Saturday, November 4, 2017

Προβοκάτσια η πραγματικότητα η επίθεση στον μικρό Αφγάνο;;

''Φύ Υ ε από εδώ στο χωριό σου. Φ ύ Υ ε''
Ένας γραφολόγος ίσως θα μπορούσε να βοηθήσει.....
Επειδή βιάστηκαν πολλοί να ντραπούν και να ζητήσουν συγνώμη εκ μέρους όλων μας...
Γιατί το περιστατικό να είναι οπωσδήποτε ρατσιστικό και να μην είναι μία.....''προβοκάτσια χαρακτηρίζεται οποιαδήποτε προκλητική δόλια ενέργεια που διεγείρει ή αποσκοπεί είτε σε πράξεις βίας και εκδίκησης, είτε σε δημιουργία γενικότερης σύγχυσης σε πρόσωπα, ή ομάδες ατόμων, ή και σε συγκεκριμένο κοινωνικό σύνολο.

Η προβοκάτσια επιχειρείται πάντοτε κατά στόχου με δόλια διείσδυση είτε απ΄ ευθείας στο χώρο της εκδήλωσής της, είτε δια μέσου ομάδας ατόμων που θα είναι ο στόχος. Συνηθέστερες εκδηλώσεις ή χώροι που μπορεί να σημειωθεί προβοκάτσια είναι οι διαδηλώσεις, πολιτικές συγκεντρώσεις, συλλαλητήρια, πορείες, αλλά και εγκαταστάσεις στρατιωτικές, πολιτικές, θρησκευτικές, βιομηχανικές, αγροτικές, δημόσιες υπηρεσίες, γραφεία, οικίες, συγκοινωνιακά μέσα κ.λπ''.

2 comments:

Morgan said...

φύΥε απο όω στο χωRά σου φύΥε ...τα χάπια μου και ένα ταξί να φύγω.

Anonymous said...


Η μητέρα του Αμίρ γιατί γελάει; Που κάνανε "επίθεση" στο παιδί της;

Για την μητέρα του Αμίρ λέει ο δημοσιογράφος : "Πες της να μην γελάει, όλο γελάει"... Το ίδιο ισχύει και για τον πατέρα του!

https://www.youtube.com/watch?v=EOeiUGIRRSU

​Έχει ξεραθεί στα γέλια, ούτε η ίδια δεν πιστεύει αυτά που λέει. Τα θύματα ρατσιστικής βίας παίρνουν άδεια παραμονής, ορίστε ένα κίνητρο για προβοκάτσια. Στο τέλος της λένε να μη γελάει γιατί η συμπεριφορά της δεν κολλάει με την ιστορία που προσπαθούν να πουλήσουν.

O 11χρονος Αμίρ πέτυχε προσωπική συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Τελικά πέτυχε το σχέδιο τους (δεν λέω για το 11χρονο παιδί, κ.α. Αλλά γι' αυτών) των συγκεκριμένων προβοκατόρων που το διοργάνωσαν!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails