασμό μιάς μυστικής εταιρίας η οποία αυτο-αποκαλούνταν ‘Η Κοινωνία των Δίκαιων Ανθρώπων’. Αυτή η μυστική εταιρία ήταν ένας βραχίονας των ‘Φωτισμένων’ (Illuminati), των οποίων η δύναμη και επιρροή ήταν καταλύτες γιά την Γαλλική Επανάσταση.

΄Ενα από τα ιδρυτικά μέλη των ‘Φωτισμένων’ ήταν και ο Οίκος των Ρότριλντ, ο Εβραικός Τραπεζικός Κολοσσός, ο οποίος κυριολεκτικά εφήυρε τον υπερ-εθνικισμό για προσωπικό όφελος.

Η Κατάσταση Σήμερα

Σήμερα οι τραπεζικές εργασίες έχουν γίνει πάρα πολύ σοφιστικές, αλλά ο μυστικός και τοκογλυφικός μηχανισμός, πίσω απ’ αυτές παραμένει ο ίδιος. ΄Υστερα από μιά μεγάλη έρευνα, η οποία αποσιωπήθηκε κατά το δυνατόν, η ιδιωτική Εβραική ‘Τράπεζα της Αγγλίας’ ‘εθνικοποιήθηκε’, κατ’ επίφαση, το 1946. Στη θεωρία, ο έλεγχος της ‘Τραπέζης της Αγγλίας’ θα έπρεπε να έχει περάσει από μιά ομάδα ιδιωτών στην Βρετανική Κυβέρνηση, αλλά αυτό ακόμη να συμβεί.

Η ‘Εθνικοποίηση’ απλά πρόσθεσε ένα λεπτό πέπλο υπόληψης και σεβασμού.

Το Αγγλικό Θησαυροφυλάκειο, σε συνεργασία με τους Συμβούλους της ‘Τράπεζας της Αγγλίας’ στην Κυβέρνηση, αποφασίζουν πόσο χαρτονόμισμα και πόσα νομίσματα θα κυκλοφορήσουν κάθε χρόνο. Αυτό πρέπει να συμβαδίζει με τον εθνικό πλούτο, γι αυτό τον χρόνο. Αλλά επειδή τα χαρτο-νομίσματα και τα νομίσματα είναι μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό όλων των οικονομικών συναλλαγών, δεν ενοχλεί τους Εβραίους Τραπεζίτες στο παραμικρό.

Οι περισσότερες οικονομικές συναλλαγές πραγματοποιούνται με άνευ σημασίας και άχρηστα ψηφία σε αρχεία κομπιούτερ, τα οποία δεν έχουν καμμία σχέση με τον πραγματικό πλούτο. Κάθετι όμως πρέπει να εξοφληθεί με τόκο – ακόμη κι όταν δεν υπαρχει! Η Κυβέρνηση ακόμη υποχρεούται να πληρώνει τοκό, σε παλιά και νέα δάνεια, τα οποία παίρνει από την ‘Τράπεζα της Αγγλίας’. Μόλις πριν από μερικά χρόνια ανκοινώθηκε ότι το χρέος ενός δανείου, το οποίο είχε ληφθεί κατά τους Ναπολεόντιους Πολέμους, εξοφλήθηκε επιτέλους. Εκεί πηγαίνει το μεγαλύτερο μέρος των φόρων που πληρώνουμε.


Το Επόμενο Στάδιο

Το επόμενο στάδιο της ανάπτυξης της διεθνούς οικονομίας, η οποία βρίσκεται εξ ολοκλήρου σε χέρια Εβραίων Σούπερ-Τραπεζιτών, είναι να ξεφορτωθούν επιτέλους το κυκλοφορούν χάρτινο Χρήμα. Τότε το τεκμήριο της απόδοσης λογαριασμού από τους Τραπεζίτες θα εξαφανιστεί μαζί με τα χάρτινα μετρητά. Η πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν ώστε ο καθένας να χρησιμοποιεί πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες γιά κάθε είδος εμπορικής συναλλαγής.

Η ηλεκτρονική τεχνολογία, όταν χρησιμοποιηθεί μ’ αυτό τον τρόπο, και όταν δεν θα είναι απλά ευρέως διαδεδομένος, αλλά υποχρεωτικός, θα τους δώσει απόλυτο έλεγχο πάνω σε κάθε άνδρα, γυναίκα, παιδί, στον κόσμο.

Αν δεν θα μπορείς ν΄αγοράσεις ή να πωλήσεις – τρόφιμα, πετρέλαιο, ρούχα – χωρίς κάρτα, θα είσαι απόλυτα κάτω από το έλεος τους, γνωστό ήδη από το Ταλμούδ και την Παλαιά Διαθήκη (όρα Εσθήρ, κλπ.)

Αν χάσεις την κάρτα ή δεν μπορεί να δουλέψει, γιά κάποιο λόγο, θα υποφέρεις μέχρι ν’ αντικατασταθεί. Αν διαμαρτυρηθείς γιά κάποια συγκεκριμμένη αδικία, θα μπορούν ν’ ακυρώσουν την κάρτα σου. Την επόμενη φορά που θα πας στο Υπερ-Κατάστημα η κάρτα σου μπορεί να μήν λειτουργεί. Επίσημα δεν θα υπάρχεις!!

Ποιός ωφελείται από ένα τέτοιο Σατανικό-Ταλμουδικό σχήμα; Οι Πολιτικοί ή οι Εβραίοι Τραπεζίτες; Ρωτώντας κάτι τέτοιο, έχεις απαντήσει κιόλας. Η Ιδιωτική, Εβραική ‘Τράπεζα της Αγγλίας’ είναι η πραγματική, αλλά μυστική Κυβέρνηση και η Απόλυτη Εξουσία αυτής της Χώρας! Η κυβέρνηση και οι πολιτικοί είναι απλές μαριονέτες οι οποίες ελέγχονται από την ‘Τράπεζα’ – ή πιό συγκεκριμμένα, από τις Διεθνείς Εβραικές Τραπεζικές Οικογένειες!!

Κανείς από τους δειλούς και άθλιους πολιτικούς μας δεν τολμά να υψώσει το ανάστημά του στους κρυφούς και χωρίς να έχουν εκλεγεί από κανέναν, Κυρίαρχους του Κόσμου.

Δύο Αμερικανοί Πρόεδροι, πολύ πιθανόν τρεις, έχουν δολοφονηθεί, προσπαθώντας να σταθούν εμπόδιο στα εγκληματικά σχέδιά τους.

Είναι πιό απλό και εύκολο γι αυτούς να υποταχθούν στο σύστημα και ν’ απολαύσουν μιά πλούσια ζωή, παρά να αποκαλύψουν τους πραγματικούς τύραννους του κόσμου: τύραννους, οι οποίοι είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τους υψηλούς δασμούς, την ανεργία, τον πόλεμο, την πείνα, και τη δυστυχία σε μάς τους υπόλοιπους.

Αλλά δυστυχώς αυτοί οι Κυρίαρχοι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης λησμονούν ότι η Αλήθεια είναι πιό ισχυρή, απ’ ό,τι οι ίδιοι ποτέ θα γίνουν! Και η Αλήθεια θα μεταβληθεί, μεταβάλλεται ήδη σε Δικαιοσύνη!!


Η πένα είναι ισχυρότερη του Χρήματος!!
Αλλά δυστυχώς πολλές φορές και η πένα εξαγοράζεται!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails