Tuesday, November 7, 2017

ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΜΑΡΑΝΤΖΙΔΗΣ: ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!


Γράφει ο Αντίοχος
Ένα «συγκεντρωτικό» συμπέρασμα από τα αποτελέσματα των έως τώρα δημοσκοπήσεων, έκανε στην «Καθημερινή της Κυριακής» ο καθηγητής και εσχάτως δημοσκόπος, Μαραντζίδης.
Ο οποίος, ομολόγησε αρχικά ότι οι «δημοσκοπήσεις» που δείχνουν την κλεφτοπασοκαρία… τρίτο κόμμα είναι καραστημένες: «στις τελευταίες έρευνες καταγράφεται στασιμότητα ή και πτώση της ΔΗΣΥ της Φώφης Γεννηματά όσο και για το Ποτάμι του Στ. Θεοδωράκη».

Εν συνεχεία, ομολογεί ότι και η εμφανιζόμενη «άνοδος» του ΚΚΕ (το οποίο κάποιοι παλιοί σύντροφοι εμφανίζουν… τέταρτο κόμμα –πίσω από το… κλεφτο-ΠΑΣΟΚ- ή ακόμα και… τρίτο, είναι στημένη επίσης: «Στασιμότητα για ΚΚΕ, ΛΑΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Η πλειονότητα των δυνάμεων της πέραν του ΣΥΡΙΖΑ Αριστεράς δεν παρουσιάζει σήμερα ιδιαίτερη δυναμική ανόδου. Ούτε το ΚΚΕ ούτε η ΛΑΕ δείχνουν προς στιγμήν να έλκουν σημαντικό όγκο απογοητευμένων από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφοφόρων».
Κι όταν έρχεται η ώρα να κρίνει τις επιδόσεις της Χρυσής Αυγής, παρατηρεί με εμφανή μελαγχολία: «Η σταθερότητα της Χ.Α. είναι δυστυχώς αξιοσημείωτη».
Τι εννοεί «αξιοσημείωτη»; Πως είναι αφύσικο ένα κόμμα που βρίσκεται επί τέσσερα χρόνια κατηγορούμενο με τον μισό ποινικό κώδικα, σε μια δίκη που μοιάζει ατελείωτη, που δεν παίρνει φράγκο κρατικής χρηματοδότησης, που είναι αποκλεισμένο από το σύνολο των ΜΜΕ, που κάθε λίγο και λιγάκι δέχεται τόνους λάσπης από τα συστημικά κόμματα και τα ΜΜΕ, που εμφανίζεται να… πέφτει στην τέταρτη ακόμα και στην πέμπτη θέση σε όλες τις δημοσκοπήσεις, και που είναι ο ένας και μοναδικός στόχος του κόκκινου παρακράτους, να μην χάνει τα ποσοστά του!
(ΥΓ): Φυσικά, σαν καλός… δημοκράτης, ο Μαραντζίδης αποκρύπτει ότι η Χρυσή Αυγή όχι μόνο δεν χάνει, αλλά κερδίζει κιόλας σε ποσοστά, αλλά εντάξει, και η ειλικρίνεια έχει τα… όριά της!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails