Thursday, August 22, 2013

3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΚΙΝΑΙΔΟΣ!!! ΑΛΛΗ ΜΙΑ "ΦΑΕΙΝΗ" ΙΔΕΑ ΤΟΥ... ΦΩΣΤΗΡΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ!

Άλλη μια δικαίωση για τον «Στόχο»: 

Πρίν έναν ακριβώς χρόνο, αποκαλύψαμε ότι ο καταστροφεύς της Ελλάδος, Τζέφρυ Παπανδρέου, είχε βάλει στην «Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς» την δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 1528, προκειμένου να παίρνουν οι νεαροί κίναιδοι και λεσβίες και να καταγγέλουν τους γονείς τους ότι τους… καταπιέζουν!..
 

Από την περασμένη Παρασκευή, η «Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς» κατήργησε την λειτουργία της τηλεφωνικής Κιναιδο-γραμμής με την δικαιολογία ότι έληξε η ετήσια σύμβαση. 

Περιέργως, οι επίσημες οργανώσεις των Ομοφυλοφίλων δεν διαμαρτυρήθηκαν, διότι ξέρουν πολύ καλά πως η κιναιδο-γραμμή αποδείχθηκε φιάσκο: Λιγότεροι από 100 κίναιδοι και λεσβίες τηλεφώνησαν μέσα σε έναν χρόνο στο 1528 για να καταγγείλουν τους γονείς τους. 

Αν υπολογίσουμε πόσο στοίχισε το «ανθρωπιστικό» αυτό πρόγραμμα του ανθέλληνα Τζέφρυ, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι για κάθε ομοφυλόφιλο που τηλεφώνησε να καταγγείλει την μαμά του και τον μπαμπά του, το Ελληνικό Δημόσιο πλήρωσε πάνω από 3.000 ευρώ!..

"ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails