Monday, September 2, 2013

Βίντεο απάντηση στην ατεκμηρίωτη εβραϊκή προπαγάνδα του Protagon και της Εύας Στάμου για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης

Φοβερά πράγματα προτείνουν οι απανταχού προοδευτικοί και αριστεροί στην Ελλάδα στην προσπάθειά τους να φιμώσουν όχι μόνο την Χρυσή Αυγή, αλλά και οποιαδήποτε φωνή αντιτίθεται στα σχέδια των Εβραιοσιωνιστών για Παγκόσμια Κυριαρχία. 

Αν η κ. Στάμου και το Protagon δεν έχουν ακούσει κάτι για Παγκόσμια Εβραϊκή κυριαρχία τότε τους προτείνουμε να ρίξουν μια ματιά στην καταγωγή και τα πιστεύω του Ομπάμα, της Μέρκελ, του Κάμερον, του Φαμπιούς, του αρχηγού της Γαλλικής "Δεξιάς", της υπερστοάς B'nai B'rith, των αδελφών Μίλιμπαντ, του πρωθυπουργού της Ολλανδίας, του προέδρου του Παναμά , του προέδρου της Χιλής, των ιδρυτών του ΚΚ Κίνας και εκατοντάδες άλλες αποδείξεις επι του θέματος απ' το blog μας...

Τι πρότειναν η κ. αυτή και το Protagon του αναξιόπιστου δημοσιογράφου κ. Θεοδωράκη;

Να στέλνουμε τα παιδιά μας στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να επηρεαστούν οι υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις τους! 

Να κάνουμε δηλαδή στα Ελληνόπουλα πλύση εγκεφάλου για τα υποτιθέμενα εγκλήματα των Ναζί κατά των Εβραίων, να τα κάνουμε να αισθάνονται ενοχές για τα εγκλήματα άλλων και συμπάθεια για τους Εβραίους που φυλακίζουν όποιον αμφισβητεί το Ολοκαύτωμα με δημοκρατικές διαδικασίες πάντα και γενοκτονούν συστηματικά τους Παλαιστίνιους μέσα στην ίδια τους την πατρίδα!

Εννοείται το αναξιόπιστο Protagon και η κ. Στάμου δεν είπαν λέξη για την αντίθετη άποψη περι στρατοπέδων συγκέντρωσης.

Και για να εξηγούμαστε, εμείς δεν λέμε να πούμε στα Ελληνόπουλα να σκοτώνουν Εβραίους. Ούτε να φτιάξουν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να δεχθούμε τέτοια πλύση εγκεφάλου για τα παιδιά μας, με εντελώς αμφισβητούμε εγκλήματα που διέπραξε ένας άλλος λαός, μόνο και μόνο γιατί δεν αρέσει στους αριστεροπροοδευτικούς δημοσιογράφους η άνοδος των ποσοστών ενός εθνικιστικού κόμματος.

Ακουλουθούν τα δύο επίμαχα αποσπάσματα απ' το προπαγανδιστικό άρθρο της κ. Στάμου και η δική μας απάντηση με δύο σύντομα βιντεάκια που αφορούν τον Μύθο του Εβραϊκού Ολοκαυτώματος.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Και στα δύο βίντεο τα στοιχεία προέρχονται από επιστημονική έρευνα και όχι από θεωρητικολογίες και ξεναγήσεις σε χώρους στρατοπέδων! Το Ολοκαύτωμα των Εβραίων στηρίζεται στον αριθμό των 6.000.000 υποτιθέμενων θυμάτων και στους θαλάμους αερίων και τους φούρνους. Τέτοιες μέθοδοι ουδέποτε υπήρξαν και η ύπαρξή τους δεν αποδεικνύεται με ταξίδια στα στρατόπεδα παρά μόνο με μελέτη και έρευνα.




=== Σε πρόσφατη έρευνα Ισραηλινών και Αυστραλών επιστημόνων της ψυχικής υγείας τονίζεται ότι η επίσκεψη σε ναζιστικό στρατόπεδο επηρεάζει σημαντικά τις υποσυνείδητες σκέψεις και πεποιθήσεις μας. Στην περίπτωση μάλιστα που έφηβοι ή νεαροί ενήλικες επισκέπτονται έναν τέτοιο τόπο μαρτυρίου για χιλιάδες παιδιά και εφήβους που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί, καλό είναι να συνοδεύονται από γκρουπ φίλων ή ανθρώπων με κοινά με τους ίδιους χαρακτηριστικά-όπως η χώρα καταγωγής-ώστε να έχουν την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη στο σοκ που αναμφίβολα θα υποστούν. ===

=== Με την άνοδο της Χρυσής Αυγής, τις δηλώσεις πίστης στο χιτλερικό όραμα της καθαρόαιμης άριας φυλής, τη συστηματική παραποίηση της ιστορίας που επιχειρούν οι νεοναζί στη χώρα μας, και τη συνακόλουθη προσπάθεια άρνησης της ναζιστικής θηριωδίας, ακόμη κι από τα έδρανα της ελληνικής Βουλής, δεν θα ήταν ίσως κακή ιδέα η διοργάνωση ταξιδιών για εφήβους και νέους ενήλικες σε τόπους όπου τελέστηκαν τα ναζιστικά εγκλήματα.===




No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails