Friday, March 13, 2015

Πύργος: Τσιγγάνοι επιτέθηκαν και λήστεψαν 40χρονο στην Φιλοθέη

Επίθεση από πολυμελή ομάδα Τσιγγάνοι δέχθηκε ένας 40χρονος το βράδυ της Τρίτης (10/3/2015), την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του.
 
Η ομάδα αποτελούμενη από περίπου επτά άτομα μεταξύ των οποίων και μια 45χρονη που συνελήφθη, άρπαξαν από τον 40χρονο χρηματικό ποσό καθώς και προσωπικά αντικείμενα.
 
Ο 40χρονος σταμάτησε προς στιγμήν στην άκρη του δρόμου και τότε οι τσιγγάνοι βρήκαν την ευκαιρία να του επιτεθούν για να τον ληστέψουν.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 40χρονος ακινητοποιήθηκε από τους τσιγγάνοι  και δέχθηκε κλοτσιές και μπουνιές προκειμένου να τους παραδώσει τα χρήματα.
 
Σύμφωνα με την καταγγελία του 40χρονου στην αστυνομία, οι τσιγγάνοι απέσπασαν το ποσό των 80 ευρώ καθώς και ένα κινητό και στην συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
 
Εν συνεχεία, όπως κατήγγειλε ο 40χρονος, στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι τσιγγάνοι κατάφεραν να του αποσπάσουν το ποσό των 80 ευρώ, έναν χρυσό σταυρό καθώς και το κινητό του τηλέφωνο και εξαφανίσθηκαν.
 
Σε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πραγματοποίησαν προσαγωγές και συνέλαβαν την 45χρονη, που φέρεται να συμμετείχε στη ληστεία.
 
Ο δράστης μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, για τις πρώτες βοήθειες ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών συνεχίζονται.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails