Tuesday, November 20, 2012

Μόνο οι Εβραίοι είναι άνθρωποι!Σε ένα άρθρο με τον τίτλο «Ιουδαϊσμός χωρίς Θεό», στην USAToday, οι Εβραίοι παραδέχονται ότι ακόμη και μέσα στον Ιουδαϊσμό ο αθεϊσμός είναι δεκτός και σεβαστός και ότι 50 τοις εκατό των «θρησκευόμενων Εβραίων» δεν πιστεύουν στο Θεό.

Έτσι το 50 τοις εκατό των Εβραίων θρησκευόμενων δεν πιστεύει στο Θεό, και το 50 τοις εκατό των Εβραίων του Ιουδαϊσμού που πιστεύουν στο Θεό, δεν ενοχλείται που οι μισοί από τους συμπατριώτες τους Εβραίοι στην Συναγωγή δεν πιστεύουν στο Θεό, το μόνο σημαντικό πράγμα που τους ενδιαφέρει είναι ότι ανήκουν στην ίδια φυλή! Η πίστη στον Θεό αποτελεί κάτι το δευτερεύον σε σχέση με τον εβραϊκό φυλετισμό.

Το άρθρο επισημαίνει το γεγονός ότι πολλοί δηλωμένοι άθεοι είναι ενεργοί θρησκευτικά, ακόμα και ηγέτες, σε Συναγωγές.Δείχνει ότι ο Ιουδαϊσμός δεν απαιτεί πίστη στον Θεό, μόνο τήρηση των εβραϊκών νόμων. Δείχνει πώς οι μισοί όλων των «θρησκευόμενων» Εβραίων δεν πιστεύουν στο Θεό. Και δείχνει ότι αυτοί οι άθεοι Εβραίοι συμμετέχουν στον Ιουδαϊσμό όχι λόγω κάποιας πίστης στον Θεό, αλλά ως μια σύνδεση με τον εβραϊκό λαό, που βασίζεται στο αίμα παρά στη θρησκευτική πίστη στο Θεό. Ακολουθούν ορισμένα αποσπάσματα από το άρθρο:

«Ο αθεϊσμός και ο Ιουδαϊσμός δεν είναι έννοιες αντιφατικές, έτσι ώστε, το να βρίσκεται ένας άθεος μέσα στην Ιουδαϊκή κοινότητα δεν αποτελεί πρόκληση ή πρόβλημα...Σε αντίθεση με άλλες θρησκείες, ο Ιουδαϊσμός έχει συχνά αγκαλιάσει τα αθεϊστικά του μέλη».

«Ο αθεϊσμός είναι παγιωμένος στον αμερικανικό Ιουδαϊσμό. Στην έρευνα του βιβλίου τους American Grace, (‘Αμερικάνικη Χάρη’), οι Robert Putnam και ο David Campbell αποκαλύπτουν ότι το ήμισυ [περίπου 50 τοις εκατό] όλων των Αμερικανο-Εβραίων αμφισβητεί την ύπαρξη του Θεού».

«Πηγαίνουν (στη Συναγωγή) γιατί θέλουν κάποιο είδος εθνοτικής ταυτότητας», λέι ο Shaoul Magid, καθηγητής του Ιουδαϊσμού στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα. «Δεν νοιάζονται για τις προσευχές. Αυτό τους επιτρέπει να νιώθουν μια αίσθηση Εβραιοσύνης, αλλά έχει μικρή σχέση με θρησκεία...».

Αυτό έκανε και την Jennifer Cohen Oko, μια συγγραφέα με έδρα την Ουάσινγκτον, ενταχθεί σε μια Μεταρρυθμισμένη Συναγωγή, καταρχάς. Ούτε η Κοέν, ούτε ο σύζυγος της πιστεύουν στο Θεό, αλλά, όπως πολλοί Εβραίοι, προσχώρησαν στην Συναγωγή για τα δύο παιδιά τους.

«Θέλω τα παιδιά μου να καταλάβουν ότι είναι Εβραίοι, να είναι υπερήφανα που είναι Εβραιόπουλα και να κατανοήσουν την παράδοσή τους», είπε η Κόεν...

David Duke: Θα μπορούσε να φανταστείτε κάποιο ενεργό μέλος της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας να λέει δημοσίως ότι είναι άθεος; Ή κάποιο αναγνωρισμένο μέλος της μουσουλμανικής θρησκείας να λέει ότι δεν πιστεύει στον Αλλάχ; Ο Ιουδαϊσμός είναι μακριά, από κάθε κατανόηση της θρησκείας, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι την κατανοούν.

Στη συνέχεια, στο Podcast του ο David Duke μιλά για το γεγονός ότι "οι έρευνες στο Ισραήλ δείχνουν ότι πάνω από 70 τοις εκατό των Εβραίων στο Ισραήλ δεν πιστεύει στο Θεό*, πλην όμως ανέχονται ότι το Ισραήλ είναι ένα εβραϊκό κράτος, όχι μόνο ως εθνική οντότητα, αλλά και ως θρησκευτική οντότητα. Μπορούν να αντέξουν τη θρησκεία γιατί την βλέπουν ως ένα εργαλείο διατήρησης της Εβραικότητάς τους και αλληλεγγύης ως λαός, και ως ενός μέσου ισχύος για τα συμφέροντα του εβραϊκού λαού. Στην αλήθεια, ο Ιουδαϊσμός είναι στην πραγματικότητα ένα δόγμα φυλετικής υπεροχής που ουσιαστικά λατρεύει τους Εβραίους ως ‘Θεό’ και βλέπει την υπόλοιπη ανθρωπότητα κατώτερη από ανθρώπινη! Ο τίτλος ενός άρθρου από σημαίνοντες Εβραίους καθηγητές σε κορυφαία πανεπιστήμια στο Ισραήλ τα λέει όλα:«Μόνο οι Εβραίοι είναι άνθρωποι!» Η ιστοσελίδα Daat Emetστο Ισραήλ τα εκθέτει όλα αυτά!

Το Ταλμούδ, το λέει λακωνικά: «Εάν ένας ‘εθνικός’ χτυπήσει έναν Εβραίο πρέπει να θανατωθεί. Όποιος χτυπά έναν Εβραίο, είναι το ίδιο με το να χτυπά τον Θεό». Όπως δείχνω στο βιβλίο μου, Jewish Supremacism’ (‘Εβραϊκή Υπεροχή’), ο Ιουδαϊσμός είναι πιο πολύ ένα δόγμα και ένας μηχανισμός υπεροχής των Εβραίων, παρά μια θρησκεία. Είναι ένας υπερ-ρατσιστικός θεσμός μεταμφιεσμένος ως θρησκεία. Και αυτό που ονομάζεται η θρησκεία του Ιουδαϊσμού είναι ένα δόγμα ακραίου μίσους κατά των μη-Εβραίων... Δεν μπορεί να κατανοήσει κάποιος τον Σιωνισμό χωρίς να κατανοήσει τον Ιουδαϊσμό".

* Δεν βρήκα αυτή την έρευνα. Εδώ είναι άρθρο που λέει ότι το 10% των Προτεσταντών, το 21% των Ρωμαιοκαθολικών και το 52% των Ιουδαίων ΔΕΝ πιστεύει στον Θεό. Και εδώ ένα άρθρο που λέει ότι το 70% των Εβραίων πιστεύει ότι είναι ο «εκλεκτός/περιούσιος λαός».

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

2 comments:

Anonymous said...

http://www.youtube.com/watch?v=Pnzz09r7o-Y&feature=player_embedded#! MHN TO AGNOISETE DIADOSTETO AYTOS O ANTHROPOS KATI VLEPEI STO MELON KI PONA AS XIPNISOUME PIA

Anonymous said...

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ "ΑΘΕΟΣ" ΚΑΙ "ΓΙΑΧΒΕ" ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ; ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ" ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΓΚΟΙΜ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΩ ΑΥΤΑ... xa xa xa...

zan zano

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails