Monday, November 6, 2017

Έκθεση «φωτιά» του FBI για τον Μ.Λ.Κίνγκ βγήκε από το συρτάρι - Τα όργια και το «άγνωστο» παιδί! (φωτό)

Eκτός από πληροφορίες για την υπόθεση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ,και τη δολοφονία του, σε έγγραφα που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τη CIA, υπάρχουν  στοιχεία για τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και την προσωπική του ζωή που σίγουρα θα προκαλέσουν σάλο σ διάφορες κοινότητες της Αμερικής όπου ακόμη έχουν κρεμασμένη τη φωτογραφία του στον τοίχο.

Φαίνεται να υπήρχε  μία εκστρατεία σύνδεσης του Κινγκ με κομμουνιστές, όργια και οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σπιλώσει τη φήμη του, η ακρίβεια των οποίων στοιχείων πιθανότατα δεν έχει εξακριβωθεί. Στο 20σέλιλδο ντοκουμέντο με ημερομηνία 12 Μαρτίου 1968, περίπου τρεις εβδομάδες πριν τη δολοφονία σε ηλικία 39 ετών του Αφροαμερικανού πάστορα- υποστηρίζεται ότι ο Κινγκ είχε επαφές με πρώην μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος στις ΗΠΑ, το οποίο -όπως υπογραμμίζει η έκθεση - είχε προσπαθήσει στις αρχές της δεκαετίας του 1960 να αναπτύξει επαφές με  την αφροαμερικανκή εργατική τάξη για να προωθήσει τους στόχους του στη χώρα.
Ενδιαφέρον, ωστόσο, έχει ότι η έκθεση αφιερώνει αρκετές σελίδες στη σεξουαλική ζωή του βραβευμένου με Νόμπελ Ειρήνης για τον αγώνα του για την κατάργηση των φυλετικών διακρίσεων πάστορα, υποστηρίζοντας ότι είχε τουλάχιστον ένα νόθο παιδί και εξωσυζυγικές σχέσεις, ότι η πιο γνωστή ερωμένη του ήταν η διάσημη τραγουδίστρια και πολιτική ακτιβίστρια Τζοάν Μπαέζ.
«Μάθαμε τον Φεβρουάριο του 1968, από ένα πολύ υπεύθυνο άτομο του Λος Άντζελες, που ήταν σε θέση να το μάθει, ότι ο Κινγκ είχε μια παράνομη ερωτική σχέση με τη σύζυγο ενός εξέχοντος οδοντίατρου στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνιας από το 1962. Πιστεύει Ο Κινγκ απέκτησε ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε από αυτή τη γυναίκα, καθώς ο σύζυγός της φέρεται να είναι στείρος», αναφέρει το έγγραφο. «Το παιδί μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τον Κινγκ και ο Κινγκ συμβάλλει στην υποστήριξη αυτού του παιδιού. Τηλεφωνεί σε αυτή τη γυναίκα κάθε Τετάρτη και τη συναντά συχνά, σε διάφορες πόλεις, σε ολόκληρη τη χώρα».
Μια ένδειξη είναι ότι οι πληροφορίες βασίζονται αποκλειστικά σε μαρτυρίες και εν μέρει σε μερικά ακόμη ευρήματα, ενώ εντύπωση προξενεί το γεγονός ότι το FBI έθαψε επί σχεδόν πενήντα χρόνια την έκθεση μέσα στο φάκελο για τη δολοφονία του Κένεντι, αν και δεν υπάρχει καμία αναφορά στον JFK.
Ένα τμήμα της έκθεσης με τίτλο «Προσωπική Συμπεριφορά του Κινγκ» ξεκινάει: «Με κονδύλια που είχε λάβει από το Ίδρυμα Ford, ο Κινγκ πραγματοποίησε το πρώτο από τα δύο εργαστήρια, στο Μαϊάμι της Φλόριντα, τον Φεβρουάριο του 1968, για να εκπαιδεύσει τους νέγρους υπουργούς στην αστική ηγεσία.

Ένας εκ των νέγρων υπουργών εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ποτό, την πορνεία και την ομοφυλοφιλία που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διάσκεψης», αναφέρει το έγγραφο.
«Αρκετές νέες και λευκές πόρνες εστάλησαν από την περιοχή του Μαϊάμι. Μία ολονυκτία με σεξουαλικά όργια πραγματοποιήθηκε με αυτές τις πόρνες και με μερικούς από τους αντιπροσώπους που συμμετείχαν στη συνάντηση», συνεχίζει.
Η έκθεση ισχυρίζεται ότι ένα μεγάλο τραπέζι στην εκδήλωση ήταν γεμάτο με ουίσκι και ότι «δυο νέγρες πόρνες πληρώθηκαν 50,00 δολάρια για να κάνουν μια σεξι εμφάνιση για την ψυχαγωγία των επισκεπτών».
Οι σεξουαλικές επιθέσεις του FBI εναντίον του Κινγκ, είναι γνωστές εδώ και χρόνια, αλλά η πρόσφατα κυκλοφορηθείσα 20σέλιδη έκθεση προσφέρει νέα εικόνα για το σκληρό πορτρέτο που το Γραφείο προσπάθησε να σκιαγραφήσει γι 'αυτόν, καθώς πρωτοστατούσε σε αγώνες για πολιτικά δικαιώματα και οικονομικές μεταρρυθμίσεις.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails