Saturday, December 21, 2013

Αποκαλυπτικές αλλόκοτες φωτογραφίες από πάρτι μασκέ της οικογένειας τραπεζιτών Rothschild

Παρακαλούμε όποιος δεν ξέρει ποιοι είναι οι Ρόθτσιλντ ας διαβάσει πρώτα ενδεικτικά την παλαιότερη ανάρτησή μας.. 

Στις 12 Δεκεμβρίου το 1972, η Marie-Hélène de Rothschild πραγματοποίησε το διάσημο Surealist Ball πάρτι της στο παλάτι των Εβραίων τραπεζιτών Ρόθτσιλντ στο Ferrieres. Όπως καταλαβαίνετε ελάχιστοι ήταν οι προσκεκλημένοι στο πάρτι της πιο πλούσιας οικογένειας του πλανήτη και όσοι ήταν είναι σίγουρο ότι ανήκουν στην κορυφή της υψηλής κοινωνίας του Παρισιού.

Οι απαιτήσεις της βραδιάς ήταν «μαύρη γραβάτα, μακριά φορέματα και σουρεαλιστικές κεφαλές! Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο. Για να διαβάσει κάποιος την πρόσκληση έπρεπε να την διαβάσει μέσα από ένα καθρέπτη γιατί ήταν γραμμένη ανάποδα!

Στην εκδήλωση είχε παρευρεθεί και ο Σαλβαντόρ Νταλί λόγω της εβραϊκής του καταγωγής απ΄την πλευρά της μητέρας του μάλλον.


Το Ferrieres είναι ένα κάστρο, ένα τεράστιο παλάτι που κτίστηκε απ΄τον Εβραίο τραπεζίτη Baron James de Rothschild.


Για το απίστευτα χλιδάτο αυτό παλάτι που ουδείς μας έχει πει την ιστορία του ο Wilhelm ο I Αυτοκράτορας της Γερμανίας είχε πει: 

«Κανείς βασιλιάς δεν θα μπορούσε να συντηρήσει αυτή τη πολυτέλεια! Θα μπορούσε να ανήκει μόνο σε ένα Ρόθτσιλντ!»

Όπως καταλαβαίνετε η υψηλή κοινωνία γνώριζε εδώ και 200 χρόνια ότι η οικογένεια Ρόθτσιλντ είναι η πλουσιότερη του πλανήτη. Και σήμερα το γνωρίζουν αλλά σιωπούν γιατί οι τραπεζίτες αυτοί διοικούν το πλανήτη ελέγχοντας σχεδόν όλο το πλούτο. Μόνο οι κρετίνοι "αντικαπιταλιστές" της αριστεράς κάνουν ότι δεν ξέρουν τίποτα και κυνηγάνε "φασίστες". Θυμάστε να έκαναν διαδήλωση αριστεροί ποτέ έξω απ' τα παλάτια αυτά;

 Château de Ferrières, France

Να σημειώσουμε ότι στο κάστρο αυτό των Ρόθτσιλντ γυρίστηκαν σκηνές της Εωσφορικής ταινίας του παιδόφιλου Εβραίου σκηνοθέτη Ρομάν Πολάνσκι, «Η 9η Πύλη»(2000), ενώ στο Mentmore Towers επίσης ιδιοκτησίας των Ρόθτσιλντ στην Βρετανία γυρίστηκαν σκηνές της επίσης Εωσφορικής αποκρυφιστικής Μασονικής ταινίας «Μάτια Ερμητικά Κλειστά».


Mentmore Towers, UK


















No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails