Sunday, May 25, 2014

Τον ”έστειλε” στους ψυχολόγους η Χρυσή Αυγή…

gletsos-foto

Τον φόβο και τον πόνο του εκμηστηρεύεται και μάλιστα, χωρίς καμία διάθεση …υποκριτικής, ο γνωστός ηθοποιός και δήμαρχος της Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, το κόμμα του Μιχαλολιάκου, έχει ”καταφέρει” να ζημιώσει τον Γκλέτσο και οικονομικά, αφού αναγκάστηκε να επισκέπτεται ψυχολόγο και να συζητά μαζί του αυτόν του τον καημό…
«Βλέπουμε με πάρα πολύ μεγάλο πόνο και φόβο τη Χρυσή Αυγή. Με φοβίζει με στεναχωρεί που κοντά στους 500.000 συμπολίτες μας έφτασαν σε τέτοια απόγνωση που προτιμούν τους υμνητές του Χίτλερ. Αυτό καταλογίζεται στα κόμματα εξουσίας», δήλωσε ο δήμαρχος Στυλίδας μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο. Όπως αποκάλυψε, έχει έναν φίλο ψυχίατρο τον οποίο επισκέπτεται για να συζητήσουν για το συγκεκριμένο θέμα. «Έχω ένα μόνιμο κόμπο στο στομάχι, έναν μεγάλο φόβο για τη Χρυσή Αυγή», υπογραμμίζει ο κ. Γλέτσο και συμπληρώνει « Δεν μπορώ να διανοηθώ στην Ελλάδα του 2014 πως υπάρχουν άνθρωποι που υμνούν όλα όσα έκανε και την ιδεολογία του Χίτλερ». Υποστήριξε, πάντως, ότι οι ψηφοφόροι του δεν ευθύνονται, καθώς βρίσκονται σε απόγνωση.

Δεν παρέλειψε, βέβαια, να απαλλάξει και να ”αθωώσει” τους ψηφοφόρους που ψηφίζουν Χρυσή Αυγή, ως ”σώφρων” πολιτικός που είναι, αφού δεν έχει παραιτηθεί κι αυτός από βλέψεις για το ακροατήριο που σήμερα βρίσκει ευήκοον ους στο κόμμα της Μεσογείων…
…Διέγνωσε, λοιπόν, ότι οι ψηφοφόροι του δεν ευθύνονται, καθώς βρίσκονται σε απόγνωση.
Αναφερόμενος στο θέμα του κόμματός του, είπε ότι το σκέφτεται εδώ και δύο χρόνια, υποστήριξε ότι δεν θέλει να μπαίνει στη διαδικασία διαχωρισμού Αριστερών και Δεξιών και ανέφερε ότι βλέπει με μεγάλη συμπάθεια το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη.

1 comment:

Anonymous said...

ΓΚΛΕΤΣΟΣ...ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails