Monday, March 16, 2015

ΓΥΜΝΕΣ ΒΡΕΤΑΝΙΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!!

Βρετανίδες πατριώτισσες ενώ προπονούνται για τη μεγάλη ημέρα της αντίστασης κατά του ισλαμικού λαθρεποικισμού.
τη γνωστή και ως "Ladies walk naked day"
Το επόμενο Σάββατο στους δρόμους των Βρετανικών πόλεων, στις 13:00 ώρα Γκρήνουϊτς

Άντε και στα δικά μας...
















Επιτέλους! Η Ευρώπη αρχίζει να αφυπνίζεται!
Σύμφωνα με αποκλειστικές αλλά ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες μας, το επόμενο Σάββατο έχει οριστεί να είναι ηLadies "walk naked" day!
Σε ελεύθερη ελληνική απόδοση, αυτό σημαίνει: "Η μέρα της γυμνής βόλτας των κυριών!"

Απηυδισμένος πια από τον λαθρεποικισμό της πατρίδας του, ο Βρετανικός λαό, αποφάσισε να λάβει τις τύχες του στα χέρια του [ή πιο σωστά στα πόδια του] και να αντισταθεί στη μουσουλμανική βαρβαρότητα.
Με δεδομένο ότι είναι θανάσιμη αμαρτία για κάθε μουσουλμάνο να δει άλλη γυναίκα γυμνή, εξόν από τις συζύγους του και τις παλλακίδες του [άντε και από τις στριπτιζούδες στα κωλάδικα] κι αν το κάμει, σύμφωνα με το κοράνι, θα πρέπει μετά να αυτοκτονήσει, βρετανικές πατριωτικές οργανώσεις αποφάσισαν να διοργανώσουν την ladies walk naked day

Σύμφωνα με τη προκήρυξη που διανέμεται στη ζούλα μέσω διαδικτύου, το επόμενο Σάββατο στις 13:00 ώρα Γκρήνουϊτς, όλες οι Βρετανίδες πατριώτισες πρέπει να ξεβρακωθούν εντελώς και να κόψουν μια βόλτα στη γειτονιά τους, στοχεύοντας ιδιαίτερα τα ξαναμμένα βλέμματα των μουσουλμάνων.
Ταυτόχρονα, όλοι οι Βρετανοί πατριώτες πρέπει να κάθονται σε καρεκλίτσες κήπου όξω από τις θύρες τους και να υποστηρίξουν έμπρακτα τις γυναίκες τους,μ οι οποίες θα επιχειρούν να στείλουν τους ισλαμιστές μιαν ώρα αρχύτερα στην αγκαλιά του Αλλάχ.
Κι επειδή οι μουσουλμάνοι παθαίνουν σοκ ακόμα και στη θέα του αλκοόλ, κάθε Βρετανός άνδρας θα πρέπει να έχει πλάι του καμιά δεκαριά μπύρες και να τις κατεβάζει σε ρυθμούς μυδραλιοβόλου, κόβοντας το αίμα των πιστών του Αλλάχ.


Διακηρυγμένος στόχος της βρετανικής εθνικής εξέγερσης με την κωδική ονομασία "Ladies walk naked day", είναι να στείλει στην αυτοκτονία όσους περισσότερους μουσουλμάνους μπορεί.

Έχετε ακούσει που λένε: κορμί θανατηφόρο?
Ε, εδώ το βλέπετε και στην πράξη...



   














Η επίσημη διακήρυξη της Ladies walk naked day κυκλοφορεί μέσω ηλ. ταχυδρομείου στα μέηλ όλων των πατριωτών της Ευρώπης κι έτσι την έλαβα κι εγώ.
Το κείμενο συμπληρώνεται από την προτροπή να το στείλει ο κάθε παραλήπτης σε άλλους 15 πατριώτες που γνωρίζει, μπας και καταφέρουμε να δούμε κι εμείς γυμνή μέρα στις πατρίδες μας.
Στην ελληνική εκδοχή του συνοδεύεται μάλιστα με γνωστό σκίτσο του ΚΥΡ, που προειδοποιεί τους πατριώτες για το τι μπορεί να πάθουν, αν δεν το διαδώσουν στους 15 κολλητούς τους.
Προσωπικώς, θεώρησα καλύτερο να το δημοσιεύσω, παρά να περιορίσω τη διάδοση του μοναχά σε 15 άτομα.

Απο κεί και ύστερα η διάδοση της  Ladies walk naked day, της πρώτης επαναστατικής πράξης των Ευρωπαίων ενάντια στους λαθροκατακτητές τους, επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων.


   
Το σκίτσο του ΚΥΡ που συνοδεύει τη διακήρυξη της Ladies Walk Naked Day.
Η όσο το δυνατόν ευρύτερη διάδοση της είναι ανδρικό και πατριωτικό καθήκον...


Μία - δύο -τρεις... πολλές ladies walk naked day 

Ελληνίδες πατριώτισσες...
Η Τασία ο Πανούσης [όχι εγώ, εννοείται] και τα άλλα παιδιά της μεταναστολαγνικής λαίλαπας, αποφάσισαν να δώσουν τα πάντα όλα στους λαθρεποίκους και στους λαθροκατακτητές μας [εξαιρουμένων φυσικά των πολυτελών προαστείων στα οποία διαβιούν οι ίδιοι/ες]

Θα τους πολεμήσουμε στις πόλεις μας, θα τους πολεμήσουμε στις πλατείες μας, θα τους πολεμήσουμε στις γειτονιές μας, θα τους πολεμήσουμε στις αυλές μας, θα τους πολεμήσουμε στα σπίτια μας και εν ανάγκη θα τους πολεμήσουμε στα κρεβάτια μας...

Κυρίες μου, ετοιμαστείτε για έναν ολοκληρωτικό πόλεμο κατά της αντικατάστασης του Ελληνικού λαού, στον οποίο θα πρέπει να θυσιάσουμε τα πάντα. Ακόμα και τα στρινγκ μας, αν παραστεί η ανάγκη.
Οι Βρετανίδες πατριώτισες μας δείχνουν τον δρόμο.
Ξεβρακωθείτε προτού να είναι πολύ αργά.

Στο κάτω-κάτω δεν νομίζω ότι οι ξενέρωτες αγγλοσαξόνισες μπορούν να συγκριθούν με τις Ελληνίδες στην ομορφια. Αν η κάθε φακιδιάρα Εγγλέζα μπορεί να στείλει στον αγύριστο τρεις μουσουλμάνους στην ξεβρακωσιά της, η Ελληνίδα μπορεί να στείλει χίλιους τρεις.
Σηκώστε ψηλά τα λάβαρα του αγώνα και πετάχτε πέρα τα σουτιέν σας, Ένας νέος Ζάλογγος μας περιμένει, για να δοξαστούμε εστω και ξεβράκωτοι.
Σύντομα εμείς οι Έλληνες πατριώτες θα οργανώσουμε το ελληνικό αντίστοιχο της Ladies walk naked day, ενδεχομένως με τον κωδικό: Γυμνός Ζάλογγος   
Κι όσους τζιχαντιστές πάρουμε στο μουνί μας...

Μπουμπουλίνες μου, εμπρός στο δρόμο που χάραξαν οι ξεβράκωτες.
Venceremos!




Ορίστε!
Σιγά μην και διαθέτουν πιο θανατηφόρα όπλα από τις Ελληνίδες, οι ξενέρωτες της βασίλισας. 
Μωρέ έτσι και τ' αποφασίσουν τα κορίτσια μας να γδυθούνε, δεν θα μείνει ζωντανός μουσουλμανος. Κι αν δεν αυτοκτονήσουν από ντροπή [όπως τους λέει το Κοράνι] θα αυτοκτονήσουν από καύλα.
Η εκδίκηση της Μαντώς Γυμνογένους...

Γυναίκες της Ελλάδας, δεν σας κάμω πλάκα. Ίσως η σωτηρία του Γένους μας να είναι στα πόδια σας... 
Διαδώστε τον αγώνα μας και ετοιμαστείτε
Η ημέρα της γυμνής αληθειας για όλους και όλες μας ίσως να είναι πολύ κοντά...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails