Friday, August 30, 2013

Ο απόγονος των Κιμ που διοικούν την Κομμουνιστική Β. Κορέα εκτέλεσε την πρώην του γιατί έπαιξε σε τσόντα!

kim-gynaika
Πριν από λίγους μήνες πληροφορηθήκαμε από τα ΜΜΕ ότι ο σύντροφος πρόεδρος (οικογενειακώ δικαίω…) της Βορείου Κορέας, συνεδέθη με νεαράν, ονόματι Χίον Σονγκ Γολ, και είναι έτοιμος να την κάνει πρώτη κυρία της χώρας. Χαράς ευαγγέλια για τους γνωστούς… τρακαδόρους της αριστεράς, που ονειρεύτηκαν πρόσκληση στο «γάμο της χρονιάς», άρα τζάμπα ταξιδάκι στον μακρινό «σοσιαλιστικό παράδεισο». Ατύχησαν!
Διότι, όπως πληροφορούμεθα τώρα, η παρολίγον πρώτη κυρία (συντρόφισσα, για να ακριβολογούμε της Βόρειας Κορέας, οδηγήθηκε στο εκτελεστικό απόσπασμα επειδή συμμετείχε σε ταινία…
πορνό!

Η «πρώην» ήταν μουσικός και συνελήφθη στις 17 Αυγούστου με 12 άλλους συναδέλφους της οι οποίοι αποτελούσαν μέλη της ορχήστρας UnHasu Orchestra και κινηματογραφούσε μαζί με τους συναδέλφους της στην ορχήστρα των… οργίων, τους εαυτούς τους να κάνουν σεξ.

Το οπτικό υλικό το αναπαρήγαγαν σε κόπιες τις οποίες πωλούσαν. Η νεαρή γυναίκα και οι υπόλοιποι μουσικοί εκτελέστηκαν σε κοινή θέα σε μία πλατεία, με οπλοπολυβόλο.
(ΥΓ): Αμάν πια μ’ αυτά τα social media (έτσι δεν τα λένε;). Δεν πρόλαβε να κυκλοφορήσει η είδηση και δείτε τι έγραψε κάποιο… παλιόπαιδο σε σχόλιό του για το θέμα: 

Τι όργανο έπαιζε η έτσι του Βορειοκορεάτη στην ορχήστρα των οργίων; Σόλο κλαρίνο!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails