Monday, December 15, 2014

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ islam ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ/Η ΙSIS ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ 4 ΣΤΗ ΧΟΜΣ ΓΙΑ ΒΛΑΣΦΗΜΙΑ .... ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
H αυτοανακηρυχθείσα αστυνομία του Ισλαμικού Κράτους αποκεφάλισε 4 άνδρες στην επαρχία της Χομς στη δυτική Συρία με την κατηγορία της βλασφημίας ανακοίνωσε το Σάββατο η ΜΚΟ με έδρα το Λονδίνο που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στην Συρία.
Ένας από αυτούς τους αποκεφαλισμούς έγινε σε πλατεία και πρόκειται για δημόσια εκτέλεση.
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλουν ότι το Ισλαμικό Κράτος αποκεφάλισε και σκότωσε δια λιθοβολισμού πολυάριθμα άτομα στις ζώνες που έχει θέσει υπό τον έλεγχό του σε Συρία και Ιράκ για πράκεις που θεωρήθηκαν ότι αποτελούσαν καταπάτηση του ισλαμικού νόμου της σαρία όπως η βλασφημία,η ομοφυλοφυλία ,η μοιχεία,η κλοπή κ.α
Ομοίως οι ισλαμιστές σκότωσαν αντιπάλους τους στο πεδίο της μάχης και στη συνέχεια τους διαπόμπευσαν σε πόλεις προς παραδειγματισμό και για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο στην προσπάθειά τους για εγκαθίδρυση του χαλιφάτου.
Η ίδια ΜΚΟ μεταφέρει σήμερα Σάββατο ότι το Ισλαμικό Κράτος λιθοβόλησε έως θανάτου έναν άνδρα και μια γυναίκα για μοιχεία στην βόρεια Συρία στο Manbij χθες μετά την προσευχή της Παρασκευής. (Reuters 13/12/14)
dimpenews.com

1 comment:

iojik said...

Αλήθεια, πόσο ηλίθιος πρέπει να είσαι για να μην καταλαβαίνεις ότι το δημιούργημα των ηπα που λέγαται ISIS, έχει τόση σχέση με τον ισλαμισμό,όση ο μήτρογλου με το βιολί.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails