Tuesday, October 21, 2014

Αλβανός ο βασικός ύποπτος για το στυγερό έγκλημα στη Νάξο




Έναν Αλβανό ύποπτο για δολοφονία αναζητά η ΕΛ.ΑΣ. Ο μετανάστης που... ζούσε τον τελευταίο καιρό στο Γλινάδο της Νάξου αλλά έχει εξαφανιστεί από το νησί, έχουν στοχοποιήσει οι αστυνομικοί ως υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο για τη στυγερή δολοφονία της 59χρονης ζωγράφου Κατερίνας Ζαζάνη που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της το περασμένο Σάββατο.

Ο αλλοδαπός φέρεται να είχε διαπληκτιστεί άγρια με την άτυχη γυναίκα, όταν εκείνη δεν έμεινε ευχαριστημένη από κάποιες εργασίες που εκτελούσε στο σπίτι της και διέκοψε τη συνεργασία τους.
Φυσικά αυτός ήταν αρκετός λόγος για τον Αλβανό να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα...!


Η ζωγράφος, σύμφωνα με το naxosnews, είχε μιλήσει για τον καβγά τους στο γιο της που σπουδάζει στην Αθήνα και γι’ αυτό εκείνος ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες κλήσεις του.
Έτσι, ειδοποίησε έναν έμπιστο κάτοικο της περιοχής και του ζήτησε να δει αν η μητέρα του βρισκόταν στο σπίτι, με αποτέλεσμα να τη βρει νεκρή.

Ο δολοφόνος είχε παλέψει με τη ζωγράφο πριν την δέσει και την στραγγαλίσει και η 59χρονη έφερε αμυντικά τραύματα και μώλωπες στα χέρια. Μάλιστα, αναστάτωσε όλα τα δωμάτια προσπαθώντας να σκηνοθετήσει ληστεία. Ο Αλβανός που θεωρείται ύποπτος για την ανθρωποκτονία αναζητείται παντού και έχουν ενημερωθεί οι αρχές όλης της χώρας.

Σημειώνεται πως ο Αλβανός δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για να βρίσκεται στη «χώρα» αλλά όπως συμβαίνει και σε χιλιάδες άλλες τέτοιες περιπτώσεις μπορούσε να βρίσκεται και να εργάζεται στη Ελλάδα χωρίς κανένα πρόβλημα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails