Tuesday, September 3, 2013

Η βουλευτίνα της ΝΔ που εκδιώσθηκε απ' το Βίτσι απαντά στη Χρυσή Αυγή με.. Ρίτσο και Θεοδωράκη - Με κομμουνιστές δηλαδή!

Ε τότε τι πήγε να κάνει στο Βίτσι αυτή η δήθεν "δεξιά" βουλευτίνα; Μα να αρπάξει καμιά ψήφο! 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΡΕ! ΚΑΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΝΔ!


Το πάθημα δεν έγινε μάθημα στη νεοδημοκράτισσα βουλευτίνα Μαρία Αντωνίου, την οποία έστειλαν μέσα στην απελπισία τους τα ρεζίλια της κακόφημης πιάτσας της Συγγρού (ΝΔ) στην εκδήλωση στο Βίτσι, επειδή είναι γυναίκα και «άγνωστη φάτσα» –άντρας δεν τολμούσε να πάει- για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Έτσι, λοιπόν, η προκλητική μαντάμ με το 12ποντο έβγαλε και γλώσσα κατά της Χρυσής Αυγής, αλλά μέσα στο παραλήρημα της αλαζονείας της… καρφώθηκε, ότι είναι μεγάλη κομούνα! Ιδού πως απάντησε στην Χρυσή Αυγή:

«Μετά τους τραμπουκισμούς η Χρυσή Αυγή εξέδωσε ανακοίνωση, γεμάτη μισογυνισμό, αφού ασχολείται κυρίως με … τακούνια.

Μόνο που στην περίπτωση μου έκαναν λάθος στον παραλήπτη.

Στα βουνά μας, οι γυναίκες μετέφεραν στις πλάτες τους πυρομαχικά στην πρώτη γραμμή, χωρίς να φοβηθούν τους Ιταλούς ή τους Ναζί εισβολείς.

Θα φοβηθούμε τώρα διακόσιους αφιονισμένους ροπαλοφόρους;

Άδικος κόπος.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι παραφράζοντας τα λόγια του ποιητή :

“Σε τούτα δω τα βουνά, κακιά σκουριά δεν πιάνει».

Ποιος είναι ο ποιητής, τα λόγια του οποίου παραφράζει η βουλευτίνα της ελαφροδεξιάς; Ο σταλινικός Ρίτσος φυσικά! Το δε ποίημα του ζητωστάλινου το μελοποίησε ο έτερος ζητωστάλινος Μίκης και το τραγούδησε ο (κάποτε) τραγουδιστής των μεταπολιτευτικών φεστιβάλ της ΚΝΕ, Γ. Νταλάρας!

Τέτοιας σταλινικής παιδείας (πολύ πιθανότατα και καταβολών…) είναι η βουλευτίνα που έστειλαν οι γερμανόδουλοι του (φον) Αντωνάκη στο ιερό Βίτσι, τάχατες για να τιμήσει τους ήρωες!

Σα δε ντρέπονται! Λίγη τσίπα δεν έχουν απάνω τους αυτοί που πρώτοι κάνανε μνημόσυνο στον Άρη Βελουχιώτη;

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails