Friday, March 5, 2010

Ο Σ. ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΟΤΙ Ο "ΤΖΕΦΡΥ" ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ!!!

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Ο κ. Χατζάρας είναι πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και δεξί χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου. Οπως καταλαβαίνετε, η κριτική που ασκεί στο κόμμα στο οποίο ήταν απο τα ιδρυτικά στελέχη έχει μεγάλη βαρύτητα.

ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΥ

Από διάφορες πλευρές με πιέζουν να πάψω να τον αποκαλώ «Αβάπτιστο».Παράλληλα απειλούν το Κανάλι.

Θα μπορούσαν να με διαψεύσουν με μια (πραγματική) Φωτογραφία. Αλλά δεν την έχουν.

Η Αλήθεια είναι ότι είναι ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ. Είναι όλος μια ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Τρέμουν την αποκάλυψη της αλήθειας, που αποδομεί την πολυετή κατασκευή τους.

Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΠΤΙΣΤΟΣ.

ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΓΙΩΡΓΟΣ».

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΩΣ «ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ».
ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ.

ΣΠ.Χ

Απο το blog http://deltio11.blogspot.com


2 comments:

hellraiser said...

Δεν γνωριζω αν ειναι αβαπτιστος η' οχι,αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι μικρος επεσε στο βαρελι της βλακειας.

Anonymous said...

Ο σταδιακος αφελληνισμος της Πατριδας μας, εργο της Νεας Ταξης, θα οδηγησει στην "Ομοσπονδιακη Δημοκρατια της Ελλαδας" το 2035. Η Θρακη και η Κρητη θα ειναι αυτονομες, ενω το κεντρικο Αιγαιο θα βρισκεται σε καθεστως συγκυριαρχιας μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας, οπου πολυεθνικες θα ελεγχουν την εξορυξη των υδρογονανθρακων και των πολυτιμων ορυκτων μεταλλων της περιοχης. Οι Ελληνες θα ειναι μειονοτητα και θα υπαρχουν 2-3 επισημες γλωσσες (αλβανικη, τουρκικη και ενα εκσυγχρονισμενο νεοελληνικο ιδιωμα με λατινικη γραφη). Μια ουδετερη σημαια (χωρις το Σταυρο) δε θα θιγει τους αλλοεθνεις αλλα και τους αλλοθρησκους "Ελληνες" πολιτες. Τζαμια, συναγωγες, βουδιστικοι ναοι και στοες θα ξεφυτρωνουν σε ολη την επικρατεια, με την Ορθοδοξια υπο διωγμον. Οι πολεις θα εχουν μετατραπει σε πολυπολιτισμικα γκετο, οπου η βια, τα ναρκωτικα, οι πολεμοι συμμοριων θα ξεπερνουν σε ενταση ακομα και αυτες των ΗΠΑ. Οι Ελληνες της υψηλης κοινωνιας θα ζουν σε θυλακες, προστατευομενους απο πανισχυρες εταιριες security με εκατονταδες πανοπλους και καλοπληρωμενους σεκιουριταδες να φρουρουν τους τεχνητους παραδεισους των ελιτ. Οι υπολοιποι Ελληνες θα ζουν σε μια εχθρικη χωρα περιμενοντας τη διεφθαρμενη, κακοεξοπλισμενη και κακοπληρωμενη ΕΛ.ΑΣ να τους προστατευσει. Θα υπαρχουν βεβαια αλβανοι, πακιστανοι και αραπηδες αστυνομικοι προκειμενου να εξιχνιαζονται τα εγκληματα στα αντιστοιχα γκετο. Οι Ενοπλες Δυναμεις θα ειναι ενας επαγγελματικος στρατος, υπο τις διαταγες της Συμμαχιας, ενα συνοθυλευμα απο διαφορους "ελληνοποιημενους" αλλοδαπους, που στο στρατο θα βρισκουν διεξοδο απο την εξαθλιωση και τη βια των γκετο. Ολες οι πολιτικες αποφασεις θα λαμβανονται απο γραφειοκρατες των Βρυξελλων, οπου και η εδρα της Υπερκυβερνησης. Οι οικονομικες συναλλαγες θα πραγματοποιουνται μονο μεσω δακτυλικων αποτυπωματων ενω σταδιακα θα αρχισει και η εμφυτευση μικροτσιπ σε ολους τους πολιτες για "ιατρικους λογους". Η μολυνση του περιβαλλοντος και η καταστροφη της φυσης θα ειναι τοσο εκτεταμενη που θα υπαρχουν καθημερινα χιλιαδες θανατοι απο καρκινο και αγνωστους ιους, η δε βασικη τροφη θα ειναι μεταλλαγμενα προιοντα παραγωγης καποιας τριτοκοσμικης χωρας.
Στο σχολειο τα παιδια θα μαθαινουν οτι ο Μεγας Αλεξανδρος ηταν σλαβος και σφαγεας των λαων, ενω οτι το 1821 εγινε ταξικη επανασταση, δηλαδη οι Κολοκοτρωνης, Καναρης, Καραισκακης ηταν κατι σαν το Τσε Γκεβαρα με φουστανελα! Ως νεοι "εθνικοι ηρωες" θα τιμουνται οι Βελουχιωτης, Μπελογιαννης και Παναγουλης, με νεες εθνικες επετειους την "Ημερα Βαλκανικης Φιλιας" και την "Επετειο για το Ολοκαυτωμα". Τα εργα των Παλαμα, Καρυωτακη, Δελτα, Παπαδιαμαντη θα ειναι απαγορευμενα ενω οποιεσδηποτε αναφορες σε Εθνος, Ιστορια, Ορθοδοξια θα διωκονται ποινικα ως "αδικηματα γαι υποκινηση φυλετικου μισους". Οποιεσδηποτε απελπισμενες προσπαθειες Ελληνων για αντισταση θα ειναι καταδικασμενες να σβησουν πριν γεννηθουν, αφου ο "Μεγαλος Αδελφος" θα παρακολουθει τα παντα, ενω οποιες κατορθωσουν να εκδηλωθουν θα καταπνιγονται αμεσως στο αιμα.
Αυτη θα ειναι (εκτος συγκλονιστικοτατου απροοπτου) η τραγικη καθημερινοτητα που θα βιωνει οποιος ατυχος ζει μετα απο 30 χρονια.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails