Wednesday, November 13, 2019

Δύο Πακιστανοί βίασαν ανήλικο Πακιστανό...


Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε ένας ανήλικος στα χέρια Πακιστανών, στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην Αστυνομία ο ανήλικος, επίσης από το Πακιστάν, οι δύο φερόμενοι ως δράστες, ηλικίας 24 και 28 ετών, αφού τον οδήγησαν, στις 2 Νοεμβρίου
, σε κατάστημα στην περιοχή της Μενεμένης, όπου εργαζόταν ο 24χρονος, με την χρήση σωματική βίας τον ανάγκασαν να επικοινωνήσει με συγγενικό του πρόσωπο, και να ζητήσει να καταβάλλει λύτρα, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.
Όσο βρίσκονταν στο κατάστημα με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας τον εξανάγκασαν να γδυθεί και ο 24χρονος τον βιντεοσκόπησε με κινητό τηλέφωνο, απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει το πορνογραφικό υλικό σε περίπτωση που αποκάλυπτε όσα έκαναν σε βάρος του.
Δεν είχαν τελειώσει όμως μαζί του.
Όπως διαβάζουμε στο ‘thefestival.gr’, οι δύο δράστες τον ακινητοποίησαν και ο 24χρονος ασέλγησε σε βάρος του ενώ ο 28χρονος κρατούσε τσίλιες.
Έπειτα, οι δράστες μετέφεραν τον ανήλικο σε σπίτι που διέμενε ο ένας από αυτούς στην ίδια περιοχή, όπου τον κρατούσαν παρά τη θέλησή του, μέχρι και το απόγευμα της 3ης Νοεμβρίου, όποτε και τον απελευθέρωσαν αφού παρέλαβαν το χρηματικό ποσό των 200 περίπου ευρώ από συγγενή του.
Αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς χθες το απόγευμα ενώ στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο, όπου υπήρχε το υλικό από τον βιασμό.
Οι δύο Πακιστανοί συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων σε βαθμό κακουργήματος, βιασμό, αρπαγή ανηλίκων, παράνομη κατακράτηση και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Αυτά θα ζήσουμε στην Ελλάδα; 
Αυτοί είναι οι «εξαθλιωμένοι πρόσφυγες»;
Η «οργή» μεγαλώνει…
https://www.el.gr/ellada/refuges/pakistanoi-viasan-aniliko-kai-travix/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails