Sunday, November 12, 2017

Ορμπάν: Το Δίκτυο Soros στις Βρυξέλλες σχεδιάζει την δημιουργία μιας Ευρώπης «μικτού πληθυσμού»




Ένα δίκτυο που διαχειρίζεται ο George Soros έχει μεγάλη επιρροή στα όργανα της ΕΕ στις Βρυξέλλες και προωθεί τη δημιουργία μιας «Ευρώπης μεικτού πληθυσμού» με την ενθάρρυνση της μετανάστευσης, υποστήριξε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας.

Μιλώντας στο Ράδιο Kossuth την Παρασκευή, ο Βίκτορ Ορμπάν επιτέθηκε λεκτικά στον Σόρος, αποκαλώντας τον «αφεντικό πολιτικών μαριονέτων» με μεγάλη επιρροή στους κορυφαίους θεσμούς της ΕΕ.

Οι άνθρωποι του Σόρος έχουν διεισδύσει στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και σε άλλα όργανα του 28μελούς συνασπισμού, δήλωσε ο Ορμπάν, προσπαθώντας να δημιουργήσουν μια «Ευρώπη μεικτού πληθυσμού» και να αναγκάσουν τη Βουδαπέστη «να καταδικαστεί και να αλλάξει τη μεταναστευτική πολιτική της».

Περισσότεροι από 200 βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απαριθμούνται από την «αυτοκρατορία» του Soros ως «φίλοι του δικτύου», συνεχίζει ο Orban. «Υπάρχουν λίγοι από αυτούς στην Επιτροπή Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων [LIBE], συμπεριλαμβανομένων Ούγγρων», είπε.

Ο Ορμπάν, ο οποίος θα επιδιώξει την τέταρτη θητεία του ως πρωθυπουργός της Ουγγαρίας τον επόμενο χρόνο, δήλωσε ότι έχει διατάξει τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας να ερευνήσουν την «αυτοκρατορία του Σόρος» και να την «εκθέσει στο κοινό».

«Οι εθνικές υπηρεσίες ασφαλείας θα εκθέσουν το δίκτυο Soros που προσπαθεί να επηρεάσει την ζωή των Ευρωπαίων», δήλωσε ο Orban. «Ποιοι είναι αυτοί οι Ούγγροι που συμμετέχουν στη διαδικασία αυτή από εδώ, την Ουγγαρία;» ρώτησε.

Ο Ορμπάν έχει κατηγορήσει στο παρελθόν τον δισεκατομμυριούχο χρηματοδότη ότι συνωμοτεί στις Βρυξέλλες για τη δημιουργία μιας «νέας, μικτής, μουσουλμανοποιημένης Ευρώπης». Διαβεβαίωσε σταθερά ότι ο Σόρος έχει μεγαλύτερη επιρροή στις Βρυξέλλες παρά στην Ουάσινγκτον ή στο Τελ Αβίβ.

Τον Ιούνιο, ο Σόρος χαρακτήρισε την Ουγγαρία ως «κράτος μαφία», ενώ ο Ορμπάν περιέγραψε τα σχόλιά του ως «δήλωση πολέμου».

«Το μόνο δίκτυο που λειτουργεί με τρόπους μαφίας, το οποίο δεν είναι διαφανές στην Ουγγαρία είναι το δίκτυο Soros», δήλωσε ο Orban.

Νωρίτερα φέτος, ο Orban ανακοίνωσε ότι οι "φιλανθρωπικές" οργανώσεις του Soros θα "σκουπιστούν" από την Ουγγαρία. Τώρα, είναι υποχρεωτικό για όλες τις μη κυβερνητικές ομάδες που χρηματοδοτούνται από το εξωτερικό να αποκαλύπτουν την ταυτότητα σημαντικών ξένων χορηγών.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει κινήσει νομικές ενέργειες εναντίον της κυβέρνησης του Ορμπάν, υποστηρίζοντας ότι τμήματα του νόμου της Ουγγαρίας κατά των ΜΚΟ είναι «αντίθετα με τη νομοθεσία της ΕΕ».
(Ο Βίκτορ Ορμπάν έχει κάθε δικαίωμα να ισχυρίζεται ότι ο Σόρος και τα όργανά του στις Βρυξέλλες είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν τους Ευρωπαίους σε ένα λαό μεικτής φυλής. Ο Richard von Coudenhove-Kalergi, «πατέρας» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έγραψε ξεκάθαρα σχετικά με τον γενοκτονικό αυτόν μετασχηματισμό. Στην μονογραφία του με τίτλο «Praktischer Idealismus», ο Kalergi δηλώνει ότι «ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μικτής φυλής. Οι σημερινές φυλές και κάστες θα εξαφανιστούν σταδιακά εξαιτίας της απώλειας του χώρου, του χρόνου και των προκαταλήψεων. Η φυλή του μέλλοντος, παρόμοια στην εμφάνισή της με τους αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την ποικιλομορφία των λαών με μια ποικιλομορφία ατόμων» - περισσότερα εδώ).
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ /

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails