Friday, March 5, 2010

ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ!!!


  • Η σοσιαλιστική κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, επί πέντε μήνες μας τρομοκρατούσε με μέτρα, ενώ άλλα έταξε προεκλογικά για να υφαρπάξει την ψήφο μας
Με τα φιλικά της ΜΜΕ, προετοίμαζε συστηματικά την κοινή γνώμη και εμπέδωσε την αντίληψη ότι για όλα τα κακά που βρήκαν αυτή τη χώρα, φταίει η πενταετία Καραμανλή (αθωώνοντας μάλιστα ανερυθρίαστα όλες τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ).
Εν έτη 2010, κατάφερε να διασύρει διεθνώς την πατρίδα μας, οι έλληνες πλέον παρουσιάζονται ως οι απατεώνες τεμπέληδες της εύφορης κοιλάδας, που καλοπερνούν με τα λεφτά των σκληρά εργαζομένων ευρωπαίων.
Ο μέγας διαπραγματευτής Γιώργος Παπανδρέου, άτολμος και αναποφάσιστος, κρύφτηκε πίσω από την μετρολαγνεία της Ε.Ε., που ήθελε να βάλει τάξη σ’ αυτή τη Δανιμαρκία της σπατάλης και της αταξίας (προς παραδειγματισμό και των άλλων …άτακτων λαών και ηγετών) και μεγαλοθύμως εκχώρησε το δικαίωμα λήψης αποφάσεων, σε μια ομάδα γιάπηδων και κολλεγιοπαίδων των Βρυξελλών.
Και χθες, ο ατυχής κ. Πεταλωτής (όνομα και πράγμα για την περίπτωση) μας ανακοίνωσε το κουστούμι που μας έραβαν επιμελώς τόσο καιρό.





Πρόκειται για τη βιαιότερη και πλέον ανάλγητη κοινωνική ανατροπή που επιχειρήθηκε εν καιρώ ειρήνης! Όμως το χειρότερο δεν είναι αυτό. Τα χειρότερα είναι αυτά που έρχονται! Τα οποία επίσης φοβάμαι ότι έχουν ήδη συμφωνηθεί στο παρασκήνιο. Μας δίνουν το δηλητήριο λίγο-λίγο για να συνηθίσουμε γιατί ολόκληρη η δόση θα μας... έστελνε!
Ασφαλώς και πρέπει να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητα της χώρας. Αναμφίβολα και υπάρχουν σπατάλες στο δημόσιο τομέα, που πρέπει να περικοπούν, αλλά το δημοσιονομικό πρόβλημα της χώρας δε λύνεται με τέτοια μέτρα! Αντίθετα, επιδεινώνεται. Ήδη κάποιες ελληνικές τράπεζες και οίκοι του εξωτερικού, αρχίζουν να ψιθυρίζουν (και μπορεί στο τέλος του Μάρτη να φωνάζουν), ότι η μείωση του ΑΕΠ για το 2010 μπορεί να κυμανθεί από 3.5% και να φτάσει έως και 10%!
Αν τα εφιαλτικά σενάρια επαληθευθούν, τότε τα χθεσινά μέτρα θα αποδειχθούν ασπιρίνες και σύντομα θα απαιτηθούν πρωτοφανής αγριότητες!
Υστέρα, αυτή η κυνικότητα του υπουργού οικονομικών ότι τα μέτρα θα ισχύουν από τον Ιανουάριο και θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα; Γιατί δεν τόλμησε αυτός, ο εκλαμπρότατος αστήρ της πολιτικής, να εκστομίσει αυτές τις εξυπνάδες την προεκλογική περίοδο; Με πιο δικαίωμα έρχεται τώρα και με βίαιο τρόπο αναστατώνει χιλιάδες νοικοκυριά που είχαν προγραμματίσει τις ζωές τους με βάση κάποια εισοδήματα, τα οποία ανέτρεψε σε μια νύχτα;
Πηγή

http://kostasxan.blogspot.com/2010/03/blog-post_7680.html

Αναδημοσίευση απο http://newworldorder-wakeup.blogspot.com

1 comment:

Anonymous said...

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο Λ Ο Ι ΚΑΙ ΟΙ 300.ΕΙΝΑΙ Σ Ι Κ Ε Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΙ....ΚΑΚΟΙ(ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ) ΥΠΕΡ ΚΑΙ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ.....ΚΑΛΟΙ(ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ) ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ- ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ....ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ(ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΕΧΝΑ)(ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΟΣ,Η ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ) ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΗ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟ 45 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ(ΝΔ,ΛΑΟΣ,ΚΚΕ) ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ 85 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΙΤΗΤΑΙ(ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ) ΚΑΙ, ΠΑΛΗΚΑΡΙΣΙΑ ΠΗΓΑΙΝΗ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ(ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΦΥΠΝΙΣΘΗΤΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙΡΟΣ. ΦΙΛΙΚΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΟΥΤΕ ΕΒΡΑΙΟΦΙΛΟΣ(ΜΑΣΩΝΟ-ΡΟΤΑΡΟ-ΜΙΑΣΜΑΤΑ),ΟΥΤΕ ΚΟΜΑΤΑ( ΠΛΕΟΝ) ΜΟΝΟ Ε Λ Λ Η Ν

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails