Monday, March 29, 2010

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΔΕΣΠΟΤΑ

Δυστυχώς τα κεφάλαια του Εβραίου Τζόρτζ Σόρος έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους ακόμη και στις φιλοζωϊκές οργανώσεις.
Είναι γνωστό οτι οι «θολοκουλτουριάρικες» και δήθεν «προοδευτικές» Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις στην Ελλάδα χρηματοδοτούνται με πολλά εκατομμύρια ευρώ απο τις «Ανοιχτές Κοινωνίες» του Εβραίου μεγιστάνα.
Βέβαια ο Σόρος και τα κεφάλαια των Διεθνών Τραπεζιτών που διαχειρίζεται απλώνουν τα πλοκάμια τους σε όλο και περισσότερες οργανώσεις.
Ετσι ο γνωστός φιλοζωϊκός ιστότοπος adespoto.gr έσπευσε να δικαιολογήσει το γεγονός οτι πολλοί Ασιάτες μετανάστες ΤΡΩΝΕ ΣΚΥΛΟΥΣ, ΓΑΤΕΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ.

Αναδημοσιεύουμε επι λέξει απο την ιστοσελίδα adespoto:

«Εξαθλιωμένοι συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί συνήθως, οδηγούνται να τρώνε σκυλιά , γάτες και περιστέρια είτε αδέσποτα είτε οικόσιτα που τα κλέβουν από σπίτια.

Μια τραγική κατάσταση που δείχνει την απόγνωση των ανθρώπων αυτών αλλά ταυτόχρονα μπορεί να προκαλέσει κοινωνικά προβλήματα
και αύξηση του ρατσισμού λόγω αντιδράσεων φιλόζωων.»

«Σε γειτονική κωμόπολη βρίσκονται τομάρια από σκυλιά και γάτες, σημάδι που δείχνει ότι κάποιοι στρέφονται και σε αυτά τα ζώα, για να μη πεθάνουν από την πείνα.»

«Κάθε συμπολίτης μας που νοιώθει άνθρωπος, δεν μπορεί να νοιώθει αδιάφορος όταν συνάνθρωποί του βρίσκονται σε αυτή την κατάσταση. Άλλωστε, από πεινασμένο άνθρωπο όλα μπορεί να τα περιμένεις.»

«Οπως φροντίζουμε για ένα μπωλ νερό και φαγητό για τα αδέσποτα, ας προσπαθήσουμε όλοι να προσφέρουμε ένα κομμάτι ψωμί στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.»

Στην εικόνα βλέπεται μετανάστη στην Ελλάδα να έχει κρεμάσει σκύλο και να ετοιμάζεται να τον φάει στη Σπάρτη. Που είναι άραγε οι φιλόζωοι προοδευτικοί να καταδικάσουν τα βάρβαρα έθιμα των μεταναστών;

Πολλοί «προοδευτικοί» ασπάζονται τις διαδαχές του Γκάντι.
Ο Γκάντι έλεγε: «Η συμπεριφορά απέναντι στα ζώα δείχνει τον πολιτισμό ενός λαού».

Ηθικό δίδαγμα απο το adespoto:

Οσοι έχετε κατοικίδια και στο μέρος υπάρχουν λαθρομετανάστες που στις διατροφικές τους συνήθειες συμπεριλαμβάνονται και τα οικόσιτά σας, πρέπει να τους ταϊσετε άμεσα για να μην βρείτε καμιά μέρα το σκύλο ή τη γάτα σας ξεκοκαλισμένο!!!
Τώρα αν έχουν έρθει στην περιοχή σας φυλές απο την Αφρική που είναι ανθρωποφάγοι, τότε έχετε ένα ακόμη λόγο να τους δώσετε τροφή. Το θήραμα είστε εσείς!!!


ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails