Friday, November 10, 2017

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ «ΚΑΙΕΙ» ΤΟΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΑ Α΄


Ατράνταχτες αποδείξεις ότι οι περίφημοι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι καθ’ ολοκληρίαν ψευδομάρτυρες προσκόμισαν οι συνήγοροι υπεράσπισης στη δίκη της Χρυσής Αυγής.
Ο μάρτυρας Α΄ ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει όσα καταθέτει λόγω της παρουσίας του στην Τ.Ο. Πειραιά από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2013.

Σήμερα, αποκαλύπτουμε έγγραφο που κατατέθηκε στο Δικαστήριο και αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο άτομο δεν ήλθε στα γραφεία του Πειραιά τον Ιανουάριο του ’12, αλλά μόλις στις 21-05-2013. Επισκέφθηκε ακόμη μία ή δύο φορές την τοπική οργάνωση και πέραν τούτου δεν είχε καμία περαιτέρω επαφή με το κόμμα.
Το περί ου ο λόγος έγγραφο, είναι το «δελτίο στοιχείων υποστηρικτή» που συμπλήρωσε κατά την προσέλευσή του στα γραφεία και φέρει την υπογραφή του. Πρόκειται για την ίδια υπογραφή που υπάρχει και στην κατάθεση που έδωσε στον Βουρλιώτη, όπως προκύπτει από τα επισυναπτόμενα έγγραφα:
Μετά απ’ αυτά, δεν μένει καμία αμφιβολία για το ότι ο μάρτυρας Α΄ (Σωτήρης Γεωργακόπουλος) είναι απολύτως κατασκευασμένος.
Στο σημείο αυτό θα σχολιάσουμε επιγραμματικά ορισμένες από τις αστειότητες που είπε ο Γεωργακόπουλος στην κατάθεσή του και παραθέτουμε τα αδιάσειστα στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι αυτές δεν έχουν καμία βάση:

«Η στρατιωτική μας εκπαίδευση γινόταν στο στρατόπεδό της Μαλακάσας, όπου περνάγαμε στίβο μάχης τις βραδινές ώρες»
Σχόλιο: Το στρατόπεδο της Μαλακάσας ανήκει στο Σώμα Υλικού Πολέμου, έχει μόνο αποθήκες πυρομαχικών και δεν διαθέτει καν στίβο μάχης!
«Το 2012 συμμετείχα σε μηχανοκίνητη πορεία που πέρασε από την πλατεία του Ρέντη και όπου δείραμε Πακιστανό που εργάζονταν σε παρακείμενη ψησταριά»
Σχόλιο: Το περιστατικό είναι ανύπαρκτο, δεν υπάρχει δικογραφία ούτε δημοσίευμα, δεν είναι καταγεγραμμένο πουθενά.
«Το 2013 συμμετείχα σε επίθεση κατά Ελλήνων και αλλοδαπών στο παζάρι του Πειραιά στην πλατεία Ιπποδαμείας».
Σχόλιο: Επίσης ανύπαρκτο περιστατικό.
«Μετά το φόνο του Φύσσα, την Τρίτη 24/09/2013, πήγα στα γραφεία του Πειραιά όπου άκουσα ότι λόγω σχέσεων με την αστυνομία απέκτησαν πρόσβαση στη δικογραφία που είχε σχηματιστεί για την ανθρωποκτονία».
Σχόλιο: Η 24η-09-2013 ήταν η μέρα που έδωσε την κατάθεσή του στον Βουρλιώτη. Ρωτήθηκε από συνήγορο υπεράσπισης τι έκανε αφότου τελείωσε την κατάθεσή του (περί ώρα 17:30). Απάντησε ότι πήγε κατευθείαν σπίτι του όπου έκατσε μέχρι να πέσει για ύπνο χωρίς να βγει καθόλου. Άρα δεν θα μπορούσε να βρίσκεται ταυτόχρονα και στα γραφεία του Πειραιά.
«Ήμουν επί 20 μήνες ενεργό μέλος της ΤΟ Πειραιά».
Σχόλιο: Ρωτήθηκε ποια άτομα γνωρίζει από την Τοπική Πειραιά και απάντησε: «μόνο έναν Μάκη, αγνώστων λοιπών στοιχείων».
Αυτό το βατερλώ υπέστη ο μάρτυρας Α΄ και σειρά έχει η ψευδομάρτυρας Β΄, με τα στοιχεία Χ.Π., η οποία ξεκίνησε σήμερα την κατάθεσή της και θα την συνεχίσει αύριο, οπότε και θα δεχθεί τις ερωτήσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.
Ακολουθεί φωτογραφία από πολιτική δράση της Τ.Ο. Νίκαιας τον Σεπτέμβριο του 2012

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails