Tuesday, August 27, 2013

ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ!


former-us-embassy-in-tehr-001
Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, είναι άγνωστη η αντίδραση των αμερικανοσιωνιστών και των προθύμων συμμάχων (υποτακτικών) τους στο θέμα της Συρίας, με πρόσχημα τα χημικά όπλα, με τα οποία «το συριακό καθεστώς πραγματοποίησε την επίθεση εναντίον λαού του», όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Άγγλου Κάμερον.
Το σίγουρο είναι ότι επιθυμούν σφόδρα να επέμβουν, εφόσον οι ισλαμιστές μισθοφόροι τους δε μπορούν να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους, αλλά λογαριάζουν τις συνέπειες (μεταξύ των οποίων είναι και τα υπέρογκα…
έξοδα).
Είναι βεβαίως προφανές, ότι η όλη ιστορία με την χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς του Άσσαντ, είναι μια τεράστια απάτη. Διότι, θα είχε κάποιο νόημα να ριφθούν χημικά κατά των λεγομένων «ανταρτών» (κατσαπλιάδων). Αλλά, ποια σκοπιμότητα θα μπορούσε να έχει η ρίψη χημικών σε αμάχους και μάλιστα σε μικρά παιδιά; Επιπλέον, σε μια περιοχή που απέχει μόλις 10 λεπτά από την έδρα της Επιτροπής του ΟΗΕ;
Επιπροσθέτως, αποδεικνύεται και από την φωτογραφία που δημοσιεύουμε, ότι οι φωτογραφίες με τους νεκρούς «Αδερφούς Μουσουλμάνους» της Αιγύπτου,  χρησιμοποιήθηκαν από τα διεθνή ΜΜΕ ως τα «θύματα της χημικής επίθεσης στην Συρία».
Τέλος, η… βιασύνη πρόδωσε τους κατασκευαστές αυτής της χοντροκομμένης προβοκάτσιας. Όπως αποκαλύπτει το SHAMNEWS, οι υπεύθυνοι της εταιρείας YOUTUBE δημοσίευσαν και ανήρτησαν τα επίμαχα βίντεο με τα «θύματα της επίθεσης με χημικά όπλα» στις 20/08/2013, δηλαδή μια ολόκληρη ημέρα πριν από την διάπραξη του εγκλήματος! Ιδού και τα σχετικά links, που προδίδουν τη μεγάλη απάτη:
Από την άλλη πλευρά, οι αμερικανοσιωνιστές και οι πρόθυμοι «σύμμαχοι», ποιούν την νήσσαν για τους απάνθρωπους ομαδικούς ή μεμονωμένους αποκεφαλισμούς – ακρωτηριασμούς, στους οποίους προβαίνουν κατά των πολιτικών τους αντιπάλων στην Συρία οι «τρελοί του Αλλάχ», ποζάροντας υπερήφανα στο φακό που καταγράφει τα πάντα!
(ΥΓ): Οι αμερικανοσιωνιστές δεν έχουν καθόλου φαντασία. Διότι, το ίδιο ακριβώς πρόσχημα (την ύπαρξη αποθηκών με χημικά όπλα, με τα οποία ο Σαντάμ «ράντιζε» τους εχθρούς του) είχαν χρησιμοποιήσει και κατά την εισβολή τους στο Ιράκ. Μόνο, που μετά την καταστρεπτική εισβολή, και παρά τους συνεχείς ελέγχους, ο υποτιθέμενος θησαυρός αποδείχθηκε… άνθρακες.
damascus-fraud-cebdceb5cebacf81cebfceb9-cf84ceb7cf83-ceb1ceb9ceb3cf85cf80cf84cebfcf85

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails