Sunday, October 19, 2014

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΔΙΩΞΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ!


130603-1apsyxaris
Γράφει ο Αντίοχος.
Αφού είδαν οι γνωστοί… δημοκράταροι, ότι η πρόταση Ντογιάκου ήταν ένα μεγαλοπρεπέστατο φιάσκο, ένας καταγέλαστος  σωρός από παλιόχαρτα άνευ ουδεμίας νομικής αξίας, αφού απουσιάζουν παντελώς τα αποδεικτικά στοιχεία, έπεσαν πάνω να κάνουν το άσπρο-μαύρο και να τη βγάλουν… ντοκουμέντο! Πιστεύοντας προφανώς, ότι οι αναγνώστες τους είναι ΒΟΔΙΑ που δεν ξέρουν τι τους γίνεται!

Έτσι, το καθεστωτικό «Βήμα» του κομμουνιστή Ψυχάρη (παρολίγον βαφτισιμιού του Ζαχαριάδη, που άρχισε τη δημοσιογραφική του καριέρα από τη σταλινική «Αυγή» και την πολιτική του από τον «Ελληνο-σοβιετικό σύνδεσμο»…), είχε κύριο άρθρο με τίτλο «Εισαγγελική πρόταση – κόλαφος για τους χρυσαυγίτες».
Το κατάπτυστο αυτό άρθρο, χωρίζεται σε… δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος εγκωμιάζεται η πρόταση Ντογιάκου και στο δεύτερο επιχειρείται η κατατρομοκράτηση των απλών ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής, με σοβιετικού τύπου διώξεις. Σίγουρα, πρόκειται για ένα άρθρο αντάξιο ενός πορωμένου σταλινοκομμουνιστή. Κι αν ζούσε ο πατερούλης του ο Στάλιν, σίγουρα θα τον καλούσε αμέσως και θα του ανέθετε εν λευκώ τη διεύθυνση της… Πράβντα.
Ιδού το… πρώτο μέρος, με τα εγκώμια και τη διαστροφή της αλήθειας:
«Η πρόταση καταπέλτης του εισαγγελέα κ. Ντογιάκου φωτίζει με ένα πλήθος στοιχείων, την εγκληματική δράση των χρυσαυγιτών, δεν αφήνει κανένα περιθώριο, για όσους τυχόν επέμεναν να αμφιβάλλουν για τη φύση και τους στόχους αυτής της οργάνωσης. Ξεκαθαρίζει μάλιστα με πλήθος συγκεκριμένων στοιχείων ότι η απαξίωση των θεσμών και του Κοινοβουλίου «προκύπτει σαφώς από σχετικές δηλώσεις των ιδίων, οι οποίες είναι καταγεγραμμένες αυτολεξεί με συνεχείς και επαναλαμβανόμενες αντιδεοντολογικές πράξεις, ακραίες φραστικές διατυπώσεις και επιθέσεις, καθώς και προσβλητικές συμπεριφορές στην αίθουσα του Κοινοβουλίου, αλλά και εκτός αυτού».
Περνάμε τώρα στο… δεύτερο μέρος, αυτό με τις ωμές απειλές σταλινικού τύπου:
«Πέρα όμως από τις δεδομένες ποινικές ευθύνες, είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν, όσοι επιμένουν να την αποδέχονται ή να την ψηφίζουν ακόμα, καλυπτόμενοι πίσω από την αντισυστημική και αντιμνημονιακή της ρητορική, ότι ένα κόμμα που απεργάζεται την κατάλυση του πολιτεύματος, που ασπάζεται τις φασιστικές ιδέες, δεν έχει θέση σε μια δημοκρατική χώρα. Μπορεί κανείς να έχει όσες και όποιες διαφωνίες θέλει, για το ρόλο, τις επιλογές και τις ευθύνες των πολιτικών. Αλλά δεν μπορεί εν ονόματι της οργής και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, να καταφεύγει σε αυτούς που επενδύουν στο μίσος και το αίμα, για να βρει διέξοδο. Τα υπαρκτά προβλήματα της δημοκρατίας, οι αστοχίες και οι υπεκφυγές των πολιτικών, δεν αντιμετωπίζονται ούτε με εμφυλιοπολεμικές πρακτικές, ούτε ακόμα χειρότερα με την κατάλυση της δημοκρατίας, όπως επιδιώκουν οι χρυσαυγίτες. Και είναι ντροπή για μια χώρα που επαίρεται ότι γέννησε τη δημοκρατία, να υπάρχουν πολίτες που παρά τον ορυμαγδό των αποκαλύψεων, να επιμένουν, έστω και δημοσκοπικά, να ελπίζουν σε αυτή…».
Δύο σύντομες παρατηρήσεις:
1ον) Οι διώκτες της Χρυσής Αυγής, έλεγαν υποκριτικά ότι δε διώκουν ιδέες (συμπληρώνοντας «όσο απεχθείς κι αν είναι αυτές»), αλλά «εγκληματικές πράξεις». Κι έρχεται εδώ ο μικρός Στάλιν και λέει πως «κόμμα που ασπάζεται τις φασιστικές ιδέες δεν έχει θέση σε μια δημοκρατική χώρα». Επιβεβαιώνοντας, πως οι δήθεν «εγκληματικές πράξεις» είναι ένα πρόσχημα κι αυτό που κάνει το σύστημα να λυσσομανάει κατά της Χρυσής Αυγής είναι οι εθνικιστικές της ιδέες. Άρα, εδώ έχουμε μια ξεκάθαρη σταλινική δίωξη φρονήματος!
2ον) Ο Ψυχάρης κατανοεί την αγανάκτηση των Ελλήνων με το πολιτικό σύστημα και τους προτρέπει να ψηφίσουν οτιδήποτε θέλουν (δηλαδή οποιαδήποτε συνιστώσα του συστήματος, από ψοφοδεξιά μέχρι την απόλυτα συστημική άκρα αριστερά…), αλλά όχι την Χρυσή Αυγή. Επιβεβαιώνοντας έτσι ότι η Χρυσή Αυγή και μόνον αυτή, είναι ο φόβος και ο τρόμος του σάπιου συστήματος και των ολιγαρχών που το στηρίζουν!
(ΥΓ): Σταύρο Ψυχάρη σε ευχαριστούμε που επιβεβαιώνεις απολύτως τα λεγόμενά μας! Εξελίσσεσαι στον πιο καλό προπαγανδιστή μας. Μη σταματάς! Συνέχισε έτσι!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails