Thursday, March 19, 2015

TO BINTEO TOY ΑΙΣΧΟΥΣ!!..ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!!!

Για άλλη μια φορά η ActionAid Hellas σταθερή στις μισελληνικές της θέσεις και απόψεις δημιούργησε ένα βιντεάκι όπου το ονόμασε "κοινωνικό πείραμα".Σύμφωνα με το σενάριο,ένας Έλληνας που κάθεται σε μια στάση λεωφορείου ενοχλείται πολύ από την παρουσία του "εργάτη" Πακιστανού και αρχίζει να του φωνάζει.Τότε επεμβαίνει ο κόσμος που λογομαχεί με τον ρατσιστή και ξενόφοβο Έλληνα και τον "βάζουν" στη θέση του με επιχειρήματα,ενώ εκείνος τους ακούει σιωπηλός χωρίς να αντιδρά.Βλέπετε καλά που πηγαίνει το πράγμα μέσω αυτών των οργανώσεών και του σκοπού που επιτελούν.Χρησιμοποιούν όλα τα μέσα προπαγάνδας για να μας κάνουν να νιώσουμε ξένοι στον τόπο μας και να μην αντιδράσουμε στην λαίλαπα της λαθρομετανάστευσης που έρχεται από παντού.

2 comments:

ΓΙΑΝΝΑΚΕΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ said...

ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΟΧΙ... ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ... ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ...

Anonymous said...

Το video ειναι του αίσχους! Γιατί όμως δεν μας λέτε πως πίσω από το video βρίκσεται η action aid της οικογένειας Μητσοτάκη??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails