Saturday, December 6, 2014

ΑΘΩΑ Η ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΠΥΡΗΝΕΣ".... ΑΠΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΕ Η ΚΟΠΕΛΑ...!!!


Αθώοι για την κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς» κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η Στέλλα Αντωνίου και ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου αφορά μόνον δυο από τους συνολικά 18 κατηγορούμενους στην τρίτη κατά σειρά δίκη για την οργάνωση. Η απόφαση για τους υπόλοιπους θα εκδοθεί στις 18 Δεκεμβρίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι απαλλάχτηκαν από την κατηγορία της συμμετοχής, με τη Στέλλα Αντωνίου να καταδικάζεται για απλή συνέργεια σε διακεκριμένη οπλοκατοχή και τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο να καταδικάζεται για δύο πλημμελήματα. Μετά την έκδοση της απόφασης οι δύο κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Παράλληλα, το δικαστήριο έκανε δεκτές τις κατηγορίες εις βάρος των υπολοίπων κατηγορουμένων και αποφάσισε να εκδώσει την απόφασή του επί των ποινών στις 18 Δεκεμβρίου.

Νωρίτερα επικράτησε ένταση στο δικαστήριο λόγω των αστυνομικών μέτρων που παρεμπόδιζαν τους συγγενείς και φίλους των κατηγορουμένων να εισέλθουν στην δικαστική αίθουσα. Με εντολή του δικαστηρίου τα μέτρα ήρθησαν και η ηρεμία αποκαταστάθηκε.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails