Monday, March 8, 2010

ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ Η 11η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2001 --- ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΙ



--- Από τον Christopher Bollyn

Η δολοφονία του κυβερνήτη (αρχηγού) της στρατιωτικής πτέρυγας της Χαμάς (της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης της Παλαιστίνης), από την ισραηλινή Μοσάντ, είναι απλώς μία ακόμη πρόκληση, από τη δεξιά πτέρυγα της σιωνιστικής κυβέρνησης των εξτρεμιστών, με επικεφαλής τον Βενιαμίν Νετανιάχου. Οι προκλήσεις του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη, αποσκοπούν στη κατάληψη της Ιερουσαλήμ και έχουν σχεδιαστεί για να υποθάλπουν μια σύγκρουση, με την οποία οι Ισραηλινοί θα κλιμακώνουν τη βία. Πρόκειται για μια εξαιρετικά επικίνδυνη και παράνομη στρατηγική, την οποία (ακολουθούν) οι Ηνωμένες Πολιτείες και όλοι στον κόσμο θα πρέπει να καταβάλλουν προσπάθειες για τη σύλληψη και την πρόληψη. Οι Εφημερίδες (με ανταποκρίσεις) από την περιοχή, συμφωνούν ότι το Ισραήλ ενεργεί για τη κλιμάκωση της σύγκρουσης και υποδαυλίζει ένα πόλεμο στην περιοχή:










Το σχέδιο του Ισραήλ να καταπιεί τη Παλαιστίνη, έχει φτάσει στο ανώτατο σημείο ... έργο του είναι, να εξαλείψει την Παλαιστίνη από τον χάρτη ... Η Κλιμάκωση (της έντασης) και όχι ο Εποικισμός είναι αυτή που έρχεται τώρα στην περιοχή.

- Al-Vefagh συντακτική (Ιράν)

Η νωπή ισραηλινή επίθεση κατά της ιερότητας του τζαμιού al-Aqsa, και οι επιθέσεις κατά προσκυνητών, από τις ισραηλινές υπηρεσίες ασφαλείας, αντιπροσωπεύουν την τελευταία μιας σειράς των ισραηλινών κλιμακώσεων τις τελευταίες εβδομάδες ... δείχνουν ότι [το Ισραήλ] είναι αποφασισμένο να κλιμακώνει και ακόμα να επεκτείνει τη σύγκρουση.
- Al-Quds συντακτική (Παλαιστίνη)

Η σιωπή των ΗΠΑ δείχνει ότι οι συνεχιζόμενες προσπάθειες για να επαναλάβουν τις (ειρηνευτικές) διαπραγματεύσεις έχουν σταματήσει και ότι αυτές θα πρέπει να περιμένουμε (ότι μπορεί να επαναληφθούν) μόνο μετά από μια νέα παλαιστινιακή intifadah ή ακόμη και έναν (νέο) πόλεμο.
- Talal Akwal στο Al-Ayyam (Παλαιστίνη)

MOSSAD MADNESS

Από τη Μοσσάντ έχει πει για αυτό: "πάλι Η πρόσφατη δολοφονία του στρατιωτικού ηγέτη της Χαμάς στο Ντουμπάι μοιάζει με βεβαιότητα, πως είναι έργο των Ισραηλινών χεριών". Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ελπίζει στο να σταματήσει σιωπηρά ο απόηχος - που πιθανόν δεν περίμεναν οι αρχές του Ντουμπάι, να είμαστε τόσο τεχνολογικά ικανοί ... Είτε θα είμαστε συνένοχοι ή δεν είμαστε - δεν υπάρχει ηθική στη μέση ζώνη στο θέμα στοχευμένων δολοφονιών.
- Melik Kaylan, "Μοσάντ Madness", Forbes, 26 Φλεβάρη του 2010


Στην Αστυνομία του Ντουμπάι, ο Γενικός Διευθυντής Αντισυνταγματάρχης Dhahi Khalfan Tamim, προσδιορίζει τους ένδεκα από τους γνωστούς 27 υπόπτους που καταζητούνται, σε σχέση με τη δολοφονία του διοικητή της Χαμάς, Μαχμούντ αλ-Mabhouh, σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου Ντουμπάι. Ο Tamim κάλεσε την Επικεφαλής της Μοσάντ Meir Dagan, να αποδεχθεί τα εγκλήματά του ή να αποδείξει τη μη συμμετοχή της Μοσάντ στη δολοφονία.


Η αστυνομία του Ντουμπάι παρείχε λεπτομέρειες σχετικά με την κλοπή ταυτοτήτων από τους δολοφόνους της Μοσάντ και την άφιξή τους και τις διαδρομές αναχώρησης τους. Ορισμένοι από τους δολοφόνους, επέστρεψαν στις χώρες από τις οποίες προέρχονταν, (δηλαδή) στην Ελβετία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Θα (τολμήσουν) οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ελβετία, η Γερμανία, και οι άλλες χώρες που εμπλέκονται, τη διερεύνηση και τη δίωξη των δολοφόνων του Ισραήλ, αφού χρησιμοποιήθηκαν ως έθνη βάσεις;;; Ο Melik Kaylan Όπως λέει, "δεν υπάρχει ηθική στη μέση ζώνη στο ζήτημα των στοχευμένων δολοφονιών".


Ο κατάλογος των 26 Ισραηλινών πρακτόρων της Μοσάντ που καταζητούνται για τη δολοφονία στο Ντουμπάι - Τουλάχιστον δύο από τους υπόπτους που καταζητεί η αστυνομία του Ντουμπάι, για τη δολοφονία του Mahmoud al-Mabhouh, εγγράφονται ως άφιξη, σύμφωνα με πληροφορίες, στις ΗΠΑ, λίγο μετά την αξιόποινη πράξη. Μία από τις ισραηλινές υπόπτους, άρχισε τις ΗΠΑ σχετικά με τη 14 Φεβρουαρίου, που μεταφέρει ένα βρετανικό διαβατήριο, ενώ ο άλλος, με Ιρλανδικό διαβατήριο, εγγράφεται στις ΗΠΑ στις 21 Ιανουαρίου. Το πτώμα του Mabhouh βρέθηκε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου του Ντουμπάι, στις 20 Ιανουαρίου. Προτίθεται το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας να ξεκαθαρίσει τη γραμμή του, για τους δολοφόνους του Ισραήλ, έναντι των Ηνωμένων Πολιτειών;;;

Υπάρχουν διδάγματα από τη δολοφονία του ηγέτη της Χαμάς στο Ντουμπάι. Οι πληροφορίες που παρέχονται σχετικά με τη δολοφονία του Mahmoud al-Mabhouh από τις αρχές του Ντουμπάι έχουν δείξει στον κόσμο, ότι η αστυνομική δύναμη τους είναι αρμόδια τεχνολογικά και επαγγελματικά. Οι λεπτομερείς πληροφορίες που παρέχονται από την αστυνομία του Ντουμπάι για τους υπόπτους που εμπλέκονται στη δολοφονία του αλ-Mabouh, είναι το αποτέλεσμα της αστυνομικής έρευνας με τις συνήθεις διαδικασίες, αλλά είναι κατά πολύ ανώτερες, από οποιεσδήποτε από τις πληροφορίες που παρέχονται από το FBI για τους 19 αεροπειρατές, των φερόμενων ως τρομοκρατών της 11 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι έχουν κατηγορηθεί για τη δολοφονία περίπου 3.000 Αμερικανών. Είναι διότι η αστυνομία του Ντουμπάι είναι πολύ πιο ικανή και επαγγελματική από το FBI, ή υπάρχει άλλος ένας λόγος,να φαίνονται οι ΗΠΑ τόσο ανίκανες για την επιβολή του νόμου, όταν πρέπει να ασχολείται με τα εγκλήματα του Ισραήλ;;;

Η δολοφονία του al-Mabouh είναι, όπως και οι ψευδείς αγριότητες της τρομοκρατίας, με σημαία την 11 Σεπτεμβρίου, προφανώς ένα έγκλημα που διέπραξαν οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, η Μοσάντ. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει σαφής απόδειξη της ισραηλινής συμμετοχής. Στην υπόθεση δολοφονίας στο Ντουμπάι, οι αρχές έχουν υποβάλει αναλυτικές πληροφορίες και ξεκίνησαν μια διεθνή προσπάθεια για την αναγνώριση και τον εντοπισμό των υπόπτων. Στη "μη έρευνα" της 11 Σεπτεμβρίου, από την άλλη πλευρά, με επικεφαλής τον ισραηλινό πολίτη Michael Chertoff του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης, ζωτικής σημασίας στοιχεία κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν, ενώ επιτρεπόταν υπόπτους-κλειδιά για τρομοκρατική δράση, όπως οι Ντομινίκ Suter και Kobi Αλέξανδρος, να φύγουν προς το Ισραήλ και δεν διώκονται.



Michael Chertoff, γιος ενός ισραηλινού πράκτορα της Μοσάντ, επέβλεψε τη μη διερεύνηση της "11ης Σεπτεμβρίου, κατά την οποία επετράπη σε κορυφαίους ύποπτους, να διαφύγουν στο Ισραήλ και ζωτικής σημασίας στοιχεία κατασχέθηκαν και καταστράφησαν.

Η απάντηση από τις αρχές επιβολής του νόμου στις δύο περιπτώσεις, δύσκολα θα μπορούσε να είναι τόσο πολύ διαφορετικές. Αντίθετα με την αστυνομία του Ντουμπάι, το Ισραήλ επιδιπωκει να μην ερευνώνται και να μη διώκονται, τα εγκλήματα του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης και του FBΙ. Γιατί συμβαίνει αυτό;

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ....... >>> (αύριο η συνέχεια του άρθρου)

ΠΗΓΗ: REBEL NEWS

Αναδημοσίευση απο http://avragioz.blogspot.com

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails