Sunday, September 21, 2014

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΤΙΜΑ ΜΟΝΟ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!Ο κυβερνήτης της πολιτείας της Νέας Υόρκης Άντριου Κουόμο ανακοίνωσε χθες την ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας στην πόλη της Νέας Υόρκης κυρίως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τα αεροδρόμια και τους πολυσύχναστους δημόσιους χώρους. Τα μέτρα θα είναι «πολύ ορατά», καθώς θα αναπτυχθούν δυνάμεις της εθνοφρουράς.


Όπως γράφει το «Καλάμι» αυτά συμπίπτουν με την άφιξη του εξοχοτάτου αντιπρόεδρου και υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κ. Μπεν που «τον περιμένουν με ανυπομονησία στον ΟΗΕ». Ο πρόεδρος ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε από το επιτελείο του να φροντίσει ώστε να έχει αναμνηστική φωτογραφία με τον 'Έλληνα υπουργό, στο περιθώριο της 69ης Γεν. Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη ή στην δεξίωση που θα παραθέσει προς τιμήν των αντιπροσωπειών χωρών-μελών.Ο υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρρυ ζήτησε από στελέχη του Στέητ Ντηπάρτμεντ να μελετήσουν -γιά να μορφώνονται- τα έργα των κορυφαίων της παγκόσμιας διπλωματίας: Ντ. Mπακογιάννη, G.A.Papandreou, Δ. Αβραμόπουλου και Ευ. Βενιζέλου.

Ο εξοχότατος αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ την Κυριακή (6:00 μ.μ.) θα συναντηθεί στο ελληνικό «προξενικό κατάστημα» (γεν. Προξενείο) με «φορείς της οργανωμένης Ομογένειας», δηλαδή με τους προεπιλεγμένους «ισόβιους» και άσχετους προεδρο-παράγοντές και τα γνωστά «ψώνια», που εκπροσωπούν τον εαυτόν τους. Τ
ην Δευτέρα 22 Σεπτ., στις 9:45 πρωί, ο κ. Μπεν θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο (γνωστό ως ''νεκροθάφτη της ελληνικής γλώσσας'' και ''καταστροφέα της Ομογένειας'') στα Γραφεία της Αρχιεπισκοπής, όπου ο κ. αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ θα πάει ''γιά να υποβάλει τα σέβη του'' και να εκθειάσει και πάλι το αρχιεπισκοπικό...''έργο''.
Το απόγευμα, ο εξοχότατος Μπεν, θα συναντηθεί με εκπροσώπους Εβραϊκών Οργανώσεων, ενώ θα παρευρεθεί και σε δύο εκδηλώσεις εβραϊκού ενδιαφέροντος. Επίσης, θα είναι παρών στην δεξίωση του πρόεδρου της Τουρκίας.

Για τους επισκέπτες υπουργούς της Ελλάδας, στις ΗΠΑ υπάρχουν μόνο εβραϊκές Οργανώσεις. Δεν υπάρχει ελληνική Ομογένεια, δεν υπάρχουν ελληνικές Οργανώσεις Εκδηλώσεις ελληνικού ενδιαφέροντος δεν θα υπάρξουν, ούτε δημόσια ομιλία στην Ομογένεια την οποία αποφεύγει (τι φοβάται;) 

  Oι «φιλάνθρωποι», και «μεγαλοεπεδυτές» , Ομογενείς, οι αποκαλούμενοι και... «Κροίσοι ) θα απολαύσουν... τον Νότη τον Φελλό σε «χλιδάτο δείπνο» στις 2 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν

ΥΓ1. Tα ''επιτεύγματα'' του κ. Βενιζέλου στη Νέα Υόρκη, θα προβληθούν ανάλογα και διθυραμβικά, από τους ανταποκριτές των αθηναϊκών ''μνημονιακών'' ΜΜΕ και των ομογενειακών ΜΜΕ του ''γκέττο'' Αστόριας, και αναλόγως , θα κατανεμηθούν οι «εθνικές δαπάνες» του ΥΠΕΞ , (πρώην...μυστικά κονδύλια) , όπως συνηθίζεται.

ΥΓ2. Δεν είναι ευχάριστο για το ελληνικό 'Έθνος να αντιπροσωπεύεται η -μνημονιακά υπόδουλη- Ελλάδα στο εξωτερικό από πολιτικούς που παραπέμπουν σε σάπιο τριτοκοσμικό κομματικό κράτος-παρία, ένα κράτος με ατιμωρησία διαπλεκόμενων και διεφθαρμένων.
ΥΓ3: Αν κρίνουμε από τους πρέσβεις της Ελλάδας (στην Ουάσιγκτον και στον ΟΗΕ), την πλειοψηφία των προξένων στις ΗΠΑ και την ανυπαρξία των Γραφείων Τύπου, τότε η ελληνική διπλωματική εκπροσώπηση στις ΗΠΑ δεν είναι για γέλια, αλλά -δυστυχώς- για κλάματα. 

ΔΕΛΤΙΟ 11

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails