Friday, August 23, 2013

ΤΟ ΝΕΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥ ΝΑΣΟΥ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ

Άφωνους και εμβρόντητους μας άφησε για μια ακόμη φορά με την συνέντευξη που έδωσε σε Σκοπιανή δημοσιογράφο στην Αγγλική παρακαλώ, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και διανοούμενος της αντιστροφής και διαστρέβλωσης κύριος Νάσος Θεοδωρίδης.

Ο εν λόγω κύριος, ο οποίος σύμφωνα με την Βουδιστική θεώρηση της μετενσάρκωσης, θα αποτελεί σίγουρα την μετενσάρκωση του Εφιάλτη ή του Πήλιου Γούση, σαφώς δηλώνει στην χαριτωμένη δεσποσύνη, ότι όταν θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ τα σκόπια θα ονομάζονται Μακεδονία και οι σκοπιανοί Μακεδόνες.

Γενικά σε όλο το λογύδριο του ο αγαπητός Νάσος, επαναλαμβάνει αρκετές φορές ότι κατόπιν της εκλογικής νίκης του κόμματος του η εξωτερική πολιτική της Χώρας θα βασίζεται σε ιδανικά όπως  η ειρήνη, η πολλαπλή κατανόηση, ο ρεαλισμός και όχι σε Εθνικιστικά πρότυπα.

Αυτό πως το ερμηνεύει; Τι σημαίνει άραγε για τον κύριο Θεοδωρίδη ο όρος ειρήνη; Μονομερής υποχώρηση, ανοχή των προσβολών και προκλήσεων, υποχωρητικότητα; Γιατί ειρήνη και καθεστώς σύμπνοιας, μπορούμε να έχουμε μόνο με ένα γειτονικό κράτος που πρωτίστως σέβεται τον Πολιτισμό και την Ιστορία μας, την Φυλή και την Υπερηφάνεια μας και οι σκοπιανοί όπως και οι αλβανοί συνεχώς αποδεικνύουν ότι όχι μόνο δεν μας σέβονται, αλλά και προκαλούν προβάλλοντας εδαφικές απαιτήσεις.

Με τον όρο πολλαπλή κατανόηση τι εννοεί;

Δεχόμαστε και συμφωνούμε όλα όσα προβάλλουν οι γείτονες σκοπιανοί; Την ανθελληνική προπαγάνδα, την ιστορική διαστρέβλωση, την πολιτική συκοφάντηση;

Αυτοί μας ανοίγουν τον λάκκο, αλλά εμείς τους κατανοούμε;
Τώρα όσον αφορά τον ρεαλισμό και τα ρεαλιστικά πρότυπα εδώ θα δηλώσουμε ότι ο αγαπητός Νάσος, έχει συγχύσει λίγο τις έννοιες. Γιατί άλλο ρεαλισμός και άλλο δωσιλογισμός. Εκτός αν με τον όρο ρεαλισμό εννοεί την προδοσία και το ξεπούλημα της Πατρίδας.

Λέει ακόμη ότι η διένεξη όσον αφορά το θέμα του ονόματος θα λυθεί με έναν φιλικό τρόπο σύμφωνα με την επιθυμία και των δυο πλευρών και από πολιτικούς οι οποίοι δεν ενστερνίζονται Εθνικιστικά ιδεώδη.

Ο φιλικός τρόπος και η επιθυμία πως ερμηνεύονται; Μήπως εννοεί να τους παραχωρήσουμε την Θεσσαλονίκη, ώστε να έχουν διέξοδο στον Αχλαδόκαμπο Αρκαδίας; Και αν οι πολιτικοί και από τις δυο πλευρές δεν ενστερνίζονται Εθνικιστικά ιδεώδη, τότε τι ενστερνίζονται; Το δικαίωμα των πάντων να αυτοαποκαλούνται όπως θέλουν, εκτός από το δικαίωμα των Ελλήνων να ονομάζονται Έλληνες;

Ας μη  λησμονεί ο κύριος Θεοδωρίδης ότι σε κάποιες όχι πολύ μακρινές εποχές, αν υποστήριζε αυτά που αβασάνιστα εκστομίζει, θα βρισκόταν κατηγορούμενος με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. Και ίσως, λέμε ίσως, να ευρίσκετο προ των έξι μέτρων.

Γιατί όταν δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα δώσει το δικαίωμα στους σκοπιανούς να ονομάζονται Μακεδόνες παραχαράσσοντας έτσι αιώνων Ιστορίας, μόνο έσχατη προδοσία μπορεί να θεωρηθεί. Γιατί με την ίδια λογική, οι τούρκοι έχουν δικαίωμα να έχουν βλέψεις στα νησιά του Αιγαίου πελάγους και οι αλβανοί στην δυτική Ήπειρο. Και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στο όνομα του διεθνισμού, της ειρήνης και της πολλαπλής κατανόησης να τους τα παραχωρήσουν.

Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι που θέλουν να κυβερνήσουν την Ελλάδα; Ένα συνονθύλευμα προδοτών, ριψάσπιδων, ανθελλήνων, μουσουλμανολάγνων, που τον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης θα έχουν φθάσει τα σύνορα του Ελληνικού κράτους στον νομό Φθιώτιδος.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails