Wednesday, November 13, 2019

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ η Σεξουαλική επίθεση από “επενδυτές”...Πακιστανός κατέβασε τα παντελόνια του μπρόστα σε γυναίκα με καροτσάκι!


Τρίτη βράδυ, 5.11.2019, 7μμ εμφανίζεται ένας Πακιστανός επί της οδού Ανδρονίκου στην Κομοτηνή, μπροστά σε μια γυναίκα με βρεφικό καροτσάκι, κατεβάζει τα παντελόνια και της επιτίθεται.

Η γυναίκα αντιστάθηκε και πήρε τον άντρα της τηλέφωνο. Στο μεσοδιάστημα ο Πακιστανός δεν απομακρύνθηκε από τον χώρο της επίθεσης αλλά επέμενε να της μιλάει χυδαία και να παραμένει ημίγυμνος.
Ο σύζυγος κατέφθασε καθώς το σπίτι ήταν δίπλα και συνεπλάκη με τον Πακιστανό. Αφού τον ακινητοποίησε κάλεσε την αστυνομία. Ακολουθήθηκε η αυτόφορη διαδικασία και εν τω μεταξύ η αστυνομία διαπίστωσε πως ο εν λόγω δράστης είχε επιτεθεί και σε άλλη γυναίκα της γειτονιάς πρίν από λίγες μέρες, χωρίς να συλληφθεί τότε. Ο εισαγγελέας προς κπληξη και των δύο γυναικών που δέχτηκαν επίθεση σε διάστημα λίγων ημερών, ελευθέρωσε τον Πακιστανό και ορίστηκε τακτική δικάσιμος. Ο Πακιστανός διαμένει σε σπίτι επί της Ανδρονίκου με έξοδα της Ελληνικής πολιτείας. Μοιραία οι δύο γυναίκες και οι οικογένειές τους θα συναντιούνται με τον θύτη στη γειτονιά μέχρι την δίκη. Η μόνη πράξη αποτροπής πρός τις ανεξέλεγκτες σεξουαλικές ορμές του θύτη, ήταν κάτι ψιλές σφαλιάρες από τον σύζυγο του θύματος.
Μην ανησυχείτε όμως, σύντομα θα ενσωματωθεί…
Α ναι και κάτι ακόμη…
Η αστυνομία ως τώρα δεν ανακοίνωσε τίποτε….
Πηγή: tourkikanea.gr

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails