Thursday, October 23, 2014

Αποκάλυψη από τον “Στόχο”: H νέα ισραηλινή πρέσβης ζήτησε από τον Ιερώνυμο να υπάρξουν δημόσιες δηλώσεις καταδίκης της Χρυσής Αυγής

 
Αποκάλυψη από τον “Στόχο”: H νέα ισραηλινή πρέσβης ζήτησε από τον Ιερώνυμο να υπάρξουν δημόσιες δηλώσεις καταδίκης της Χρυσής Αυγής
Αποκαλυπτικό άρθρο της εφημερίδας "Στόχος"
Οι εβραίοι πιέζουν την εκκλησία να αφορίσει την Χρυσή Αυγή!
Την υποβάθμισαν οι πάντες, αλλά πρόκειται για σοβαρότατη είδηση που αφορά την Χρυσή Αυγή: Προχθές Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014, ποιάν δέχτηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος Λιάπης στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο της οδού Αγίας Φιλοθέης; Την νέα Πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα κα. Ιρίτ Μπέν- Άμπα Βιτάλε, η οποία (όπως βλέπεται στην φωτογραφία που δημοσιεύει ο «Στόχος»)καθόταν απρεπώς μπροστά στον Μακαριώτατο, με το μίνι να της έχει ανέβει μέχρι τον αφαλό, τα πόδια ανοιχτά και τα μπούτια της να κολάζουν ακόμα και καλόγερο...

Την εβραία πρέσβη υποδέχτηκε ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του Αρχιεπισκόπου, Αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Παπαθανασίου και η Αρχιεπισκοπή προσπάθησε να υποβαθμίσει το γεγονός, μιλώντας για εθιμοτυπικού χαρακτήρα συνάντηση. Ότι και καλά ο Μακαριώτατος με την νέα πρέσβη του Ισραήλ συζήτησαν για θέματα, που αφορούν την θρησκεία και τις σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ, ενώ ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στην κ.Ιρίτ Μπέν - Άμπα Βιτάλε κάθε επιτυχία στα νέα της καθήκοντα.
ΡΩΤΑΜΕ: Πού ακούστηκε μια νέα Πρέσβης με το που πατάει το πόδι της στην Ελλάδα να ζητάει ακρόαση από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών; Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, ούτε οι πανίσχυροι Εβραίοι δεν το έχουν τολμήσει αυτό στο παρελθόν. Ακόμα και ο εκάστοτε νέος Αμερικάνος πρέσβης βλέπει τον Αρχιεπίσκοπο πολλούς μήνες μετά την κατάθεση των διαπιστευτηρίων του στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Η φούρια της Πρέσβειρας του Ισραήλ στην Αθήνα να επισκεφθεί τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας έχει την εξήγηση της και σας την παρουσιάζει σήμερα ο «Στόχος» που έχει πληροφορίες ΜΕΣΑ από το Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, από στενούς συνεργάτες του που ήσαν παρόντες στην συνάντηση.
Η κα. Ιρίτ Μπέν - Ά μπα Βιτάλε, μετά τις πρώτες φιλοφρονήσεις, ζήτησε ευθέως από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών να οξύνει η Ελλαδική Εκκλησία την αποδοκιμασία της προς την Χρυσή Αυγή με δημόσιες δηλώσεις και κηρύγματα Μητροπολιτών και απλών ιερέων!
Αυτό θα γίνει εν όψει της Δίκης του Κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, προκειμένου να δημιουργηθεί «κλίμα» στο Ορθόδοξο Ποίμνιο ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια παγανιστική οργάνωση που μισεί τον Χριστιανισμό και τον Ελληνισμό και άλλες τέτοιες παρανοϊκές αηδίες!.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ το σημερινό δημοσίευμα του «Στόχου»: Σε λίγες εβδομάδες, όσο θα ζυγώνουμε προς τη Δίκη, θα αρχίσει ένας καταιγισμός Δηλώσεων Μητροπολιτών εναντίον του Τρίτου Κόμματος της Ελλάδος, που ψήφισαν πάνω από μισό εκατομμύριο ψηφοφόροι.
Οι αντι-Χρυσαυγίτικες αυτές δηλώσεις των Δεσποτάδων και των απλών παπάδων θα γίνουν κατ΄εντολήν της κυρίας Βιτάλε στο ευαγές Μέγαρο της οδού της Αγίας Φιλοθέης. Οι από πρώτο χέρι πληροφορίες του «Στόχου» λένε και κάτι άλλο: Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αρνήθηκε να πει ευθέως ΝΑΙ στο απαράδεκτο αίτημα των Εβραίων και κράτησε επιφυλάξεις.
Και τότε, η θρασύτατη νέα πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα άφησε να εννοηθεί πως «υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια»: ΑΝ δεν δεχτεί ο ίδιος το Ισραηλινό Αίτημα, θα το δεχτεί ο νεαρός διάδοχος του, «φωτογραφίζοντας» τον 38χρονο νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη Νέας Ιωνίας και Φιλαδέλφειας Γαβριήλ Παπανικολάου και κολλητό φίλο του αμετακίνητου Γενικού Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργου Καλαντζή!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails