Thursday, November 1, 2012

Δολοφονική επίθεση στον μοναδικό Έλληνα κομμωτή στον Άγιο Παντελεήμονα!


Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων αναφέρουν πως το κομμωτήριο ήταν το τελευταίο Ελληνικό της περιοχής και μιλάνε για ανταγωνισμό και στο ότι οι Αλλοδαποί κάνουν προγκρομ στους Έλληνες, δηλαδή προσπαθούν να διώξουν απο την περιοχή ότι είναι Ελληνικό.
Ο Αργύρης διατηρεί κουρείο επί της Μιχαήλ Βόδα, εδώ και χρόνια.

Το μεσημέρι της Τετάρτης, "γύρω στη μία είδα έναν μελαμψό να μπαίνει στο μαγαζί και μετά να φεύγει τρέχοντας. Μπήκα μέσα και είδα τον Αργύρη με αίματα στην κοιλιά να προσπαθεί να πλυθεί στη βρύση. Με μαχαίρωσαν μου είπε. Κοκκάλωσα.


 Φώναξα την αστυνομία και καλέσαμε ασθενοφόρο". Αυτόπητς μάρτυρας του αιματηρού περιστατικού που δεν ανακοίνωσε η αστυνομία. O Αργύρης, σύμφωνα με τους οικείους του, υπεβλήθη σε επέμβαση και νοσηλεύεται σε καταστολή στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

 Η λάμα από την κάμα, για λίγο να του τρυπήσει την καρδιά.



 Για όσους παρεξηγείστε από την φράση "λαθραίος", να πάτε και να κάνετε τα παράπονα σας στους "συντρόφους τους". Εδώ το έγκλημα είναι ακομμάτιστο, δεν έχει χρώμα, πατρίδα, εθνικότητα. Δεν έχει όνομα ξένο ή ελληνικό. Πάρτε μια γεύση από την σκηνή του εγκλήματος.

Μπορεί και να βάλετε μυαλό όσοι υποστηρίζετε φιλοξενίες και αδικίες λαθρομεταναστών που μας σουβλίζουν καθημερινά.

 ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΣΤΟ MAKELEIO.GR.

  

 makeleio.gr


φωτο-makeleio.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ήταν ένας αφρικανός.Το θύμα από ότι είπαν οι ίδιοι οι κάτοικοι ήταν ένα αξιόλογο παιδί,μοναχοπαίδι και ζούσε με την μητέρα του. Δεν είχε ιδιαίτερη σχέση με την πολιτική αλλά ούτε και είχε δημιουργήσει ποτέ του προβλήματα στην περιοχή.

Ίσα ίσα που αν μπορούσε βοηθούσε και όποιον είχε ανάγκη. Ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές έτρεξε να δει τι συμβαίνει και τον βρήκε λίγο πριν λιποθυμήσει.. "Ένας μαύρος με σκότωσε-πεθαίνω."...Όπως μας είπαν γνωστοί του θύματος...δεν ήταν άνθρωπος που θα αντιστεκόταν σε περίπτωση ληστείας.Επομένως ο εγκληματίας ότι έκανε το έκανε από μίσος ή για να του βουλώσει το στόμα..πιθανόν να είδε κάτι που δεν έπρεπε. Το μαγαζί ήταν σπασμένο χωρίς είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ του δράστη και του θύματος. Τραγική φιγούρα η μητέρα του,που ζει από σήμερα το μεσημέρι τον δικό της Γολγοθά.

http://www.eglimatikotita.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails