Friday, November 29, 2019

ΝΟΜΟΣ, ΤΑΞΗ ΚΑΙ… FREE ΕΞΑΡΧΕΙΑ! ΛΗΣΤΕΙΑ ΜΕΤ’ ΑΓΡΙΟΥ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΦΗΝΙΑΣΜΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ»!


Με πρωτοσέλιδο τίτλο… «Free Εξάρχεια» κυκλοφορούσε την Κυριακή πατσαβουροφυλλάδα του Μητσοτάκη, εμφανίζοντας τις καθαρά επικοινωνιακές επιχειρήσεις της κυβέρνησης στην περιοχή ως νέα… πραγματικότητα.

Μόνο που η θλιβερή πραγματικότητα απεικονίζεται στο πρόσωπο άτυχου 63άχρονου Βραζιλιάνου τουρίστα, που έπεσε θύμα μιας απ’ τις συμμορίες «προσφύγων» που λυμαίνονται την περιοχή! 
Πιο συγκεκριμένα, επτά συμμορίτες έκοβαν βόλτες στην πλατεία των… free Εξαρχείων μ’ ένα πιτ μπουλ, κι αφού εντόπισαν το θύμα τους σε περίπτερο της πλατείας, τον περικύκλωσαν και υπό την απειλή του άγριου σκύλου ο ένας εξ’ αυτών τράβηξε με βία το κινητό τηλέφωνο που κρατούσε στα χέρια του. Ωστόσο, το θύμα αντιστάθηκε νομίζοντας πως βρίσκεται σε κάποια ευνομούμενη χώρα και τότε τα αφηνιασμένα «προσφυγάκια» χίμηξαν απάνω του και με μπουνιές και κλωτσιές στο κεφάλι και το σώμα τον ξυλοκόπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο στην άσφαλτο.
Σύμφωνα δε με γιατρούς που τον εξέτασαν αργότερα στο νοσοκομείο, το θύμα φέρει σοβαρά χτυπήματα στο κρανίο κι από θαύμα είναι ζωντανός μετά από τέτοιον άγριο ξυλοδαρμό!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails