Thursday, September 18, 2014

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕΣΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ...!!! ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΩΣ ΓΕΝΟΚTΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ 1948...!!!



Το περίφημο Άρθρο 2 του νέου Αντιρατσιστικού Νόμου που ψηφίστηκε την προχθές Τρίτη από την Βουλή τιμωρεί τους αρνητές των Γενοκτονιών που έχουν αναγνωριστεί από τα Διεθνή Δικαστήρια και την Ελληνική Βουλή. Οι Γενοκτονίες δεν αναφέρονται ονομαστικά, αλλά υπονοούνται τέσσερις: Το Εβραϊκό Ολοκαύτωμα, η Γενοκτονία των Αρμενίων, η Ποντιακή Γενοκτονία και η Σφαγή των Μικρασιατών Ελλήνων από τα στίφη του Κεμάλ. Ωστόσο, υπάρχει και άλλη μία Γενοκτονία που έχει αναγνωρίσει η Ελληνική Βουλή (Νοέμβριος 1948) και την ξεχάσανε τα ξεφτέρια του Μπάμπη του Αθανασίου:

Στις 5 Νοεμβρίου του 1948, ο Ναπολέων Ζέρβας πέρασε απ’ τη Βουλή ψήφισμα το οποίο αποκαλούσε συστηματική Γενοκτονία το Παιδομάζωμα των Ελληνοπαίδων που είχαν εξαπολύσει σε όλη την Ελλάδα το Κομμουνιστικό Κόμμα!.. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η πρώτη «Γενοκτονία» που αναγνωρίστηκε ως τέτοια από το Ελληνικό Κοινοβούλιο δεν ήταν άλλη από το Κομμουνιστικό Παιδομάζωμα του 1946-49! Με εισήγηση του Ναπολέοντα Ζέρβα, η Βουλή των Ελλήνων διαπίστωσε στις 5/11/1948 με επίσημο ψήφισμά της «ότι εφαρμόζεται συστηματικώς υπό των συμμοριτών πρόγραμμα γενοκτονίας διά του παιδομαζώματος και της ομηρίας» εις βάρος των Ελλήνων και απηύθυνε έκκληση στον ΟΗΕ να επέμβει.

Οι νομικοί πρέπει να μας ξεκαθαρίσουν: Όποιος τολμήσει κακόβουλα να αμφισβητήσει το Κομμουνιστικό Παιδομάζωμα του του 1947-48, θα θεωρείται παραβάτης του νέου Αντιρατσιστικού Νόμου; Διότι αυτή είναι η πρώτη Γενοκτονία που αναγνώρισε το 1948 η Ελληνική Βουλή: Το Κομμουνιστικό Παιδομάζωμα!.. Μάλιστα, στις 3 Μαρτίου του 1948, η εφημερίδα «Εμπρός» είχε δημοσιεύσει βαρυσήμαντη επιστολή του τότε Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Δαμασκηνού Παπανδρέου, προς το Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών, με την οποία κατήγγελλε ως Γενοκτονία το Κομμουνιστικό Παιδομάζωμα. Στην επιστολή αυτή, ο Αρχιεπίσκοπος Δαμασκηνός αποκαλούσε τους κομμουνιστές «Συμμορίτες» που εξυπηρετούν τους παλαιούς κατακτητικούς σκοπούς των Σλαύων εναντίον του Ελληνικού Έθνους!... 

Θ.Χ. - Εφημερίδα "Στόχος"

1 comment:

Anonymous said...

Όχι διότι δεν αρκεί η άρνηση. Πρέπει να υποκινείς και βία.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails