Wednesday, September 24, 2014

Πρωτοφανές "γλείψιμο" από τον υπουργό Δικαιοσύνης Χ.Αθανασίου στον ληστή-τρομοκράτη Ν.Ρωμανό!


Αρνήθηκε για «ιδεολογικούς λόγους» να παραλάβει τον έπαινο και το χρηματικό έπαθλο των 500 ευρώ ο ληστής και τρομοκράτης Νίκος Ρωμανός, φίλος του Αλέξη Γρηγορόπουλου και προφυλακισμένος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς ο οποίος είναι ένας από τους τέσσερις κρατούμενους που πέτυχε στις Πανελλαδικές εξετάσεις να εισαχθεί στα ΤΕΙ . 
 
Όπως είπε ο διευθυντής του Σχολείου στο Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνα., Πέτρος Δαμιανός ο νεαρός κρατούμενος διαμήνυσε ότι δεν θα παραστεί στην απονομή που έκανε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου «καθώς αν προχωρούσε στη συγκεκριμένη ενέργεια θα ερχόταν σε αντίθεση με τις αξίες που πρεσβεύει».
 
Από την πλευρά του ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου είπε τα εξής απίστευταα: «Η πολιτεία δεν κάνει διακρίσεις στα θέματα σπουδών. Είναι αξιέπαινος που ακολούθησε τις συμβουλές των δασκάλων του και εργάστηκε σκληρά για να πετύχει την εισαγωγή του σε σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης» . 
 
Κακώς! Επρεπε να του απονείμει προσωπικά και βραβείο. Τέτοιο χάϊδεμα σε τρομοκράτη από έναν υπουργό Δικαιοσύνης, πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία...
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails