Thursday, August 22, 2013

ΝΕΟΣ ΛΑΘΡΟΝΟΜΟΣ-ΤΕΡΑΣ ΕΝ ΟΨΕΙ! ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ «ΒΟΛΙΚΟ» ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ!

2r2stog
Νέο «Κώδικα μετανάστευσης» φέρνει προσεχώς η σαμαρική συγκυβέρνηση της δυστυχίας μας, στα τέλη Αυγούστου ή το αργότερο στις αρχές του Σεπτεμβρίου.

Ιδού πως παρουσιάζουν το θέμα τα καθεστωτικά ΜΜΕ: «Απλοποίηση των πολυδαίδαλων διαδικασιών νομιμοποίησης των μεταναστών φέρνει ο νέος Κώδικας Μετανάστευσης. Ευκολότερη πρόσβαση στο καθεστώς του επί «μακρόν διαμένοντας», μείωση στις κατηγορίες των αδειών διαμονής από 50 σε 19, αλλά και ευνοϊκές ρυθμίσεις για τα παιδιά των μεταναστών προβλέπονται στον νέο νόμο που μελετάται. Με αυτόν τον τρόπο, η δικομματική κυβέρνηση επιθυμεί να ξεπεράσει τον σκόπελο του νόμου περί ιθαγένειας, που είχε προκαλέσει τριγμούς στο προηγούμενο σχήμα και να εξασφαλίσει τη συναίνεση και την ψήφο των κυβερνητικών βουλευτών».
Όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, ο νέος κώδικας θα είναι σαφώς φιλο-μεταναστευτικός. Διαβάστε και τα παρακάτω, για να το… εμπεδώσετε:
«Για το επίμαχο νομοσχέδιο είναι ενήμερο το ΠΑΣΟΚ διά του αναπληρωτή υπουργού Λ. Γρηγοράκου. Οι επιτελείς πιστεύουν ότι η ΔΗΜΑΡ δεν θα έχει διαφωνίες, αφού το σκαρίφημα του νομοσχεδίου συμπεριλαμβάνει τις απόψεις που κατά καιρούς έχουν διατυπώσει. Στόχος όμως των ιθυνόντων είναι στο νομοθέτημα αυτό να συμφωνήσουν όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου».
Δηλαδή, ευελπιστεί η ΝΔ ότι το νομοσχέδιο που θα συμπεριλαμβάνει τις θέσεις της ΔΗΜΑΡ (!!!) θα είναι τόσο «καλό» που θα μπορέσουν να το ψηφίσουν ακόμα και ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ, θέση των οποίων είναι η νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών! Καταλαβαίνετε, λοιπόν, για τι έκτρωμα θα πρόκειται!
(ΥΓ): Τα κόμματα του «συνταγματικού τόξου» μας θέλουν λαθρομετανάστες μέσα στην ίδια μας την πατρίδα! Θέλουν να μας αντικαταστήσουν με «νέους Έλληνες», εισαγόμενους από την Ασία και την Αφρική! Αυτές τις εντολές έχουνε πάρει από τ’ αφεντικά τους και τις εκτελούν κατά γράμμα, χωρίς να λογαριάζουν κανέναν και τίποτα! Έχουμε ιερό χρέος να αντισταθούμε! Για μας και για τα παιδιά μας!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails