Friday, December 20, 2013

Ο Βασιλιάς του Σεξ αποφάσισε: Πρέπει να βγει εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή με δημοκρατικές διαδικασίες!

Νέες δηλώσεις έκανε ο βουλευτής του Σύριζα Τατσόπουλος, από τις οποίες αποδεικνύεται ξεκάθαρα πως οι αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις κατά της Χρυσής Αυγής από τη Χούντα Βενιζέλου-Σαμαρά έχουν την απόλυτη πολιτική κάλυψη και υποστήριξη του «δημοκρατικού» Σύριζα.



Υποστήριξε λοιπόν ο «δημοκράτης»: «Είμαι υπέρ μιας άποψης που μπορεί να χαρακτηρίζεται ακραία. Όχι απλά πιστεύω ότι πρέπει να διακοπεί η χρηματοδότηση προς τη Χ.Α., αλλά το συντομότερο δυνατό να βγει εκτός νόμου. Δεν το πίστευα πάντοτε. Για καιρό πίστευα ότι δεν πρέπει να ληφθεί μια απόφαση από τα πάνω, αλλά το εκλογικό σώμα να αποφασίσει να τη βγάλει εκτός νόμου. Αν λάβουμε υπόψη το πρώτο λάθος της απόφασης του Αρείου Πάγου που έβγαλε τη Χ.Α. νόμιμο κόμμα για να συμμετάσχει στις εκλογές, επειδή ήταν ένα ταξί άνθρωποι και δεν μπορούσαν να φανταστούν οι Αρεοπαγίτες τι θα γινόταν μετά από 20 χρόνια και έτσι ήταν το λάθος δικαιολογημένο, έχουμε μια οργάνωση, η οποία με πάρα πολλές αποδείξεις και πάρα πολλά τεκμήρια, τελεσίδικα, είναι εγκληματική οργάνωση». Καμαρώστε «δημοκρατικό» ήθος και αρχές! Μάλιστα ο Τατσόπουλος καταδίκασε ήδη -τελεσίδικα- τη Χρυσή Αυγή, προτού αποφανθεί η Δικαιοσύνη. Αλλά τι είναι η δικαστική εξουσία μπροστά στον βουλευτή Τατσόπουλο.
Το παραλήρημά του δεν περιορίζεται στις παραπάνω φαιδρότητες και παραδέχεται κυνικά το είδος της δίκης το οποίο οι «δημοκράτες» του Καθεστώτος των διεφθαρμένων οραματίζονται για τους πολιτικά διωκόμενους Χρυσαυγίτες: «όταν κάτι είναι οφθαλμοφανές, είναι μπροστά σου, ότι οι άνθρωποι φτιάχνουν μια παραστρατιωτική οργάνωση είτε για να προετοιμαστούν για έναν εμφύλιο πόλεμο είτε για ένα πραξικόπημα, εσύ θα κάνεις δίκη προθέσεων»; Και συνεχίζει επικροτώντας το σταλινικής υφής θέατρο παρανομίας και αντισυνταγματικότητας το οποίο διέταξε ο Αντώνης Σαμαράς: «να κάνουν μια παραστρατιωτική οργάνωση θέλουν και αν εσύ, στο δημοκρατικό πολίτευμα, πεις ότι θέλεις την τελεσίδικη απόφαση από τα δικαστήρια ή από τη Χάγη ότι είναι φασίστες, αυτή είναι μια καλή κουβέντα για να την κάνουμε στα διπλανά κελιά, όταν θα μας έχουν μπουζουριάσει μετά από ένα πετυχημένο τους πραξικόπημα. Και θα λένε «κοίτα, εδώ έχουμε δυο μ...κες που αναρωτιόντουσαν αν είμαστε φασίστες και επειδή περίμεναν την τελεσίδικη δικαστική απόφαση, συνέχισαν να μας δίνουν χρήματα για να κάνουμε το επιτυχημένο μας πραξικόπημα»!
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στο ορφανό του Μαρξ πως έχει συλλάβει πλήρως το σκεπτικό του Αντώνη Σαμαρά εις ότι αφορά την υπόθεση της πολιτικής σκευωρίας εις βάρος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή. Σκεπτικό το οποίο αν μη τι άλλο, αποτελούσε πάγια και διαχρονική θέση των συμμοριών της αριστεράς ενάντια στο Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών. Προς τούτο και το δικαιολογεί, όπως άλλωστε πράττει και η -πλην ελάχιστων φωτεινών εξαιρέσεων- συντριπτική πλειοψηφία του αριστερού, μαρξιστικού και διεθνιστικού χώρου. Λέει χαρακτηριστικά: «Βεβαίως πρέπει ο Άρειος Πάγος να απαγορεύσει τη συμμετοχή της Χ.Α. στις ευρωεκλογές. Και αν κάποτε βγει ότι η Δημοκρατία συνωμότησε εναντίον αυτών των πολύ καλών ανθρώπων, επειδή ξύριζαν το κεφάλι τους, να τους τα δώσουμε αναδρομικά τα λεφτά. Αναστολή λέει. Δεν λέει διακοπή. Αλλά εγώ, επειδή βλέπω φασίστες μπροστά μου και όταν βλέπω κάτι δεν θέλω να βάζω το κεφάλι στην άμμο και να λέω «ας μου το πει ο Άρειος Πάγος, δεν μπορεί να είναι φασίστες αυτοί οι άνθρωποι»..
Με απλά λόγια, ποιά δικαιοσύνη και ποιά δικαστική απόφαση; Δεν χρειάζονται τέτοια πράγματα, είναι περιττά στη «δημοκρατία» σαμαράδων και τατσόπουλων, ήτοι νεοδημοκρατών και συριζαίων. Αν μπορούσαν επικοινωνιακά -και μόνον- να το δικαιολογήσουν, θα είχαν ήδη εκτελέσει τους πολιτικά διωκόμενους Εθνικιστές! Η απόφαση πολιτικής εξόντωσης της Χρυσής Αυγής είναι απόφαση της συγκυβέρνησης των υποτακτικών με την ομόφωνη γνώμη και πλήρη στήριξη των υπολοίπων απατεώνων της αριστεράς. Εξάλλου, η Χρυσή Αυγή και τα πολιτικά οφέλη που θα αποκομίσει, είναι το πραγματικό μεγάλο αγκάθι στην επίσημη αναγγελία της συμφωνίας μιας συγκυβέρνησης ΝΔ-Σύριζα, όπως έχουν μάλιστα δηλώσει στελέχη και των δύο κομματικών συμμοριών.
Δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα πλέον. Περιφρονούν το Σύνταγμα, τους νόμους, τους κανονισμούς της Βουλής και κυρίως τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό. Οι Τύραννοι της Πατρίδος και του Λαού μας θεωρούν πως είναι ανίκητοι. Εναπόκειται στη θέληση και την πίστη του Ελληνικού Λαού να τους αποδείξει ότι η Χρυσή Αυγή θα γίνει το πολιτικό τους Βατερλώ!

Ευάγγελος Καρακώστας

xryshaygh

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails