Saturday, November 17, 2012

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ


POLYTEXNEIO NOV 17 1973
Η Χρυσή Αυγή αμφισβήτησε για μιαν ακόμη φορά την ύπαρξιν νεκρών εντός του Πολυτεχνείου κατά την 17ην Νοεμβρίου του 1973 και όλα τα «αριστερά» κόμματα με λάβρες ανακοινώσεις τους της επετέθησαν μετά μανίας γι’ αυτή την… ιεροσυλίαν.

Και, όμως, αυτή η αμφισβήτησις, που κρατεί επί 39 συναπτά έτη, θα μπορούσε να τερματισθεί ευκολότατα και ειρηνικά, εάν αντιπρόσωποι των αντιδικούντων μετέβαιναν ομού στο Ληξιαρχείον Αθηνών, όπου, λόγω τοπικής αρμοδιότητος (άρθρον 5 του νόμου 344/76 Περί Ληξιαρχικών πράξεων), πρέπει να έχουν συνταχθεί οι ληξιαρχικές πράξεις θανάτου των φερομένων «ως πεσόντων» εντός του Πολυτεχνείου και στις οποίες θα είναι υποχρεωτικώς αναγεγραμμένα, ο ακριβής τόπος, η ώρα, η ημέρα, ο μήνας και το έτος του θανάτου τους (άρθρον 34 παρ. 1 περ. β του αυτού νόμου, καθώς και η αιτία θανάτου (άρθρον 34 παρ. 1 περ. η του νόμου).
Εάν, λοιπόν, ευρεθεί ληξιαρχική πράξις θανάτου οποιουδήποτε, στην οποίαν να αναγράφεται, ότι ούτος απεβίωσεν εντός του Πολυτεχνείου βληθείς δια πυροβόλου όπλου ή άλλης βιαίας αιτίας, τότε οι χρυσαυγίτες οφείλουν να ζητήσουν ταπεινά συγγνώμην, τουλάχιστον, από τους συγγενείς του θύματος ή των θυμάτων.
Εάν, όμως, δεν ευρεθεί ούτε μια ληξιαρχική πράξις θανάτου οποιουδήποτε θανόντος εντός του Πολυτεχνείου, τότε και τα αριστερά κόμματα πρέπει να ζητήσουν ταπεινώτατα συγγνώμη από τον ελληνικόν λαόν, τον οποίον «δουλεύουν» επί τόσα χρόνια με την ύπαρξιν «μαϊμού» νεκρών, των οποίων τον… «ηρωϊκόν θάνατον» εκμεταλλεύτηκαν οι… «επιζήσαντες» αριστεροί σύντροφοί τους, για να του «καθίσουν στο σβέρκο» επί πολλά χρόνια και μερικοί εξακολουθούν να κάθονται ακόμη…

Μ.Χ.Κ.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails