Tuesday, November 6, 2012

Στον πόλεμο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και οι Εβραίοι!!



Ο τρόμος και η απελπισία των εχθρών της Χρυσής Αυγής δεν έχει όρια! Αυτή τη φορά η εβραϊκή κοινότητα Ελλάδος εξέφρασε το παραλήρημα της για την ανοδική μας πορεία και προχωρά σε ανώφελες προσπάθειες προπαγάνδας με σκοπό την εκ νέου λασπολόγησή μας.

Συγκεκριμένα, ως δείγμα «δημοκρατίας» αποφάσισαν την «σωστή» διαπαιδαγώγηση των μαθητών, οργανώνοντας εκδρομές στο εβραϊκό μουσείο Ελλάδος. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, θεωρούν ότι με το να έρθουν οι μαθητές σε επαφή με την εβραϊκή κληρονομιά θα αποφύγουν την αθρόα άνοδο της Χρυσής Αυγής και θα εκδημοκρατίσουν την νεολαία, που δυστυχώς για αυτούς φαίνεται να δίνει μεγάλα ποσοστά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Επιπροσθέτως, η συνεργασία της εβραϊκής κοινότητας με την κυβέρνηση είναι τόσο έκδηλη ώστε αρχίζουν να οργανώνονται ακόμα και εκδρομές στην Ιερουσαλήμ, ώστε οι μαθητές να «εντρυφήσουν» ακόμα περισσότερο στον εβραϊκό πολιτισμό.

Κατανοούμε λοιπόν, ποιος είναι επί της ουσίας ο αληθινός φασισμός, καθώς από μικρή ηλικία τα παιδιά θα είναι υποχρεωμένα να έρχονται σε επαφή με οτιδήποτε δεν αποπνέει Ελλάδα και Εθνική κληρονομιά. Μιλώντας λοιπόν για μια καθαρή πλύση εγκεφάλου, η Ελληνική εβραϊκή κοινότητα θεωρεί ότι ακόμα και αυτά δεν είναι αρκετά κι έτσι συνενώνεται με εβραϊκές κοινότητες άλλων χωρών, ώστε να βρεθεί λύση στο «πρόβλημα», καθώς αποφασίζεται η εκ νέου χρηματοδότηση για τις προαναφερθείσες «εκπαιδευτικές» εκδρομές. Ακόμα, κάνουν έκκληση στην κυβέρνηση ώστε να προχωρήσει σε γενική αναδιάρθρωση, διασπείροντας λασπολογίες σε Πανεπιστήμια, σχολεία και στον Τύπο, προκαλώντας τον τρόμο για την δήθεν ρατσιστική και φασιστική Χρυσή Αυγή. Εμείς, τους απαντάμε για ακόμη μια φορά ότι όσο δημοκράτες κι αν το παίζουν, ο Ελληνικός λαός την αλήθεια την βλέπει. Η προπαγάνδα που διασπείρουν πλέον δεν «πιάνει» και το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτινάσσεται και πάλι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Περαστικά τους!

2 comments:

Anonymous said...

Και οι απογονοι των Χριστοκτονων οβριοι στην λασπη εναντιον της Χρυσης Αυγης.
Διαβαζω στην ιστοσελιδα της ΧΑ ( http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ston-polemo-gia-thn-anaschesh-ths-chrushs-aughs-kai-oi-ebraioi#.UJT3SYbdtOl )
“Στον πόλεμο για την ανάσχεση της Χρυσής Αυγής και οι Εβραίοι”

ΣΤΑ ΦΑΝΕΡΑ θα προσθετα εγω.

Γιατι στα κρυφα οι αβαφτιστοι και αφορολογητοι κλεφτες χαχαμικοι ησαν παντα μπροσταρηδες στους φονους και τις γενοκτονιες των λαων.
«Βαζουν αλλους να πολεμουν και να πεθαινουν γι αυτους» κραζει ο Μωχαμετ Μαχατιρ πρωην προεδρος της Μαλαισιας.

Οι ξαδερφοι των τοκογλυφων του κοσμου και πρωην συνεργατες και χρηματοδοτες του Χιτλερ και των Ναζι http://www.youtube.com/watch?v=LO5sbwGCR7A που αυτη την στιγμη «γδερνουν» την Πατριδα μας, (με αποτελεσμα 4000 αυτοκτονιες Ελληνων και χιλιαδες φονους και επιθεσεις λαθροαποβλητων της Ανατολης και της Αφρικης εναντιον Ελληνων μεσα στην ιδια τους την Πατριδα) αφου εβαλαν μπρος τον ακροβολιστη πρακτορα τους «Γιωργακη» για να μαγαριση την χωρα, τωρα εχουν το θρασσος να μιλησουν εναντιον ενος εκλεγμενου κομματος που το ψηφισε ο Ελληνικος Λαος. Η απογνωση, κανει τους βλεδυρους απογονους των δολοφονων του Θεανθρωπου να παραβαινουν την τακτικη τους «βαζοντας αλλους στην βιτρινα» και να βγαινουν στην επιφανεια σαν τα νεροφιδια.
Βρισκονται σε απογνωση γιατι μετα απο δυο διαδοχικες εκλογες στην Ελλαδα δεν επιασε η λασπη εναντιον των Ελληνων αυτου του αλγεινου υπανθρωπου: http://www.youtube.com/watch?v=t7eLERLoCns&feature=relmfu
Αλλα ουτε και αυτηνης της σεξουαλικα ανωμαλης: http://www.youtube.com/watch?v=_Ap_uSmA8ZY&feature=player_embedded
Βλεπουμε λοιπον οτι ουτε οι κεκαλυμενες απειλες και εκβιασμοι εναντι του Ελληνικου Λαου ενος ελληνοφωνου βρωμιαρη, αλλα ουτε και το κλαψομουνι@σμα μιας αχρειας μπολσεβικας των Βορειων Προαστιων και της καλοπερασης, παραπλανησαν τον Ελληνα ψηφοφορο.
Και αφου η σουπα της λασπης των ανθελληνων ξυνισε, βγηκαν στην ρουγα αυτοπροσωπως οι χαχαμικοι. «As Golden Dawn gains popularity, Greek Jews strategize on how to combat neo-Nazi party»
h-tp://www.jta.org/news/article/2012/11/01/3110791/as-golden-dawn-gains-popularity-greek-jews-strategize-on-how-to-combat-neo-nazi-party

Χωρις τους συνοδοιπορους τους, του ΛαμπρακιΣΤΑΝ, η του ΑλαφουζιΣΤΑΝ, η του ΒαρδηνογιαννιΣΤΑΝ, η του ΚοκκαλοΣΤΑΝ, η του ΜπομπολιΣΤΑΝ, η αντε του ΚΚΕδιΣΤΑΝ. Εντελως θεογυμνοι σαν σκιες του ολοκαυτωματος της φαντασιας τους και της πονηριας τους.
Τωρα βεβαια μην νομισετε οτι βγηκαν μπουρδελοτσαρκα τελειως μονοι τους.
Οοοοοοχι! Ειναι ανεκαθεν εν χορω με τα προαναφερομενα …..ΣΤΑΝ.
Πχ. http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=481219 αλλα και εδω:
Παπαρήγα: «Εφεδρεία του συστήματος είναι η ………….Χρυση Αυγη» Εδω γελανε ακομα και οι οβριοι.

Αλλα ρε σεις «ανησυχουντες» οβριοι εχω να σας κανω μια ερωτηση.
Πως καταφερατε και «κοροϊδεψατε» μια ολακερη “Αμερικανικη κυβερνηση” και σας αφηκαν να βαλετε μπομπες σε τρεις ουρανοξυστες στην ΝΥ κι απο κει να αρχισετε το νεο ευλογημνεο απ τον Ταλμουδογιαχβε σας και την …..Μadonna το γενοκτονικο σας εργο στην Μεση Ανατολη;
http://antiwar.com/israeli-files.php

Ελεεινοι και τρισαθλιοι χαχαμικοι, εχω νεα για σας!
Ηγγικεν γαρ η ωρα που θ αρχισετε να πληρωνετε φορους στο Ελληνικο Δημοσιο.
Αυτο ειναι που σας κοβει ανθελληνες Ιουδες και γενοκτονοι των Λαων.
Τα αργυρια………

υγ
Σας εχει παρει χαμπαρι ολος ο κοσμος

«Οι μεγαλοτραπεζίτες διεθνείς Εβραίοι έστειλαν το μήνυμά τους προς τα ευρωπαϊκά κράτη μέσω της Ελλάδας. Με τα Μνημόνια που εξαναγκάζουν τις κυβερνήσεις να υπογράψουν, προκειμένου να πάρουν τα δάνεια, οι διεθνείς δανειστές δεν επιδιώκουν το κέρδος, όπως πολλοί νομίζουν, που εξασφαλίζεται με τον τόκο. Σκοπό τους, όπως βλέπουμε στο παράδειγμα της Ελλάδας, είναι η κοινωνική αποσύνθεση και η οικονομική εξαθλίωση των ευρωπαϊκών λαών. Οι απαιτήσεις τους προς αυτό τον στόχο οδηγούν»
http://www.romiossini.com/articles.php?lid=21055
από Πατρικιος 03/11/2012 at 15:10

Anonymous said...

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;;; ΣΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ.

ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ....ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails