Saturday, May 24, 2014

Τ' ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ...;;; ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ... ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ... ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ...


"ΣΤΟ ΜΟΝΟ  ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΜΕΣΑ Ο ΛΕΝΙΝ "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ"
Συνέντευξη από τον Γ.Γ. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα πήρε την νύχτα της περασμένης Τρίτης στον «Άλφα» η Σοφία Παπαϊωάννου. Πρίν την συνέντευξη, ο 59χρονος Κουτσούμπας ξενάγησε την δημοσιογράφο στο «Σπίτι του Λαού» στον Περισσό. Όταν φθάσανε μπροστά στο άγαλμα του Λένιν, η Σοφία τον ρώτησε αν ο Λένιν είναι σήμερα επίκαιρος. ΑΠΑΝΤΗΣΗ Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ: «Περισσότερο από ποτέ. Οι αναλύσεις του είναι αξεπέραστες. Για τις Ενωμένες Πολιτείες της Ευρώπης έλεγε πως ή θα είναι Σοσιαλιστικές, ή δεν θα υπάρξουν ποτέ»!..

Η Σοφία Παπαϊωάννου, αντί να πεί στον Κουτσούμπα πως αυτή ακριβώς η πρόβλεψη αποδεικνύει πόσο έξω έπεσε ο Λένιν, το βούλωσε!.. Κι όταν – λίγο αργότερα – ο θρασύτατος Κουτσούμπας της είπε πως το Φαραωνικό «Σπίτι του Λαού» χτίστηκε μόνο από τις εισφορές των μελών του ΚΚΕ και με την εθελοντική τους εργασία, η Σοφία το ξαναβούλωσε!..  
ΘΥΜΙΖΩ, ότι ακριβώς την ίδια παρλαπίπα περί Σοσιαλιστικής Ευρώπης ξεστόμισε προ ημερών και ο γιός του Χουντικού υπουργού Δικαιοσύνης, μακαρίτη Άγγελου Τσουκαλά, ομότιμος καθηγητής του Παντείου Κωνσταντίνος Τσουκαλάς. Ο πάμπλουτος κολωνακιώτης Τσουκαλάς (υπήρξε παιδικός φίλος και επί χρόνια στενός συνεργάτης του Εβραίου Σημίτη) ξεστόμισε αυτή την ουρανομήκη ηλιθιότητα του Λένιν στην εκδήλωση της Επιτροπής Στήριξης της υποψηφιότητας του  Αλέξη Τσίπρα για την προεδρία της Κομισιόν, κλείνοντας την ομιλία του. Μεταφέρω επί λέξει από την «Εφημερίδα των Συντακτών» της περασμένης Δευτέρας… Κ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ: «Η Ευρώπη είτε θα μετεξελιχθεί σε αριστερή, είτε κάποια στιγμή θα πάψει να υπάρχει»!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ; Οι Αριστεροί μάς ταλαιπωρούν ακόμη με τις πανηγυρικά διαψευσθείσες ρήσεις των Ιδρυτών του Μαρξισμού – Λενινισμού και οι Έλληνες δημοσιογράφοι παρουσιάζουν αυτές τις παρλαπίπες ως το… άκρον άωτον  της Σοφίας!..

Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails