Monday, November 26, 2012

Υποσχέθηκαν αλβανικά σχολεία και αλβανική tv στην Ελλάδα

Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Προσέξτε οτι το αλβανικό Σοσιαλιστικό Κόμμα θα ακολουθήσει ακραία εθνικιστική πολιτική για να μην αφομοιωθεί καθόλου ο αλβανικός πληθυσμός στην Ελλάδα και να διατηρήσουν αναλοίωτη την κουλτούρα και την γλώσσα τους και συγκρίνετε την πολιτική αυτή με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ για την Βόρειο Ήπειρο. Οι Έλληνες Σοσιαλιστές λένε "δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος" ενώ οι Αλβανοί Σοσιαλιστές θέλουν την Τσαμουριά και αλβανικό κανάλι και σχολεία στην Ελλάδα! Να γιατί είμαστε καταδικασμένοι σε αφανισμό αν αφήσουμε να υπερισχύσουν οι ηλίθιες αριστερο-σοσιαλιστές ιδέες στην Ελλάδα!!
ΠΡΟΚΛΗΣΗ:Με τραγούδια για την "μεγάλη" Αλβανία η συγκέντρωση των Αλβανών στο Σπόρτινγκ Με μια τεράστια αλβανική σημαία, διαστάσεων γηπέδου, και με τραγούδια για
  "Μεγάλη Αλβανία" έως την Πρέβεζα, γιόρτασαν Αλβανοί μετανάστες στην Αθήνα, την... επέτειο συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ανεξαρτησία της πατρίδας τους.

Περισσότεροι από 800 Αλβανοί, κατέκλεισαν το γήπεδο του Σπόρτνιγκ, στον Άγιο Ελευθέριο, όπου κεντρικός ομιλητής στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης, ήταν ο πρόεδρος του Σοσιαλιστικού Κόμματος Αλβανίας Έντι Ράμα, συνεργάτης του οποίου υποσχέθηκε δημόσια, πως εφόσον το ΣΚΑ κερδίσει τις επόμενες εκλογές, θα χρηματοδοτήσει τη λειτουργία αλβανικών σχολείων στην Ελλάδα και τηλεοπτικού σταθμού για τους Αλβανούς μετανάστες. 

http://www.eglimatikotita.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails