Saturday, December 13, 2014

Ο πιο πλούσιος Ρώσος ολιγάρχης είναι Μουσουλμάνος με Εβραία, η οποία σύστησε στον Πούτιν την νέα του γκόμενα!

Ο Άλισερ Ουσμάνοφ είναι κολλητός του Εβραίου ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς. Ο Ουσμάνοφ παρουσιάζεται ως Μουσουλμάνος αλλά η γυναίκα του είναι Εβραία!


Ένα εβραϊκό site τους έχει και αφιέρωμα...

Η γυναίκα του Ουσμάνοφ, Irina Viner

 Ο Putin και η Εβραία καμπαλίστρια Viner

 Η Εβραία καμπαλίστρια Viner μαζί με την αγαπημένη της μαθήτρια την Kabaeva, την οποία γνώρισε στον Putin και είναι γκόμενά του..
Δασκάλα και μαθήτρια τα λένε...


Ο Putin με την Kabaeva...

 Η Viner σύστησε την Kabaeva στον Πούτιν μιας και είναι κοντά στον Ρώσο πρόεδρο.. Κλικ στη φώτο για να διαβάσετε το story..


Η Viner δεν είναι μια απλή Εβραία καθώς ασκεί την Καμπάλα, τον εβραϊκό μυστικισμό!

Στον Πούτιν πουτινιές περνάνε; Ότι νομίζετε...

Η είδηση από In.gr απ' την οποία ξεκίνησε η αναζήτησή μας...


Πίσω στον Τζέιμς Γουάτσον το βραβείο Νόμπελ που δημοπράτησε

Λονδίνο

O ολιγάρχης Άλισερ Ουσμάνοφ, ο πλουσιότερος άνθρωπος της Ρωσίας, αποκάλυψε ότι
είναι ο αγοραστής του χρυσού μεταλλίου που συνόδευε το βραβείο Νόμπελ του Τζέιμς Γουότσον, ενός από τους τρεις «πατέρες» της διπλής έλικας του DNA. Ο Ρώσος επιχειρηματίας δηλώνει όμως ότι θα επιστρέψει το μετάλλιο στον νομπελίστα, «έναν από τους μεγαλύτερους βιολόγους στην ιστορία της ανθρωπότητας».

Το Νόμπελ του Γουότσον, το πρώτο που δημοπρατήθηκε από εν ζωή νομπελίστα, πουλήθηκε την περασμένη εβδομάδα για 4,75 εκατ. δολάρια σε δημοπρασία στη Νέα Υόρκη.

Ο αμερικανός Δρ Γουότσον, σήμερα 86 ετών, είχε δηλώσει ότι αναγκάστηκε να πουλήσει το μετάλλιο για οικονομικούς λόγους, σκόπευε όμως να διαθέσει μέρος των χρημάτων στην επιστημονική έρευνα.

Ο Άλισερ Ουσμάνοφ αποκαλύπτει τώρα με ανακοίνωσή του ότι ήταν ο ανώνυμος αγοραστής του Νόμπελ. «Κατά τη γνώμη μου είναι απαράδεκτο να αναγκάζεται ένας διακεκριμένος επιστήμονας να πουλήσει το μετάλλιο με το οποίο αναγνωρίστηκαν τα επιτεύγματά του» λέει ο μεγιστάνας.


O Oύσμανοφ θεωρείται ο πλουσιότερος Ρώσος (ΑΠΕ)

«Ο Τζέιμς Γουότσον είναι ένας από τους μεγαλύτερους βιολόγους στην ιστορία της ανθρωπότητας και το βραβείο του για την ανακάλυψη της δομής του DNA πρέπει να παραμείνει στην κατοχή του».

Ο Ουσμάνοφ, μεγιστάνας της χαλυβουργίας και των τηλεπικοινωνιών, αλλά και μεγαλομέτοχος της ομάδας Arsenal, έχει περιουσία 15,8 δισ. δολαρίων σύμφωνα με το περιοδικό Forbes

Ο Γουότσον βραβεύτηκε το 1962 για την ανακάλυψη την ανακάλυψη της δομής και της λειτουργίας του δεσοξυριβονουκλεϊκού οξέος (DNA) το 1953 μαζί με τους βρετανούς Φράνσις Κρικ και Μορίς Ουίλκινς.

Το μετάλλιο του Κρικ, ο οποίος πέθανε το 2004, πουλήθηκε πέρυσι για 2,27 εκατ. δολάρια.

Η φήμη του Τζέιμς Γουότσον υπέστη σοβαρό πλήγμα το 2007 λόγω του ισχυρισμού του ότι οι λευκοί είναι πιο ευφυείς από τους μαύρους. Έκτοτε ο ερευνητής έχει εν μέρει απομονωθεί από την ακαδημαϊκή κοινότητα.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails